@french baguette yazdıklarını baştan sona okudum ve benim yazım nekadar uzun olsa da umarım okursun diyerek başlıyorum. Evet çoğu insanın hatta çok ve çok insanın çıkarcı olduğunu söyleyebilirim. 9 yıllık arkadaşımda çıkarcı, iki yüzlü ve güvenilmez birisiydi. 9 yıllık bir maratonun ardından artık görüşmüyoruz ve açıkçası ben kendimi iyi bir insan olarak görüyorum. Geçmişte iki yüzlülüğüm, güvenilmezliğim elbette oldu ama sonradan bunu yaptığım kişiler için durumu telafi ettim. Affeden oldu affetmeyen oldu ama ben yapmam gerekeni yaptım. Eskiden kötü şeyler yapardım fakat şimdi iyi birisiyim. Düşmanıma bile saygı çerçevesinde düşmanlık ediyorum. Belki inanmak istersin, belki bunları okuyup inanmazsın, işin o kısmını bilemem. Eğer gerçekten bir sorunun varsa bana anlatabilirsin. İstersen Discord, istersen forum PM, istersen TeamSpeak hatta istersen sosyal medya hesaplarımdan bile anlatabilirsin. Ben insanların dertlerini dinleyip, yorumlayıp onlara yettiğince veya durumu kavrayabildiğim kadarıyla çözümler üretmeyi çok severim. Bende yeni jenerasyondan birisiyim ancak ben gerçekten yazında bahsettiğin insanlar gibi kötü değildim. 16 yaşındayım ancak gerçekten görmek istemeyeceğim, yaşamak istemeyeceğim, bilmek istemeyeceğim şeyler öğrendim. O yüzden insanları artık daha iyi anlayabiliyorum. Adını, yaşını, cinsiyetini, yaşadığın şehri vs. Bilmiyorum belki ama öyle insanların adı, yaşı, cinsiyeti veya yaşadığı yeri farketmiyor. Öyle insan bulunduğu bütün bölgelerde öyle olmaya devam ediyor. Gerçekten eğer dertlerin varsa yada kafanı kurcalayan düşüncelerin varsa benimle iletişime geçebilirsin. Derdini anlatmadığın zaman veya kafanı kurcalayan kötü bir durumu içine atıp, birisiyle tartışmadığın sürece o içinde birikmeye başlar. Bende kimseye anlat(a)mazdım. Yeri geldiğinde geceleri ağlar ve yaşadığım bütün sorunları düşünürdüm ancak anlattıktan sonra iyi olmaya başladım. Bir insan sanal üzerinden de olsa, o insan gerçekten sana, seni dinlediğini ve anladığını hissettiriyorsa insanı bir nebzede olsa rahatlatıyor.