zerre kültür bilmeyen insanları eğitmen olarak almışsınız. Fikir güzel, evet. Ama şöyle bir şey var ki; eğitmenler Meksikan - Latin veya Hispanic yazıyor. Ki bu ırkların 2018 yılında normal Amerikalılardan pek bir farkı yok. Çete kültürü olarakta sadece ırkı yazmaları fazlasıyla ironik.
Düşünce doğru, uygulama şekli yanlış. Rol öğretmesi için ekibe alınan kişiler yanlış. Ekibe alım yapan insanlar yanlış.
+1, ismini tanıtmış insanlar yerine hiç tanınmayan insanlardan pek bir şey öğrenilebileceğini sanmam
yetkili kişilerin bu işi üstlenmesi daha doğru olacaktır. yukarıda söylediğim gibi bilinmiş insanların kadroya alınması en doğrusu olacaktır
Yetkili olmayan ve yetkiliden daha bilgili insanlarda mevcut sunucuda, yetkiye göre yargılamanız bir tuhaf geldi bana. Eğitimci kadrosu zaten değişicektir, en yakın zamanda yeni kadro gelicektir. Not olarak yeni kadrodaki eğitimcilerin rol bilgileri ölçülmüş ve görüldüğü için yeni kadroda bir problem çıkacağını sanmıyorum.
anlatmak istediğim bu işin yönetimini yetkili kişilerin almasıydı, dediğiniz gibi yetkili kişilerden çok daha bilgili insanlar(bkz;gaksici, daidoksu, soda, mecikfiz, çeteci, 420, abugat, 0fm3s, ben, gece, glokknine, nosolari, Long Arm of the Law, xlezzy ve bir dolu tanıdığım insan) sunucuda mevcut. bu insanlar ayrıca tek bir kültür değil, çoğu kültüre hakim. yorumumu yanıtladığın ve bilgilendirdiğin için teşekkürler.