Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[71] Fólkvangr MC [ARŞİV]

Başlatan JuiceTheTailor, 03 Ocak 2019, 16:36:17
Okunma sayısı 133054 defa

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
Ynt: [71] Fólkvangr Outlaw Motorcycle Gang (FOMG)
« Yanıtla #4000 : 28 Ağustos 2019, 22:01:27 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4001 : 28 Ağustos 2019, 22:01:41 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4002 : 28 Ağustos 2019, 22:02:07 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [71] Fólkvangr Outlaw Motorcycle Gang (FOMG) ARŞİV
« Yanıtla #4003 : 28 Ağustos 2019, 22:02:36 »
https://www.upload.ee/image/10414895/the_end.png

Yazıyorum, okuyup okumamak sizin elinizde. Açıkçası beni pek de bağlamıyor, neden gittiğimizi açıklasın yeter.
Spoiler:

Ben Umut. 30 Eylül 2018 Tarihine kadar başka bir platformda yıllar boyunca sivil rolü yapan bir bireydim. Küçük bir topluluğumuz vardı, yirmi veya otuz kişi arası. Kadir adında çok sevdiğim bir arkadaşımın isteği ile bu sunucuya başladık, Illegal yapmak istiyorduk. Onlara motor kulüpleri hakkında bildiklerimi ve yaşanmışlıklarımı anlattım, kabul ettiler. Büyük bir heves ile Reapers of Khanete'yi açtık, toyduk. O kadar toyduk ki, yaptığımız en küçük bira içme rolünden bile oldukça fazla keyif alıyorduk. VaftizŞarabı(Alper) kardeşim ile o birlikte tanıştım, şimdi çoğu şeyimi emanet edebileceğim kişilerdendir kendisi.

Temiz bir sayfa açmak istedik ve Ravenlake'i açmaya kara verdik, burada daha iyi ve tatlı roller çevirerek insanların sevgisini yavaş ve emin adımlar ile kazanmaya başladık.

Bir süre ara verdik ve planlı bir şekilde, 03 Ocak 2019, 16:36:17 tarihinde Folkvangr'ı, bizi biz yapan bu birliği kurduk. Yine zorlanıyorduk, sadece zenci ve mafya rolleri yapılan bir sunucuda bu kültürü enjekte etmek oldukça zordu. Pes etmedik, Alper ile başaracağımızı inandık ve neredeyse sadece iki kişi rol atarak hood onayı aldık. Bunları takiben kimsenin sevmediği, DM'ci veya rol bilmez olarak gördüğü insanları birliğime dahil ettim ve ciddi anlamda ilerlemelerini sağladım, şimdilerde hepsi çok iyi yerlerde. Tekrar yapacaklarını bilsem tekrar öğretirim, canları sağolsun. Ben onlara katabileceğim her şeyi kattım.

Bunların devamında birliğim yavaş yavaş yükseldi, istediğim rol ortamını sağlamanın mutluluğu içerisinde iken birliğime, her sayfasında buram buram emeğim kokan birliğime haksızlık yapıldı. Haklı konumda iken haksız konuma düşürüldük ve iki önemli onayımız da alındı. Aldığım duyumlara göre alan kişi şimdilerinde "Ben onu eğlencesine yaptım, çok keyifliydi" gibi kelimeler kullanıyor. Sana laf etmeyeceğim, çünkü değmezsin.

Rina platformunda bulunduğum süre boyunca çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edindim, yeri geldi evime aldım, yeri geldi evlerinde kaldım. Yakında eski üyem olan Doğukan(Ezekiel)'ın Nişanına gideceğim, bu benim için oldukça büyük bir mutluluk.

Sunucudan bu gün son defa şehir içine, rol yapmaya gittiğimde umudumu kestim. Üzgünüm, rol yapabileceğim birliklerin sayısı sınırlı iken ben devam edemem, birlik içi rol bizi ancak bu kadar götürdü. 71MC'nin hikayesini bu gün, bu saatlerde kalıcı olarak sonlandırıp SAMP Türkiye mecrasının karanlık sayfalarına gömüyorum, belki başka yerde, başka bir zaman, ama aynı birlik ile değil. Esen kalın arkadaşlar.

-Juice Has Left

Kulüp kültürü hakkında veya sadece muhabbet etmek isteyenler Juice#0546 Discord adresinden bana ulaşabilir.
1

Çevrimdışı hell

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maria Oez Lv.19
Köken: Alman
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 16:45
Toplam oynama: 103 gün, 23 saat
Jaul Torres Lv.19
Köken: Arap
Son giriş: 28 Temmuz 2024, 15:17
Toplam oynama: 0 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: [71] Fólkvangr MC [ARŞİV]
« Yanıtla #4004 : 28 Ağustos 2019, 22:05:45 »
Yapma...

Çevrimdışı VaftizSarabi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 21 Nisan 2020, 03:00
Toplam oynama: 75 gün, 16 saat
« Yanıtla #4005 : 28 Ağustos 2019, 22:06:40 »
Her güzel hikayenin bi' sonu vardır... Folkvangr bir daha açılmamak üzere kapatılmıştır dostlar.

Çevrimdışı MobbyWestoksu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 03 Temmuz 2022, 04:07
Toplam oynama: 224 gün, 7 saat
« Yanıtla #4006 : 28 Ağustos 2019, 22:12:14 »
sizin hakkınızda genelde hep iyi duyum almıştım, platformda en son pd rolü yapmaktaydım sonrasında bırakmıştım.
yokluğumda açılan bir birlikmişsiniz, sizinle-sizlerle hiç rol yapma fırsatım olmadı ama tanıtımınızı takip ediyordum.
duyumlarım iyiydi ve emeğinizi farketmiştim, güzel bi birlikti kapatma konusunda diyebileceğim bir şey yok, hoşçakalın

Çevrimdışı fphinaer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 27 Ağustos 2018, 17:54
Toplam oynama: 41 gün, 0 saat
« Yanıtla #4007 : 28 Ağustos 2019, 22:19:01 »
yaptık bu işi bir gün unutulmak için, görüşürüz arkdşlr

Çevrimdışı yenilmez187

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Mart 2022, 18:34
Toplam oynama: 18 gün, 10 saat
« Yanıtla #4008 : 28 Ağustos 2019, 22:20:07 »
Yapma yaa  :-X üzdü ne diyelim Hoşça kalın.

Çevrimdışı Nadrosima1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Eylül 2024, 20:18
Toplam oynama: 241 gün, 19 saat
« Yanıtla #4009 : 28 Ağustos 2019, 22:20:58 »
Üzdün kardeşim, hakkınızda hayırlısı olsun. Bir gün tekrar buluşmak dileğiyle <3