Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Herkesin iki yuzlu, kalles ve guvenilmez olmasi

Başlatan french baguette, 06 Ocak 2019, 02:54:18
Okunma sayısı 1013 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Herkesin iki yuzlu, kalles ve guvenilmez olmasi
« Yanıtla #20 : 10 Ocak 2019, 23:46:13 »
@french baguette yazdıklarını baştan sona okudum ve benim yazım nekadar uzun olsa da umarım okursun diyerek başlıyorum. Evet çoğu insanın hatta çok ve çok insanın çıkarcı olduğunu söyleyebilirim.  9 yıllık arkadaşımda çıkarcı, iki yüzlü ve güvenilmez birisiydi. 9 yıllık bir maratonun ardından artık görüşmüyoruz ve açıkçası ben kendimi iyi bir insan olarak görüyorum. Geçmişte iki yüzlülüğüm, güvenilmezliğim elbette oldu ama sonradan bunu yaptığım kişiler için durumu telafi ettim. Affeden oldu affetmeyen oldu ama ben yapmam gerekeni yaptım. Eskiden kötü şeyler yapardım fakat şimdi iyi birisiyim. Düşmanıma bile saygı çerçevesinde düşmanlık ediyorum. Belki inanmak istersin, belki bunları okuyup inanmazsın, işin o kısmını bilemem. Eğer gerçekten bir sorunun varsa bana anlatabilirsin. İstersen Discord, istersen forum PM, istersen TeamSpeak hatta istersen sosyal medya hesaplarımdan bile anlatabilirsin. Ben insanların dertlerini dinleyip, yorumlayıp onlara yettiğince veya durumu kavrayabildiğim kadarıyla çözümler üretmeyi çok severim. Bende yeni jenerasyondan birisiyim ancak ben gerçekten yazında bahsettiğin insanlar gibi kötü değildim. 16 yaşındayım ancak gerçekten görmek istemeyeceğim, yaşamak istemeyeceğim, bilmek istemeyeceğim şeyler öğrendim. O yüzden insanları artık daha iyi anlayabiliyorum. Adını, yaşını, cinsiyetini, yaşadığın şehri vs. Bilmiyorum belki ama öyle insanların adı, yaşı, cinsiyeti veya yaşadığı yeri farketmiyor. Öyle insan bulunduğu bütün bölgelerde öyle olmaya devam ediyor. Gerçekten eğer dertlerin varsa yada kafanı kurcalayan düşüncelerin varsa benimle iletişime geçebilirsin. Derdini anlatmadığın zaman veya kafanı kurcalayan kötü bir durumu içine atıp, birisiyle tartışmadığın sürece o içinde birikmeye başlar. Bende kimseye anlat(a)mazdım. Yeri geldiğinde geceleri ağlar ve yaşadığım bütün sorunları düşünürdüm ancak anlattıktan sonra iyi olmaya başladım. Bir insan sanal üzerinden de olsa, o insan gerçekten sana, seni dinlediğini ve anladığını hissettiriyorsa insanı bir nebzede olsa rahatlatıyor.
Haklisin. Ben 20 yasindayim su ana kadar gordugum ve yasadigim seyler 50 yasindaki bir adamin tecrubeleriyle es deger. Hayati sokakta gordum ve ogrendim, su yasima kadar paradan cok durustlugu ve onuru, gururu on plana almistim fakat bu sene gercekten dusuncelerim degisti. Hayattaki tek amacim para kazanip cebimi doldurmak. Bir iki gundur kafam rahat. İnsan bencil ve umursamaz oldugunda daha iyi oluyor. Herkes nasil iyi hissediyorsa oyle yapmali, bende bu yolda kendim iyi hissediyorum. Yorumun icin tesekkur ederim.

Çevrimdışı SM!RN0V

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mart 2019, 20:44
Toplam oynama: 78 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Herkesin iki yuzlu, kalles ve guvenilmez olmasi
« Yanıtla #21 : 11 Ocak 2019, 04:59:25 »
Herkes çıkar için birbiri ile bağ kurar önemli olan bu çıkarın ne olduğu? Bir arkadaş senin paranı kullanıp gezip tozmak için arkadaşsa bu kötü fakat sıkı bir bağ kurarak arkasında samimi bir dost olmasını istiyor eşeği sağlam kazığa bağlamak istiyorsa bunda problem yoktur dostlarını iyi seç yüzünü kara çıkartıcak biri ile arkadaş olma kötü sonuçlar doğurunca seni böyle düşüncelere iter.

Ayrıca çok sadık ve güvenilir insanlar tanıdım mesela, kalleş ve yahut güvenilmez iki yüzlü olan insanların yetiştirilmesinde ve karakterinde sorun vardır teşekkürler.