Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

pd veya sivil arası ilişki dağınıklığı

Başlatan southcoast, 08 Ocak 2019, 19:11:51
Okunma sayısı 1508 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 26 Ocak 2019, 23:56
Toplam oynama: 50 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: pd veya sivil arası ilişki dağınıklığı
« Yanıtla #20 : 09 Ocak 2019, 01:43:51 »
sıkıntı biraz pdde bitiyor, otorite sahibi olamıyor çoğu pd üyesi karşı taraf üzerinde baskınlık kuramayınca patlıyor.

Çevrimdışı éSénta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 26 Temmuz 2023, 23:19
Toplam oynama: 226 gün, 18 saat
Son giriş: 25 Ekim 2023, 14:30
Toplam oynama: 26 gün, 14 saat
« Yanıtla #21 : 09 Ocak 2019, 03:57:55 »
Bir çok konuda haklısınız fakat kullanıcılara buradan bu postu oluşturarak yararınız dokunacağını sanmıyorum, yapılması gereken ve realistic rollerin oluşması kullanıcıların bilinçli ve düzgün rol yapmalarını onların bu konuda kendilerini düzeltmesini ve düzeltmeleri adına yardımcı olmak istiyorsanız yapılması gereken rolleri, rollerinde nasıl bir karakter oluşturup düzgün bir biçimde gerçek hayata uygun rollerin yapılmasını arzuluyorsanız detaylı ve kapsamlı bir Rehber oluşturmanızı öneririm, açıkcası kullanmış olduğunuz üslup yüzünden sizi kaile almayacak bir çok kişi olacaktır üsluplu bir biçimde sunucunun belirli başlı bir seviyeye oturmasını diliyorsanız elinizden geldiği kadarı ile güzel bir Rehber oluşturup sunucudaki kullanıcıların bilinçlenmesine yol açar ve yardımcı olursunuz, buradan boş konuşmaktan başka bir yararınız dokunmayacaktır.

Çevrimdışı AvdanUnited

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Nisan 2024, 19:41
Toplam oynama: 23 gün, 6 saat
« Yanıtla #22 : 09 Ocak 2019, 08:31:18 »
Sunucudaki güzel rol yapan adamlar, ve realistik düşününler zaten PD'ye ve sivillere karşı nasıl davranması gerektiğini biliyor. Ama şuda bir gerçek canı sıkılan kişilerin ilk tercihi PD oluyor. İki tarafta da belli başlı hatalar vardır elbet.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #23 : 09 Ocak 2019, 17:16:37 »
Zamanında sana fear yapmadim diye bana küfür etmiştin, bu konu ne şimdi xkdkfkkf

Ve fear nadir durum dışı zorunlu değil kanka, yapmazsa ck izni dahil tüm izinleri karşıya vermiş olur.
ya benimle şu fear rp kuralını tartışma knk

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #24 : 09 Ocak 2019, 17:18:56 »
Bir çok konuda haklısınız fakat kullanıcılara buradan bu postu oluşturarak yararınız dokunacağını sanmıyorum, yapılması gereken ve realistic rollerin oluşması kullanıcıların bilinçli ve düzgün rol yapmalarını onların bu konuda kendilerini düzeltmesini ve düzeltmeleri adına yardımcı olmak istiyorsanız yapılması gereken rolleri, rollerinde nasıl bir karakter oluşturup düzgün bir biçimde gerçek hayata uygun rollerin yapılmasını arzuluyorsanız detaylı ve kapsamlı bir Rehber oluşturmanızı öneririm, açıkcası kullanmış olduğunuz üslup yüzünden sizi kaile almayacak bir çok kişi olacaktır üsluplu bir biçimde sunucunun belirli başlı bir seviyeye oturmasını diliyorsanız elinizden geldiği kadarı ile güzel bir Rehber oluşturup sunucudaki kullanıcıların bilinçlenmesine yol açar ve yardımcı olursunuz, buradan boş konuşmaktan başka bir yararınız dokunmayacaktır.
emin olun rehber oluşturmam bir işe yaramayacak, sayısız rehberler açıldı forumda ve çoğu okunmuyor. aslında üslubum gayet iyi, alttan almam hiçbir şeyi düzeltmeme yardımcı olmaz, bu yüzden biraz daha sert bir dille konuşmayı tercih ediyorum ama teşekkür ederim yorumun için, rehber oluşturmayı düşünüyorum.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #25 : 09 Ocak 2019, 17:42:28 »
sıkıntı biraz pdde bitiyor, otorite sahibi olamıyor çoğu pd üyesi karşı taraf üzerinde baskınlık kuramayınca patlıyor.

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2019, 23:44
Toplam oynama: 34 gün, 22 saat
« Yanıtla #26 : 09 Ocak 2019, 17:45:20 »
Departmanı korumayı bırakın sırf ters şeritten gittik diye hakaret ediyor ses etmiyoruz tekrar ediyor ve haşmetlimi çıkarıp kafasına vurunca " şat foyırr " diye bağırıyor. lspd iyi davrandı da biz mi ibneliğine vuruyoruz anlamadım??

Biri bana iyi davransa bende ona iyi davranırım iyi davrandı diye silah çekip vuracak değilim adamı ama bana ters giderse yapacak birşey yok.

Sende ters şeritten gidip millete çarparsan o da sana hakaret edebilir bence bu normal. Sonuç olarak salak değilsin ya? Alt tarafı W A S D, dört tuşla yön verip gaza basıcaksın bir şey yapacaksın bunu bile yapamıyorsan...

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
« Yanıtla #27 : 09 Ocak 2019, 17:50:37 »
Departmanı korumayı bırakın sırf ters şeritten gittik diye hakaret ediyor ses etmiyoruz tekrar ediyor ve haşmetlimi çıkarıp kafasına vurunca " şat foyırr " diye bağırıyor. lspd iyi davrandı da biz mi ibneliğine vuruyoruz anlamadım??

Biri bana iyi davransa bende ona iyi davranırım iyi davrandı diye silah çekip vuracak değilim adamı ama bana ters giderse yapacak birşey yok.

Bu arada kim sana icde küfrettiyse elllllerinden öpüyorum nolur git bi şikayet et nah işareti çaksın departman sana. Valla ben olsam küfür ne demek senin karakterini maymun ederdim maymun

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2019, 23:44
Toplam oynama: 34 gün, 22 saat
« Yanıtla #28 : 09 Ocak 2019, 17:58:23 »
Bu arada genel bir yorum yapayım, 3 ay kadar sanırım PD'deydim. Gözlemlediğim sorunlar şunlar, dediğiniz gibi rol yapmaya yönelik işler yapması gerek departmanın ve bütün departman mensupları bunun zaten farkında ancak karşı taraf medium rol yapıyorsa ve karşılıklı rol istemeyip direk olayı sataşmaya, saldırmaya veya silahlı tacize çeviriyorsa üzgünüm departmanın yapacak bir şeyi yok. Devriye sırasında günde yanımıza 50 kişi geliyorsa 10'u araçla gazlayarak  "PD SENİN ....... hadi beni kovala", diğer onu LSPD Car'ın etrafında sıfır çizerek "HADİ YAKALASANA", diğer onu "ŞU ADAMDA SİLAH VAR POLİS YARDIM ET LAN", diğer onu bunny yaparak arkasında 50 kişiyle koşan "ABİ YARDIM ET ABİ DÖVÜYOLAR ABİ", diğer geri kalan kısmı ise 4 kişi aracıyla geçiyor yada 2 araç "PD SENİN KİTA.---" pat-patpat drive by.

Evet beyler, hala ne konuşuyoruz? Önce zihniyet değişsin sonra departman değişir. Karşımızdaki insanlar bu tarz ilerliyorsa üzgünüm ama departmanın direk yanına gelen adama sıkmadığına dua edin. Madem gerçekçilikten bahsediyoruz, her gün bunları yaşayan ve fazlasıyla saldırı olan bir departman mensubunun yanına 2 metreden yakın yaklaşırsanız silahını çeker namluyu size doğrultur sonra mermiyi sürer. Sizden hareket bekler, tek hareketinizde de bacaksız sigara kaçakçısı gibi seke-seke sürüne-sürüne devam edersiniz hayatınıza. Önce zihniyet sonra devlet. Hadi bay.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #29 : 09 Ocak 2019, 18:54:40 »
Zamanında sana fear yapmadim diye bana küfür etmiştin, bu konu ne şimdi xkdkfkkf

Ve fear nadir durum dışı zorunlu değil kanka, yapmazsa ck izni dahil tüm izinleri karşıya vermiş olur.
ya benimle şu fear rp kuralını tartışma knk
kural böyle kınık, herayla tartışabilirsin .d