ıc karakterinizde kendinizi allah olarak mı görüyorsunuz anlam veremiyorum, bir departmana karşı bir çetenizi bir tutup onlara atar gider/laf yapıyorsunuz, bana burada kimse şey demesin "orası bizim huuuuudumuz kardsm laf yapabiliris" buraya on binlerce gerek dizi gerek film, gerek gerçek hayattan hoodda bile polislere karşı korku rolü ypan insanların videolarını atarım. karşınızda amerika gibi bir devletin olduğunu, orada olan insanların daha doğrusu insanların uymuş olduğu kuralların zorluğunu ve katılığını kavramanızı, gerek sivil/gerek polis tutumlarınıza dikkat etmenizi sevgiyle öneriyorum.
ha şu da var, amerikada şuan herkes kafasına göre yok brawl yok çatışma falan abicim bunlar yok çok ciddiyim, orada bir yumruk atsan direk türkiyede olduğu gibi nezarethane denetimli belki o bile yok falan değil, amerikada direk hapisi boyluyorsunuz adamlar bunun korkusuyla hareket ediyor, çoğunlukla karşı tarafın kavga başlatmasını bekliyor başlatmazsa söz dalaşına giriyor ama bizimkilerin çoğu direk silah çekme, direk beyzbol sopası falan çekme yönünde rica ediyorum rollere dikkat edelim.
ben bu sunucuda oynuyorum ve vaktimi burada geçiriyorum, bana en iyi şekilde dönmesi için elimden gelen her şeyi, gördüğüm her şeyi ve olması gerektiğini düşündüğüm her şeyi ama her şeyi yazacağım. rica ediyorum birazcık daha realstic düşünün, polis gördüğünüzde merhaba bayan/bayım demeyi öğrenin fuck the pd demeyi değil, veyahut sivillerle olan ilişkinizde ( ıc karakterinizi bilmem ama kimsenin karakteri bildiğim kadarıyla ezilmeyi yediremez) biraz akışına bırakın, her zaman kazanan taraf olmayı denemeyin çünkü bunu denediğinizde illa bir kural ihlali doğacak