Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Vergiler ve Benzin fiyatları

Başlatan Raenox, 11 Şubat 2018, 14:24:57
Okunma sayısı 963 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Temmuz 2024, 00:54
Toplam oynama: 89 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Alvin Tank Lv.19
Son giriş: 05 Temmuz 2024, 20:23
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Vergiler ve Benzin fiyatları
« : 11 Şubat 2018, 14:24:57 »
Araçların saatlik vergilerinin düşürülmesini öneriyorum, full aktif olan biri ve tek aracı olan biri sürekli ona bineceği için dağ gibi vergi birikiyor.

Ayrıyetten benzin fiyatları da çok pahalı, litresi tahminimce 500-700 dolar geliyor, amerikada yaşıyoruz benzin bu kadar pahalı olmamalı.

Şimdi yeni güncellemeyle nos vergisi de çıktı.

Herşeye vergi alınmaya başlandı sivil olan bir oyuncu bunları ödemekte zorlanabilir, zaten taşımacılık gibi mesleklerin mesafeleride uzatıldığından yapılabilecek düzgün meslekte kalmadı.

ek olarak: Aracın kilometresine göre açılma süresinin kaldırılmasını öneriyorum veyahut sürenin azaltılmasına, 500km bir araç açılamsı 20-30 saniye sürüyor, kişinin tek aracı oysa oyun boyunca kullandığını farzedersek 10 bin kilometre olduğunda kişi 2-3 dakika aracın açılmasını mı bekleyecek? bu biraz mantıksız,

Önerilerim bunlardı iyi günler dilerim..

Çevrimdışı KuraPie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Vergiler ve Benzin fiyatları
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2018, 17:11:08 »
Infernus vergisi haftada 10 15 k gibi bir şey olması lazım (Emin değilim), ki sunucu ekonomisine bakıldığında çorba parası olarak görülüyor 3-4 k
Vergilerin durumu bence gayet iyi.

Km durumuna gelirsek 2. El piyasasını yani galeri rollerini destekleyen bir sistem hemde geri kafalı insanlar biraz olsun azalacaktır şöyle bir geri kafalılık olayı 50.000$'a satılan grottide ( 0 Km )  adam kullanip 10.000 km yapıp 47.000$ veya 50.000$ isteyecek tekrardan bu olayı kaldıran bir sistem.

Benzin fiyatina gelicek olursak amerikada kimse 10 dakikada 500 veya 950$ kazanmıyor :)

-1

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alvin Tank Lv.19
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2018, 19:32:19 »
Infernus vergisi haftada 10 15 k gibi bir şey olması lazım (Emin değilim), ki sunucu ekonomisine bakıldığında çorba parası olarak görülüyor 3-4 k

Km durumuna gelirsek 2. El piyasasını yani galeri rollerini destekleyen bir sistem hemde geri kafalı insanlar biraz olsun azalacaktır şöyle bir geri kafalılık olayı 50.000$'a satılan grottide ( 0 Km )  adam kullanip 10.000 km yapıp 47.000$ veya 50.000$ isteyecek tekrardan bu olayı kaldıran bir sistem.

Benzin fiyatina gelicek olursak amerikada kimse 10 dakikada 500 veya 950$ kazanmıyor :)

-1

Dostum sivil gezen birisi için su parası değil sende sanırım baya para var ondan bukadar rahat konuşuyorsun, bence vergilerin gözden geçirilmesi lazım.

2. olarak km durumunu ben o açıdan anlatmadım, sürelerin biraz indirilmesini önerdim, veyahut tamircilerde aracın motor değişimi bakım yapma gibi birşey gelebilir açılma süresi kısaltılır ayda bir, çünkü anlattığım gibi tek bir aracı olan biri 1 yıl boyunca aynı aracı kullandığını farzetsek 10-20bin km olduğunu düşünürsek araç 5-10dakikada mı açılacak yani ben bundan bahsediyorum.

3.zaten öyle fakat normal şartlara göre çok pahalı, ben kimsenin 1 litre benzin için günlük 1000 dolar verdiğini düşünmüyorum, ve amerikada yaşıyoruz ekonomisi iyi bir ülke benzin bu kadar pahalı olması normal karşılanacak bir şey değil, hele ki sivil gezen bir oyuncu için zorluk.

Çevrimdışı Norplo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2018, 19:44:31 »
Vergi sistemi oyunda olmasan bile hala olmakta ben şuan haftada 3 aracım için nerdeyse 20k dan fazla ödüyorum bu sistem şöyle olunnmalı sadece oyundayken artmalı.

Çevrimdışı MOTOROLA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 10 Kasım 2021, 21:07
Toplam oynama: 55 gün, 22 saat
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2018, 20:15:39 »

-1

Arkadaşın 500 bitcoin'i olduğu için zengin bizim gibi fakirlerin derdini bilmez vergileri filan geçen ama benzine katılıyorum o kadar sömürdü ve hala sömürüyor nerde bunlar litresi 4 dolar olursa bi depoyu fullemek 400$ benimde zoruma gidiyor yani

Çevrimdışı BERKE..YORUK

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 14 Mart 2020, 21:56
Toplam oynama: 74 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2018, 15:57:32 »

-1

Arkadaşın 500 bitcoin'i olduğu için zengin bizim gibi fakirlerin derdini bilmez vergileri filan geçen ama benzine katılıyorum o kadar sömürdü ve hala sömürüyor nerde bunlar litresi 4 dolar olursa bi depoyu fullemek 400$ benimde zoruma gidiyor yani

Çevrimdışı KuraPie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 12 Şubat 2018, 21:13:19 »
Olay parada degil yaptığınız rollerde. Basın şirketinin 2 aracı var ikisininde vergisini 2 haftadır odemiyorum toplam vergisi 700$
Sanchez var kendi kullandığım 1.4 km 1 hafta once almıştım gunde 3 4 saat geziyorum.

Hızlı olan araçların motoru çabuk yıpranır ki bu da realite. Bakım olayı olmadığı için motor geç açılıyor eğer bunu göz önünde bulundurarak arge acarsaniz desteklerim.

Motor Durumu: %95 hasarlı
Motor Durumu: %60 hasarlı
Motor Durumu: %10 hasarlı

Aracın %25lik bir fiyatina motor degistirebiliriz mesela.
100.000$ olan bir araçta, 25.000 gibi

Çevrimdışı Fixatien

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Nisan 2021, 20:31
Toplam oynama: 75 gün, 6 saat
« Yanıtla #7 : 14 Şubat 2018, 09:26:57 »
4 dakikada 980 dolar kasma gibi bir imkanınız var. Ha eğer onu yapamam diyorsanız gidin ticaretle uğraşın veya IC olarak karakterinizin hayatını sürdürmesi için yaptığı meslek neyse, Idle'da benzin bile satsanız her türlü rahat bir ekonomik düzen kurarsınız.

Çevrimdışı Shadow

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Riley Lv.13
Son giriş: 06 Haziran 2019, 22:58
Toplam oynama: 30 gün, 7 saat
« Yanıtla #8 : 18 Şubat 2018, 12:55:52 »
4 dakikada 980 dolar kasma gibi bir imkanınız var. Ha eğer onu yapamam diyorsanız gidin ticaretle uğraşın veya IC olarak karakterinizin hayatını sürdürmesi için yaptığı meslek neyse, Idle'da benzin bile satsanız her türlü rahat bir ekonomik düzen kurarsınız.

Çevrimdışı Raenox

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alvin Tank Lv.19
« Yanıtla #9 : 18 Şubat 2018, 12:57:42 »

O dediğiniz taşımacılıkta oluyor sanırsam o da taşımacılık seviyesi 5 olması ve mesafenin eski mesafe olması lazım, şuanki mesafe ve normal taşımacılık maaşını göz önünde bulundurursak 4 dakikada 980 dolar kasmak zor. ve bunaltıcı.