Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

pd veya sivil arası ilişki dağınıklığı

Başlatan southcoast, 08 Ocak 2019, 19:11:51
Okunma sayısı 1496 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Haziran 2022, 20:44
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
pd veya sivil arası ilişki dağınıklığı
« : 08 Ocak 2019, 19:11:51 »
ıc karakterinizde kendinizi allah olarak mı görüyorsunuz anlam veremiyorum, bir departmana karşı bir çetenizi bir tutup onlara atar gider/laf yapıyorsunuz, bana burada kimse şey demesin "orası bizim huuuuudumuz kardsm laf yapabiliris" buraya on binlerce gerek dizi gerek film, gerek gerçek hayattan hoodda bile polislere karşı korku rolü ypan insanların videolarını atarım. karşınızda amerika gibi bir devletin olduğunu, orada olan insanların daha doğrusu insanların uymuş olduğu kuralların zorluğunu ve katılığını kavramanızı, gerek sivil/gerek polis tutumlarınıza dikkat etmenizi sevgiyle öneriyorum.
ha şu da var, amerikada şuan herkes kafasına göre yok brawl yok çatışma falan abicim bunlar yok çok ciddiyim, orada bir yumruk atsan direk türkiyede olduğu gibi nezarethane denetimli belki o bile yok falan değil, amerikada direk hapisi boyluyorsunuz adamlar bunun korkusuyla hareket ediyor, çoğunlukla karşı tarafın kavga başlatmasını bekliyor başlatmazsa söz dalaşına giriyor ama bizimkilerin çoğu direk silah çekme, direk beyzbol sopası falan çekme yönünde rica ediyorum rollere dikkat edelim.

ben bu sunucuda oynuyorum ve vaktimi burada geçiriyorum, bana en iyi şekilde dönmesi için elimden gelen her şeyi, gördüğüm her şeyi ve olması gerektiğini düşündüğüm her şeyi ama her şeyi yazacağım. rica ediyorum birazcık daha realstic düşünün, polis gördüğünüzde merhaba bayan/bayım demeyi öğrenin fuck the pd demeyi değil, veyahut sivillerle olan ilişkinizde ( ıc karakterinizi bilmem ama kimsenin karakteri bildiğim kadarıyla ezilmeyi yediremez) biraz akışına bırakın, her zaman kazanan taraf olmayı denemeyin çünkü bunu denediğinizde illa bir kural ihlali doğacak

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Ynt: pd veya sivil arası ilişki dağınıklığı
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2019, 19:19:59 »
oyunu oynayan çoğunluk gerçekte yapamayacaklarını yapabilmek için oynadığına göre normal

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2019, 19:28:18 »
Departmanı korumayı bırakın sırf ters şeritten gittik diye hakaret ediyor ses etmiyoruz tekrar ediyor ve haşmetlimi çıkarıp kafasına vurunca " şat foyırr " diye bağırıyor. lspd iyi davrandı da biz mi ibneliğine vuruyoruz anlamadım??

Biri bana iyi davransa bende ona iyi davranırım iyi davrandı diye silah çekip vuracak değilim adamı ama bana ters giderse yapacak birşey yok.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2019, 20:04:40 »
Departmanı korumayı bırakın sırf ters şeritten gittik diye hakaret ediyor ses etmiyoruz tekrar ediyor ve haşmetlimi çıkarıp kafasına vurunca " şat foyırr " diye bağırıyor. lspd iyi davrandı da biz mi ibneliğine vuruyoruz anlamadım??

Biri bana iyi davransa bende ona iyi davranırım iyi davrandı diye silah çekip vuracak değilim adamı ama bana ters giderse yapacak birşey yok.
eğer sana hakaret ediyorsa bunu git ıcde departmanın üst kıdemlisine bildir, o adam tenzil yer hatta atılır belki açığa alınır ona yönetim karar verir. sırf adam sana hakaret etti diye sende ona silahını çekersen kusura bakma ama seninde rol bilginden şüphe ederim.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2019, 20:06:49 »

eğer sana hakaret ediyorsa bunu git ıcde departmanın üst kıdemlisine bildir, o adam tenzil yer hatta atılır belki açığa alınır ona yönetim karar verir. sırf adam sana hakaret etti diye sende ona silahını çekersen kusura bakma ama seninde rol bilginden şüphe ederim.
ben zaten rol biliyorum demedim ben bilmiyorum rol ben 4 5 sene dm sunucularında oynadım bu sene başladım rp'ye illegalim gidip pd'yi pd'ye şikayet edecek te değilim yerde yatmaktan memnunlar.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2019, 20:09:01 »

ek olarak;
sen şimdi türkiyede yaşayan birisisin, şuan ki karakterini canlandırdığını düşün ve ters şeritten gittiğin için türk polisinin sana küfür ettiğini ve hiçbir şey yapmayıp sadece silahına davranıp onu orada mermi manyağı yaptığını düşün. sence bu mantıklı mı? ki, amerikanın kuralları türkiyeden daha sert ve caydırıcı, şu oyunu oynamadan önce çok azıcık-cık araştırın.

ben zaten rol biliyorum demedim ben bilmiyorum rol ben 4 5 sene dm sunucularında oynadım bu sene başladım rp'ye illegalim gidip pd'yi pd'ye şikayet edecek te değilim yerde yatmaktan memnunlar.

burası roleplay serverı dm serverı değil, yerde yatmaktan memnunlarsa sende vurmaktan memnun ol, buraya gelip yok onu savunuyorsun yok bunu savunuyorsun dememelisin. kusura bakma ama pd üyesine karşı korku rolü yapmak zorundasııııııııııın realstic düşünürsen tek başına bir devleti yıkamazsın

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 08 Ocak 2019, 20:13:34 »
Ama ben reel olarak illegal değilim mahallede köşe başı tutmuyorum benim sadece taşıdığım bir kuru sıkı silahım var.

Bu bir oyun herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davranır ben memnunum bana hakaret eden pd'leri düşürmekten ama bu ilişki her zaman dağınık olur bunu düzeltemez kimse ben sana ateş açınca oyunda o mermi senin monitöründen çıkıp senin kafana girmeyecek sonuçta ve ben niye devleti yıkmak isteyeyim ki onu nereden çıkardın bana kötü davranana bende davranıyorum.

Çevrimdışı southcoast

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 08 Ocak 2019, 20:27:03 »
Ama ben reel olarak illegal değilim mahallede köşe başı tutmuyorum benim sadece taşıdığım bir kuru sıkı silahım var.

Bu bir oyun herkes nasıl davranmak istiyorsa öyle davranır ben memnunum bana hakaret eden pd'leri düşürmekten ama bu ilişki her zaman dağınık olur bunu düzeltemez kimse ben sana ateş açınca oyunda o mermi senin monitöründen çıkıp senin kafana girmeyecek sonuçta ve ben niye devleti yıkmak isteyeyim ki onu nereden çıkardın bana kötü davranana bende davranıyorum.
daha fazla konuşmak istemiyorum gerçekten, eğer bir kurallara uymuyorsan o kurallara karşı çıkıyorsun demektir. yazdıklarımı dikkatlice okumanı tavsiye ederim iyi roller

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #8 : 08 Ocak 2019, 21:27:12 »
daha metro cikisi sizden kimlik isteyen polisten tirsiyosunuz ama oyuna gelince hepiniz copkiller oluyosunuz nesiniz lan siz aloo

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 08 Ocak 2019, 21:36:04 »
daha metro cikisi sizden kimlik isteyen polisten tirsiyosunuz ama oyuna gelince hepiniz copkiller oluyosunuz nesiniz lan siz aloo
bugüne kadar metroya ihtiyaç duymadım :)