Ben Umut. 30 Eylül 2018 Tarihine kadar başka bir platformda yıllar boyunca sivil rolü yapan bir bireydim. Küçük bir topluluğumuz vardı, yirmi veya otuz kişi arası. Kadir adında çok sevdiğim bir arkadaşımın isteği ile bu sunucuya başladık, Illegal yapmak istiyorduk. Onlara motor kulüpleri hakkında bildiklerimi ve yaşanmışlıklarımı anlattım, kabul ettiler. Büyük bir heves ile
Reapers of Khanete'yi açtık, toyduk. O kadar toyduk ki, yaptığımız en küçük bira içme rolünden bile oldukça fazla keyif alıyorduk. VaftizŞarabı(Alper) kardeşim ile o birlikte tanıştım, şimdi çoğu şeyimi emanet edebileceğim kişilerdendir kendisi.
Temiz bir sayfa açmak istedik ve
Ravenlake'i açmaya kara verdik, burada daha iyi ve tatlı roller çevirerek insanların sevgisini yavaş ve emin adımlar ile kazanmaya başladık.
Bir süre ara verdik ve planlı bir şekilde, 03 Ocak 2019, 16:36:17 tarihinde Folkvangr'ı, bizi biz yapan bu birliği kurduk. Yine zorlanıyorduk, sadece zenci ve mafya rolleri yapılan bir sunucuda bu kültürü enjekte etmek oldukça zordu. Pes etmedik, Alper ile başaracağımızı inandık ve neredeyse sadece iki kişi rol atarak hood onayı aldık. Bunları takiben kimsenin sevmediği, DM'ci veya rol bilmez olarak gördüğü insanları birliğime dahil ettim ve ciddi anlamda ilerlemelerini sağladım, şimdilerde hepsi çok iyi yerlerde. Tekrar yapacaklarını bilsem tekrar öğretirim, canları sağolsun. Ben onlara katabileceğim her şeyi kattım.
Bunların devamında birliğim yavaş yavaş yükseldi, istediğim rol ortamını sağlamanın mutluluğu içerisinde iken birliğime, her sayfasında buram buram emeğim kokan birliğime haksızlık yapıldı. Haklı konumda iken haksız konuma düşürüldük ve iki önemli onayımız da alındı. Aldığım duyumlara göre alan kişi şimdilerinde "Ben onu eğlencesine yaptım, çok keyifliydi" gibi kelimeler kullanıyor. Sana laf etmeyeceğim, çünkü değmezsin.
Rina platformunda bulunduğum süre boyunca çok güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edindim, yeri geldi evime aldım, yeri geldi evlerinde kaldım. Yakında eski üyem olan Doğukan(Ezekiel)'ın Nişanına gideceğim, bu benim için oldukça büyük bir mutluluk.
Sunucudan bu gün son defa şehir içine, rol yapmaya gittiğimde umudumu kestim. Üzgünüm, rol yapabileceğim birliklerin sayısı sınırlı iken ben devam edemem, birlik içi rol bizi ancak bu kadar götürdü. 71MC'nin hikayesini bu gün, bu saatlerde kalıcı olarak sonlandırıp SAMP Türkiye mecrasının karanlık sayfalarına gömüyorum, belki başka yerde, başka bir zaman, ama aynı birlik ile değil. Esen kalın arkadaşlar.
-Juice Has Left