Fikirlerini olgun ve üsluplu bir şekilde belirten ve destek yorumlarında bulunan herkese çok minnettarım. Öncelikle şu fikirlerini çocukca ve düzgünce belirtmekte sıkıntı çeken Meksika fasulyelerine gelelim. Birlik tanıtımını daha dün açtım ve bu kadar çirkin, 3 IQ, kin ve nefret dolu ibarelerinizi kendinize saklayınız. Yapılacak onca işi sadece 1 gün geçmesine rağmen çocukca eleştiren, kötüleyen ve birlik tanıtımını "kirletmek" suretiyle yorum yapan iqless arkadaşlarımıza sesleniyorum. Birçoğuyla eskiden oynadığım bir sunucudan beri aramız kötü, evet ama bunu Rina platformuna taşımanız seviyenizi ve insaniyetinizi gösterir. Evet, eleştirebilirsin bu herkesin hakkı fakat bu kadar fütursuz ve tabiri caizse iğrenç yorumlarınız asla "UMRUMDA DEĞİL". Birçok eleştiren kişi oldu ve hepside mantıklı, olgun ve düzgün bir şekilde ifade etti. Sizlerin yaptığı çamur atmaktan ibaret. Size diyeceğim o ki; kendinizi kandırmayın, insanlara çamur atmayın. Sizlere dostluk ve sevgi besleyen insanların bu eylemlerinin 2 defa değilde, tek seferde düşündükleri kesin. Umarım birgün benim kadar pozitif, özgün ve mânâlı bir insan olursunuzda, bana bu yorumları burda ağzıma tıkarsınız. Sevgilerimle, Petrol Mafyası...