Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

Birlik konseptini değiştirmemiz gerekiyor mu?

Hayır, bu konsept üzerinden devam edin. Sunucuda yeni konseptler görmek hoş doğrusu...
Evet, değiştirmeniz gerek. Petrol alışılmış bir konsept...

Petrol Mafyası - Chapter II

Başlatan Manchov, 07 Ocak 2019, 01:23:22
Okunma sayısı 2115 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 16 Ocak 2022, 20:38
Toplam oynama: 72 gün, 10 saat
Ynt: Petrol Mafyası - Chapter II
« Yanıtla #40 : 08 Ocak 2019, 10:10:58 »
Bildiğiniz üzere rolleri edit halinde değil, hikaye temalı olarak yürütüyorum. Biraz daha akıcı ve basit bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Destekleriniz için teşekkürler, saygılarımla...

Bu ne? arkadaşım hikaye tarzından yönetiyorsun ismi PETROL MAFYASI :D Amerika'da kur bari benzin istasyonuda indirim yap araçları senden dolduralım.
Biz kimiz BİİİİZ PETROL MAFYASIYIZZZ! bir isminiz yok, konu yok, karakter yok Petrolleri Irak harekatı zamanında yürüttünüz mü? yürütmediniz mi? evinizin bahçesinden mi? çıktı petrol hiç bir şey yok.
Mafyasınız bir isminiz bir duruşunuz yok ama hayali petrol var. Güzel baya başarılı.

Çevrimdışı witness

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 06 Eylül 2022, 03:23
Toplam oynama: 160 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #41 : 08 Ocak 2019, 10:25:00 »
Fikir iyi, uygulamada öyle olur umarım. Başarılar :)

Çevrimdışı Gölge

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Nisan 2022, 23:25
Toplam oynama: 64 gün, 3 saat
« Yanıtla #42 : 08 Ocak 2019, 11:14:41 »
Bildiğiniz üzere rolleri edit halinde değil, hikaye temalı olarak yürütüyorum. Biraz daha akıcı ve basit bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Destekleriniz için teşekkürler, saygılarımla...

Bu ne? arkadaşım hikaye tarzından yönetiyorsun ismi PETROL MAFYASI :D Amerika'da kur bari benzin istasyonuda indirim yap araçları senden dolduralım.
Biz kimiz BİİİİZ PETROL MAFYASIYIZZZ! bir isminiz yok, konu yok, karakter yok Petrolleri Irak harekatı zamanında yürüttünüz mü? yürütmediniz mi? evinizin bahçesinden mi? çıktı petrol hiç bir şey yok.
Mafyasınız bir isminiz bir duruşunuz yok ama hayali petrol var. Güzel baya başarılı.

kanka seni hiç sevmiyorum biliyosun ama hak verdim

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #43 : 08 Ocak 2019, 12:01:40 »

kanka seni hiç sevmiyorum biliyosun ama hak verdim

Teşekkür ederim. Ama doğruya doğru yani ne diyebiliriz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Nisan 2021, 00:02
Toplam oynama: 30 gün, 19 saat
« Yanıtla #44 : 08 Ocak 2019, 15:20:45 »
Emircan kardeşim gayet iyisin, tanıtımın yetersiz olabilir sonuçta tek kişi yapıyorsun bu işi ama en azından bu konsepti rina roleplay'a ilk olarak taşımak ve bu konsepti yürütmek benim için şapka çıkartılacak bir performans ve başarıdır.
Başarılarının devamı.  ;)

Çevrimdışı Manchov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lance Pearce Lv.18
Son giriş: 16 Aralık 2023, 11:55
Toplam oynama: 107 gün, 17 saat
« Yanıtla #45 : 08 Ocak 2019, 18:01:45 »
Fikirlerini olgun ve üsluplu bir şekilde belirten ve destek yorumlarında bulunan herkese çok minnettarım. Öncelikle şu fikirlerini çocukca ve düzgünce belirtmekte sıkıntı çeken Meksika fasulyelerine gelelim. Birlik tanıtımını daha dün açtım ve bu kadar çirkin, 3 IQ, kin ve nefret dolu ibarelerinizi kendinize saklayınız. Yapılacak onca işi sadece 1 gün geçmesine rağmen çocukca eleştiren, kötüleyen ve birlik tanıtımını "kirletmek" suretiyle yorum yapan iqless arkadaşlarımıza sesleniyorum. Birçoğuyla eskiden oynadığım bir sunucudan beri aramız kötü, evet ama bunu Rina platformuna taşımanız seviyenizi ve insaniyetinizi gösterir. Evet, eleştirebilirsin bu herkesin hakkı fakat bu kadar fütursuz ve tabiri caizse iğrenç yorumlarınız asla "UMRUMDA DEĞİL". Birçok eleştiren kişi oldu ve hepside mantıklı, olgun ve düzgün bir şekilde ifade etti. Sizlerin yaptığı çamur atmaktan ibaret. Size diyeceğim o ki; kendinizi kandırmayın, insanlara çamur atmayın. Sizlere dostluk ve sevgi besleyen insanların bu eylemlerinin 2 defa değilde, tek seferde düşündükleri kesin. Umarım birgün benim kadar pozitif, özgün ve mânâlı bir insan olursunuzda, bana bu yorumları burda ağzıma tıkarsınız. Sevgilerimle, Petrol Mafyası...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 11 Haziran 2023, 15:57
Toplam oynama: 155 gün, 0 saat
Birlik: ****** X3
« Yanıtla #46 : 08 Ocak 2019, 18:09:15 »
Başarılı, geliştirilebilir.

Çevrimdışı PoffuDuck

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Ekim 2024, 01:51
Toplam oynama: 214 gün, 10 saat
Son giriş: 30 Nisan 2022, 04:07
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Son giriş: 01 Temmuz 2024, 02:51
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #47 : 08 Ocak 2019, 18:09:37 »
Geliştirilebilir.

Çevrimdışı Pozhar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #48 : 08 Ocak 2019, 18:41:11 »
Fikirlerini olgun ve üsluplu bir şekilde belirten ve destek yorumlarında bulunan herkese çok minnettarım. Öncelikle şu fikirlerini çocukca ve düzgünce belirtmekte sıkıntı çeken Meksika fasulyelerine gelelim. Birlik tanıtımını daha dün açtım ve bu kadar çirkin, 3 IQ, kin ve nefret dolu ibarelerinizi kendinize saklayınız. Yapılacak onca işi sadece 1 gün geçmesine rağmen çocukca eleştiren, kötüleyen ve birlik tanıtımını "kirletmek" suretiyle yorum yapan iqless arkadaşlarımıza sesleniyorum. Birçoğuyla eskiden oynadığım bir sunucudan beri aramız kötü, evet ama bunu Rina platformuna taşımanız seviyenizi ve insaniyetinizi gösterir. Evet, eleştirebilirsin bu herkesin hakkı fakat bu kadar fütursuz ve tabiri caizse iğrenç yorumlarınız asla "UMRUMDA DEĞİL". Birçok eleştiren kişi oldu ve hepside mantıklı, olgun ve düzgün bir şekilde ifade etti. Sizlerin yaptığı çamur atmaktan ibaret. Size diyeceğim o ki; kendinizi kandırmayın, insanlara çamur atmayın. Sizlere dostluk ve sevgi besleyen insanların bu eylemlerinin 2 defa değilde, tek seferde düşündükleri kesin. Umarım birgün benim kadar pozitif, özgün ve mânâlı bir insan olursunuzda, bana bu yorumları burda ağzıma tıkarsınız. Sevgilerimle, Petrol Mafyası...

PETROL MAFYASIIIII
TEBRİKLER UMARIM BAŞARIRSINIZ

Çevrimdışı Manchov

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: