Bu arada genel bir yorum yapayım, 3 ay kadar sanırım PD'deydim. Gözlemlediğim sorunlar şunlar, dediğiniz gibi rol yapmaya yönelik işler yapması gerek departmanın ve bütün departman mensupları bunun zaten farkında ancak karşı taraf medium rol yapıyorsa ve karşılıklı rol istemeyip direk olayı sataşmaya, saldırmaya veya silahlı tacize çeviriyorsa üzgünüm departmanın yapacak bir şeyi yok. Devriye sırasında günde yanımıza 50 kişi geliyorsa 10'u araçla gazlayarak "PD SENİN ....... hadi beni kovala", diğer onu LSPD Car'ın etrafında sıfır çizerek "HADİ YAKALASANA", diğer onu "ŞU ADAMDA SİLAH VAR POLİS YARDIM ET LAN", diğer onu bunny yaparak arkasında 50 kişiyle koşan "ABİ YARDIM ET ABİ DÖVÜYOLAR ABİ", diğer geri kalan kısmı ise 4 kişi aracıyla geçiyor yada 2 araç "PD SENİN KİTA.---" pat-patpat drive by.
Evet beyler, hala ne konuşuyoruz? Önce zihniyet değişsin sonra departman değişir. Karşımızdaki insanlar bu tarz ilerliyorsa üzgünüm ama departmanın direk yanına gelen adama sıkmadığına dua edin. Madem gerçekçilikten bahsediyoruz, her gün bunları yaşayan ve fazlasıyla saldırı olan bir departman mensubunun yanına 2 metreden yakın yaklaşırsanız silahını çeker namluyu size doğrultur sonra mermiyi sürer. Sizden hareket bekler, tek hareketinizde de bacaksız sigara kaçakçısı gibi seke-seke sürüne-sürüne devam edersiniz hayatınıza. Önce zihniyet sonra devlet. Hadi bay.