Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rina Roleplay - Rol eğitim programı

Başlatan Green, 28 Aralık 2018, 18:02:08
Okunma sayısı 2449 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Rina Roleplay - Rol eğitim programı
« Yanıtla #30 : 29 Aralık 2018, 10:57:16 »
zerre kültür bilmeyen insanları eğitmen olarak almışsınız. Fikir güzel, evet. Ama şöyle bir şey var ki; eğitmenler Meksikan - Latin veya Hispanic yazıyor. Ki bu ırkların 2018 yılında normal Amerikalılardan pek bir farkı yok. Çete kültürü olarakta sadece ırkı yazmaları fazlasıyla ironik.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 23:27
Toplam oynama: 200 gün, 18 saat
« Yanıtla #31 : 29 Aralık 2018, 12:08:13 »
Başarılı, yeterli zamanım olsa MC rolleri hakkında eğitmen olarak katılabilirdim.  :-\
Umarım ters gitmez, başarılar.

Çevrimdışı Green

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Trager Lv.20
Köken: İspanyol
Son giriş: 03 Mayıs 2021, 19:31
Toplam oynama: 97 gün, 11 saat
Birlik: **** ******* MC
« Yanıtla #32 : 29 Aralık 2018, 13:39:31 »
Şöyle birşey var, rol bilip veya bilmediğimizi anlayamassınız bazı yazan arkadaşlar olmuş çünkü, bir insan geliyorsa ve burada ben hispanik rolü öğrenmek istiyorum der ise A'dan Z'ye öğreticeğiz zaten. İsteyen katılabilir. Eleştirilere açığım ama haraket etmeniz çok yanlış.

Eğitim zaten ts3 üzerinde sesli olarak geçicek sadece oyunda değil internetten videolar ve bilgilerde okunarak öğretilicek.

Çevrimdışı Green

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Trager Lv.20
« Yanıtla #33 : 29 Aralık 2018, 19:51:52 »
Rol eğitim programını biraz detaylı olarak değiştirip oturtacağız en yakın zamanda. Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
« Yanıtla #34 : 29 Aralık 2018, 20:24:36 »
Tartışmaya yer verecek iletileri kaldırdım, yararlı bir konu.

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
« Yanıtla #35 : 30 Aralık 2018, 22:05:28 »
Düşünce doğru, uygulama şekli yanlış. Rol öğretmesi için ekibe alınan kişiler yanlış. Ekibe alım yapan insanlar yanlış.

Çevrimdışı tâJJJ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Haziran 2019, 19:56
Toplam oynama: 118 gün, 18 saat
« Yanıtla #36 : 31 Aralık 2018, 09:57:56 »
zerre kültür bilmeyen insanları eğitmen olarak almışsınız. Fikir güzel, evet. Ama şöyle bir şey var ki; eğitmenler Meksikan - Latin veya Hispanic yazıyor. Ki bu ırkların 2018 yılında normal Amerikalılardan pek bir farkı yok. Çete kültürü olarakta sadece ırkı yazmaları fazlasıyla ironik.
Düşünce doğru, uygulama şekli yanlış. Rol öğretmesi için ekibe alınan kişiler yanlış. Ekibe alım yapan insanlar yanlış.
+1, ismini tanıtmış insanlar yerine hiç tanınmayan insanlardan pek bir şey öğrenilebileceğini sanmam
yetkili kişilerin bu işi üstlenmesi daha doğru olacaktır. yukarıda söylediğim gibi bilinmiş insanların kadroya alınması en doğrusu olacaktır

Çevrimdışı Green

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Trager Lv.20
« Yanıtla #37 : 31 Aralık 2018, 12:34:12 »
+1, ismini tanıtmış insanlar yerine hiç tanınmayan insanlardan pek bir şey öğrenilebileceğini sanmam
yetkili kişilerin bu işi üstlenmesi daha doğru olacaktır. yukarıda söylediğim gibi bilinmiş insanların kadroya alınması en doğrusu olacaktır

Yetkili olmayan ve yetkiliden daha bilgili insanlarda mevcut sunucuda, yetkiye göre yargılamanız bir tuhaf geldi bana.  Eğitimci kadrosu zaten değişicektir, en yakın zamanda yeni kadro gelicektir. Not olarak yeni kadrodaki eğitimcilerin rol bilgileri ölçülmüş ve görüldüğü için yeni kadroda bir problem çıkacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı tâJJJ

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 30 Haziran 2019, 19:56
Toplam oynama: 118 gün, 18 saat
« Yanıtla #38 : 31 Aralık 2018, 13:24:33 »

Yetkili olmayan ve yetkiliden daha bilgili insanlarda mevcut sunucuda, yetkiye göre yargılamanız bir tuhaf geldi bana.  Eğitimci kadrosu zaten değişicektir, en yakın zamanda yeni kadro gelicektir. Not olarak yeni kadrodaki eğitimcilerin rol bilgileri ölçülmüş ve görüldüğü için yeni kadroda bir problem çıkacağını sanmıyorum.
anlatmak istediğim bu işin yönetimini yetkili kişilerin almasıydı, dediğiniz gibi yetkili kişilerden çok daha bilgili insanlar(bkz;gaksici, daidoksu, soda, mecikfiz, çeteci, 420, abugat, 0fm3s, ben, gece, glokknine, nosolari, Long Arm of the Law, xlezzy ve bir dolu tanıdığım insan) sunucuda mevcut. bu insanlar ayrıca tek bir kültür değil, çoğu kültüre hakim. yorumumu yanıtladığın ve bilgilendirdiğin için teşekkürler.

Çevrimdışı Green

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jax Trager Lv.20
« Yanıtla #39 : 31 Aralık 2018, 15:38:11 »
Yazdıklarının yarısı ile konuşmaktayım zaten, en yakın zamanda güzel bir eğitimci kadrosu gelicektir. Teşekkürler.