Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Herkesin iki yuzlu, kalles ve guvenilmez olmasi

Başlatan french baguette, 06 Ocak 2019, 02:54:18
Okunma sayısı 999 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı darknesmon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 04 Aralık 2021, 21:47
Toplam oynama: 61 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Herkesin iki yuzlu, kalles ve guvenilmez olmasi
« Yanıtla #10 : 07 Ocak 2019, 20:22:08 »
ne zaman para biriktirmeye çalışsam ailem bir şekilde buluyor ve kendi çıkarları için harcıyor. Herhangi bir dost edinmemeye çalışıyorum 2019'da, cidden güvenilecek insan kalmadı.
ee ben kaldım krdsm

Çevrimdışı euno

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Darius Mayer Lv.19
Köken: Amerikan
Son giriş: 29 Mart 2022, 04:52
Toplam oynama: 87 gün, 22 saat
« Yanıtla #11 : 07 Ocak 2019, 20:31:10 »
Herkes kendini iyi diye saysa da maalesef bu da onlarin kendilerine soyledigi bir baska yalan. Ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Bence yanlış. İyi olduğunu düşünen ve bunu söyleme ihtiyacı duyan insanların büyük çoğunluğu söylediklerine içtenlikle inanıyorlar. Her bireyin doğrusu ve yanlışı farklı, herkes farklı bakış açılarına sahip.

Şimdi, böyle bir insan olmakta kesinlikle sıkıntı yok. Çok az insana güvenirsin, çok az insanla irtibat kurabilirsin, hayatında kimse olmayabilir, eyvallah. Ama bu durum ileride sende psikolojik sorunlar yaratabilir. Genel olarak, kalabalık ortamlarda bulunmazsın ya da arkadaşım dediklerinle daha az insanın olduğu yerlerde görüşürsün.

10 yılı aşkındır sosyal anksiyete ile boğuşan birisi olarak; dediklerin aşağı yukarı doğru. Yalnız başıma toplum içine çıktığımda tedirginlik hat safhada oluyor. Güvendiğim ve sevdiğim biriyleyken hiçbir problem yok ama.

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
« Yanıtla #12 : 07 Ocak 2019, 22:03:02 »

Şimdi, böyle bir insan olmakta kesinlikle sıkıntı yok. Çok az insana güvenirsin, çok az insanla irtibat kurabilirsin, hayatında kimse olmayabilir, eyvallah. Ama bu durum ileride sende psikolojik sorunlar yaratabilir. Genel olarak, kalabalık ortamlarda bulunmazsın ya da arkadaşım dediklerinle daha az insanın olduğu yerlerde görüşürsün.

10 yılı aşkındır sosyal anksiyete ile boğuşan birisi olarak; dediklerin aşağı yukarı doğru. Yalnız başıma toplum içine çıktığımda tedirginlik hat safhada oluyor. Güvendiğim ve sevdiğim biriyleyken hiçbir problem yok ama.

Yani, ne bileyim böyle sana bakıp sebepsiz yere sırıtan yıkıklar ortalıkta olunca olur olmaz kafanda binbir çeşit sebep üretiyorsun. Bunun en kötü yanı da uzun zamandır çevrendekilerden gördüklerinin senin kişiliğine yansıması ve seni tamamıyla değiştirmesi.

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
« Yanıtla #13 : 07 Ocak 2019, 23:06:37 »
Neden gerçekte arkadaşım değilsin? Neden aynı düşüncelere sahibiz? Sıkma canını...

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #14 : 08 Ocak 2019, 00:45:47 »
Maalesef hayat rol ortamindaki gibi donmuyor. İnsan 20 yasina gelene kadar turlu turlu evreden donuyor ve son olarak yetistigi cevreye gore sekilleniyor. Gunumuzde hersey cikarlar uzerine kuruludur. Bunlardan yakinmak herkesin dogal hakkidir fakat herkesin icinde ayni his ve dusunce vardir. Buna bende dahilim, inkar etmiyorum gercekten cikarci biriyim. Eskiden degildim fakat yillar beni degistirdi, klasik. Ben kendime iyi birisi demiyorum aksine cikarci pisligin onde gideniyim ve cikarci olmak hosuma gidiyor. Ama hicbir zaman arkadasimi satmam ne de onun uzerine cikar isi kurarim. Eskiden rollerini yaptigim adamlara donustum maalesef. Sunu diyeyim size bir tane arkadasiniz olsun, gerisini tanidik sifatina koyun.

Çevrimdışı rampacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Ağustos 2023, 23:19
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Raul Collita Lv.24
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Ağustos 2023, 21:32
Toplam oynama: 146 gün, 13 saat
« Yanıtla #15 : 08 Ocak 2019, 18:01:13 »
parti kur oy verelim ;D herzaman kardeşim ;D

Çevrimdışı Drillo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Japon
Son giriş: 24 Aralık 2023, 16:57
Toplam oynama: 76 gün, 23 saat
« Yanıtla #16 : 10 Ocak 2019, 18:23:21 »
@french baguette yazdıklarını baştan sona okudum ve benim yazım nekadar uzun olsa da umarım okursun diyerek başlıyorum. Evet çoğu insanın hatta çok ve çok insanın çıkarcı olduğunu söyleyebilirim.  9 yıllık arkadaşımda çıkarcı, iki yüzlü ve güvenilmez birisiydi. 9 yıllık bir maratonun ardından artık görüşmüyoruz ve açıkçası ben kendimi iyi bir insan olarak görüyorum. Geçmişte iki yüzlülüğüm, güvenilmezliğim elbette oldu ama sonradan bunu yaptığım kişiler için durumu telafi ettim. Affeden oldu affetmeyen oldu ama ben yapmam gerekeni yaptım. Eskiden kötü şeyler yapardım fakat şimdi iyi birisiyim. Düşmanıma bile saygı çerçevesinde düşmanlık ediyorum. Belki inanmak istersin, belki bunları okuyup inanmazsın, işin o kısmını bilemem. Eğer gerçekten bir sorunun varsa bana anlatabilirsin. İstersen Discord, istersen forum PM, istersen TeamSpeak hatta istersen sosyal medya hesaplarımdan bile anlatabilirsin. Ben insanların dertlerini dinleyip, yorumlayıp onlara yettiğince veya durumu kavrayabildiğim kadarıyla çözümler üretmeyi çok severim. Bende yeni jenerasyondan birisiyim ancak ben gerçekten yazında bahsettiğin insanlar gibi kötü değildim. 16 yaşındayım ancak gerçekten görmek istemeyeceğim, yaşamak istemeyeceğim, bilmek istemeyeceğim şeyler öğrendim. O yüzden insanları artık daha iyi anlayabiliyorum. Adını, yaşını, cinsiyetini, yaşadığın şehri vs. Bilmiyorum belki ama öyle insanların adı, yaşı, cinsiyeti veya yaşadığı yeri farketmiyor. Öyle insan bulunduğu bütün bölgelerde öyle olmaya devam ediyor. Gerçekten eğer dertlerin varsa yada kafanı kurcalayan düşüncelerin varsa benimle iletişime geçebilirsin. Derdini anlatmadığın zaman veya kafanı kurcalayan kötü bir durumu içine atıp, birisiyle tartışmadığın sürece o içinde birikmeye başlar. Bende kimseye anlat(a)mazdım. Yeri geldiğinde geceleri ağlar ve yaşadığım bütün sorunları düşünürdüm ancak anlattıktan sonra iyi olmaya başladım. Bir insan sanal üzerinden de olsa, o insan gerçekten sana, seni dinlediğini ve anladığını hissettiriyorsa insanı bir nebzede olsa rahatlatıyor.

Çevrimdışı mafyacı

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ocak 2019, 16:58
Toplam oynama: 31 gün, 23 saat
Birlik: ****** 13
« Yanıtla #17 : 10 Ocak 2019, 21:48:53 »
 :'(

Çevrimdışı Cobb

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
« Yanıtla #18 : 10 Ocak 2019, 23:03:33 »
krdesim bnde senn gibiydmmm 4 yılll önceee sora askere git gel falan oldu mən azərbaycanlıyam o zaman ərmənilerle çatişirdik hayatın ne kaar boss olduunu o zamn anldm krdesim yan sen bingollu isen adana yeme

Çevrimdışı D$ Central

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Ocak 2019, 14:38
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #19 : 10 Ocak 2019, 23:05:52 »
Herkesi parazit sanıyor bu kişiler, kimi zaman hatırladığında göğsünde yumru oluşturur, gelecekte yaşayacağın utanç verici ve tartışma dolu anların habercisi gibi karşıma çıkar. Sorun onlar değil, yaşattıkları berbat hisler.