Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[LSPD] Biraz eleştiri, biraz gerçekler.

Başlatan Bishere, 25 Aralık 2018, 17:26:54
Okunma sayısı 1564 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: [LSPD] Biraz eleştiri, biraz gerçekler.
« Yanıtla #20 : 25 Aralık 2018, 19:09:07 »
FTO değil İşe alım ve istihdam birimi bu arada.
Benim kabul ettiğim başvuruları göstermişsin iyi güzelde; başka sicili olanlarda reddedildi birşey demedi
Yada sicili olanlar alındı.
Bu kadar kişi içinden tek senin böyle benim kabul ettiğim başvuruları koyup FTOlara sözüm demişsin
Ben o adamın siciline bakıyorum, önceden yaptıysa kabul ediyorum bu kadar basit yani.
Ben onları kabul ederken ne açıklama yapmak zorundayım nede sicili var diye reddetmek zorundayım
Kendimce siciline bakıyorum, düşünüp taşınıp kabul ediyorum yada red ediyorum.
Davranışına bakılırsa iyi ki rededilmişsin.
Spoiler:
Bu konuda kantınız varsa şikayet açabilirsiniz. Herkes, herkes hakkında şikayet açma hakkına sahip.

Bu konu hakkında şikayetim zerre kadar siciliyle başvurusu kabul edilip alınanlara değil, FTO yetkililerine ve devamına.

Fakat bu konu hakkında bir ticket açsam bile eminim ki %100 garantili bir dönüt alamayacağım ve gerekli bir işlem uygulanmayacak.

Bunun yerine artık sanırsam en mantıklı çözüm olan bir daha oyun dışı marketten bir ürün satın almayıp bu karakterimde yarı pasif bir şekilde kalmak olucak. Çünkü eğer ben karakterimi değiştirmeme rağmen yine de bu oyun dışı platform profilime göre yargılanacak ise bu oluşumda ve ortamda "rol" kavramının duyulması çok üzücü bir durum oluyor.

FTO yetkililerinin sevmediği kişiler olmayın, oluşuma girmeden önce forum isminizi oyun isminizi değiştirin, oluşuma girmeden önce yetkililerle oyun dışı bir bağ kurun ki "ya başvurum red edilirse" korkusu içinizde yer edinmesin. Oyun dışı sicil ve devamı bahane, yarın öteki gün bu sicil olmayınca bu seferde forum profilimden red edilirim diye korkuyorum. Umarım istenilen cevaba ve katmana ulaşmışsınızdır.

Son olarak kimse senin peşinde değil, "OHA BUNDAN NEFRET EDİYORUM RED" düşüncesinde değil.
Bu davranışlarınla zaten bir dahaki başvurunda ooc sicilin olmasa bile doğru, profilinden red edilirsin.
"FTO"ları taraf tutuyor düşüncesiyle, kinci düşüncesiyle "red edildim" diye suçlarsan.

sen mi red ediceksin beni, red edildim şu anda üzgünüm ya mimlendim gözünde

konuyu direkt silmeliyim kb kardeşim videoyuda kaldırıyorum çok öz

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #21 : 25 Aralık 2018, 19:14:12 »
FTO değil İşe alım ve istihdam birimi bu arada.
Benim kabul ettiğim başvuruları göstermişsin iyi güzelde; başka sicili olanlarda reddedildi birşey demedi
Yada sicili olanlar alındı.
Bu kadar kişi içinden tek senin böyle benim kabul ettiğim başvuruları koyup FTOlara sözüm demişsin
Ben o adamın siciline bakıyorum, önceden yaptıysa kabul ediyorum bu kadar basit yani.
Ben onları kabul ederken ne açıklama yapmak zorundayım nede sicili var diye reddetmek zorundayım
Kendimce siciline bakıyorum, düşünüp taşınıp kabul ediyorum yada red ediyorum.
Davranışına bakılırsa iyi ki rededilmişsin.
Spoiler:
Bu konuda kantınız varsa şikayet açabilirsiniz. Herkes, herkes hakkında şikayet açma hakkına sahip.

Bu konu hakkında şikayetim zerre kadar siciliyle başvurusu kabul edilip alınanlara değil, FTO yetkililerine ve devamına.

Fakat bu konu hakkında bir ticket açsam bile eminim ki %100 garantili bir dönüt alamayacağım ve gerekli bir işlem uygulanmayacak.

Bunun yerine artık sanırsam en mantıklı çözüm olan bir daha oyun dışı marketten bir ürün satın almayıp bu karakterimde yarı pasif bir şekilde kalmak olucak. Çünkü eğer ben karakterimi değiştirmeme rağmen yine de bu oyun dışı platform profilime göre yargılanacak ise bu oluşumda ve ortamda "rol" kavramının duyulması çok üzücü bir durum oluyor.

FTO yetkililerinin sevmediği kişiler olmayın, oluşuma girmeden önce forum isminizi oyun isminizi değiştirin, oluşuma girmeden önce yetkililerle oyun dışı bir bağ kurun ki "ya başvurum red edilirse" korkusu içinizde yer edinmesin. Oyun dışı sicil ve devamı bahane, yarın öteki gün bu sicil olmayınca bu seferde forum profilimden red edilirim diye korkuyorum. Umarım istenilen cevaba ve katmana ulaşmışsınızdır.

Son olarak kimse senin peşinde değil, "OHA BUNDAN NEFRET EDİYORUM RED" düşüncesinde değil.
Bu davranışlarınla zaten bir dahaki başvurunda ooc sicilin olmasa bile doğru, profilinden red edilirsin.
"FTO"ları taraf tutuyor düşüncesiyle, kinci düşüncesiyle "red edildim" diye suçlarsan.

sen mi red ediceksin beni, red edildim şu anda üzgünüm ya mimlendim gözünde

konuyu direkt silmeliyim kb kardeşim videoyuda kaldırıyorum çok öz
Sen dalganı geçerken küçük bir açıklama daha; yapılan OOC sicillerin türüne göre ve ne zaman yapıldığına bakılıyor.
Attığın videoda sicili olanlar en kötü 05/12 de yapmış ve non r p tarzı basit hatadan oluşabilecek cezalar.
Peki sen? 10/12 12/12 de iki gün aralıkla /q atmışsın rolde.

Çevrimdışı _BlackMan_

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Temmuz 2019, 22:45
Toplam oynama: 70 gün, 23 saat
« Yanıtla #22 : 25 Aralık 2018, 19:24:46 »
Dostum şuanda birbirinize kanıtlarla cevap vermenize gerek yok alınanlar ortada alınmayanlar ortada bir dahaki LSPD alımlarına katılırsın ve kazanırsın umarım en fazla iki üç hafta sonra kovalamacadan sıkılıp çıkanlar olacaktır o zaman şansını gene denersin burada birbirinize ne dalga geçmeye gerek var nede tartışmaya geçti gitti boşverin gitsin.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #23 : 25 Aralık 2018, 19:33:23 »
Başvurunu ben reddettim, açıklayayım;

Öncelikle OOC bakımdan fazla trigger bi yapın var, üstte arkadaşlar bahsetmiş zaten.
Basit örnek vereceğim, konuyu uzatmayacağım. Senin başvurunu reddettim ve gidip tüm PD AR-GE'lerine / konularına saldırmaya başladın. Kin tuttun.

Bence daha fazla açıklamaya gerek yok.

Sadece rolden kaçmak değil, suçlarına bakabilirsin. NON-RP driving var ki bu bizim önem verdiğimiz konu daha sonra izinsiz roller yapmışsın bu da karşı tarafı etkileyen bi konu ve bizim LSPD olarak örnek olmamız lazım. Üzgünüm ama böyle kişiyi kabul etmemek hakkım eğer yönetim rahatsız olduysa yani yanlış yaptığını düşünseydi zaten seni alırlardı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 25 Aralık 2018, 19:53:05 »
Başvurunu ben reddettim, açıklayayım;

Öncelikle OOC bakımdan fazla trigger bi yapın var, üstte arkadaşlar bahsetmiş zaten.
Basit örnek vereceğim, konuyu uzatmayacağım. Senin başvurunu reddettim ve gidip tüm PD AR-GE'lerine / konularına saldırmaya başladın. Kin tuttun.

Bence daha fazla açıklamaya gerek yok.

Sadece rolden kaçmak değil, suçlarına bakabilirsin. NON-RP driving var ki bu bizim önem verdiğimiz konu daha sonra izinsiz roller yapmışsın bu da karşı tarafı etkileyen bi konu ve bizim LSPD olarak örnek olmamız lazım. Üzgünüm ama böyle kişiyi kabul etmemek hakkım eğer yönetim rahatsız olduysa yani yanlış yaptığını düşünseydi zaten seni alırlardı diye düşünüyorum.

Hala komik durumdasın, başvurum red edilince oluşumla hiç bir sorun yaşamadım. Yönetimle aramda bir sorun hala yok, oluşumun ar-gelerini destekliyorum ve gerektiğinde de gözüme hoş çarpmayanları desteklemiyorum. AR-GE'lere destek vermek zorunda değilim.

Tekrar tekrar söylüyorum, kişisel kanaatların için şu oyun dışı sicil olayını bahane etmeyi bırak. Videoyu izlemeden bile yorum atıyorsun, sunucuyu bıraktığın zaman en dibe sokup elinden geldiğince batırmaya çalıştığın oluşuma bile dönünce aynı isimle katıldın. Zamanında benden çektiğin kuyruk acın var, o yüzden seni fazla kaale almıyorum.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #25 : 25 Aralık 2018, 19:55:10 »
Sen dalganı geçerken küçük bir açıklama daha; yapılan OOC sicillerin türüne göre ve ne zaman yapıldığına bakılıyor.
Attığın videoda sicili olanlar en kötü 05/12 de yapmış ve non r p tarzı basit hatadan oluşabilecek cezalar.
Peki sen? 10/12 12/12 de iki gün aralıkla /q atmışsın rolde.

Ben bunu red etmiyorum ki, zaten şu sunucuya başladığım günden itibaren LSPD oluşumuyla yaptığım tek rolde /q çekmedim. Çektiğim rollerde ( il - legal rollerde ) de emin ol, 7/24 pdde rol yaptığın için sana sebebimi sunsam da anlamayacaksın.

Videoda görülenlerde de rolden kaçmak, sürekli roleplay gibi ihlaller var. Sanırsam onları da gözden kaçırıyorsun.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 25 Aralık 2018, 19:55:53 »
Hazır konusu açılmışken şunu da belirtmek isterim ki bence başvuru değerlendirmeleri sadece yönetici rütbesindeki PD üyeleri tarafından yapılmalı. Gördüğünüz üzere OOC sebeplerden başvuru reddedilince oyuncular birbirlerine düşman oluyorlar. Kısaca yönetim başvurulara kafa yormamak adına oyuncuları birbirlerine düşürüyorlar. Ne kadar çok başvuru gelirse gelsin önceden plan yapıp 1-2 günü buna ayırarak başvuru değerlendirmelerini bir veya iki yönetici yapabilir. Bunlar ufak ama önemli detaylar.

Mantıklı, fakat bunun için AR-GE açman gerekli önerisi sana sunulacak. FTO'ların karşı çıkacağı düşüncesindeyim.

Çevrimdışı theroleplayer

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ekim 2021, 16:26
Toplam oynama: 26 gün, 1 saat
« Yanıtla #27 : 25 Aralık 2018, 20:30:23 »
İşe Alımlarda yetkili ağız olarak konuşayım. Ben hiç bir şekilde oyun dışı sicili olanların alınmaması taraftarıydım fakat üst yönetimden abartı ve ciddi siciller olmadıkça alınması yönünde talimat gelince değerlendirmeye aldık. Haksızlık olduğunu düşünüyorsanız bunun yeri burası değil, yetkili ağızlar ile iletişime geçmek olmalıydı.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #28 : 25 Aralık 2018, 20:47:01 »
Bende birşeyler eklemek istiyorum, bize rol yapan adamlar lazım diyorsunuz başvuru yapanı alıyorsunuz /q çekeni bile /q çeken bir adamın rolle ne alakası olur soruyorum ya size? bana mantıklı bir cevap verin, ve LSPD içerisinde rol yapan çok az bir kısım var ve burada arkadaşın isyanı o /q çekerek rolden kaçtı alındı bende /q çektim ama alınmadım şimdi burada bir haksızlık var ve Hera'da şöyle birşey demiş herkes herkese şikayet açma hakkı var ben geçenlerde bir admine ve bir oyuncuya şikayet açtım oyuncu 60 dakika yedi ama admin yemedi şimdi burda hakkı yenmiyormu bu adamın? soruyorum ve LSPD içerisinde bazı kişiler çok güzel rol yapıyor onlar kendilerini biliyor onlara teşekkürler o kişiler LSPD'yi ayakta tutuyor ve sınavda kopya çekerek kazanan bazı arkadaşlarda vardır adım gibi biliyorum şimdi bunları yazmamın sebebi kin ve öfke değil gerçekler ve birdahaki akademiye sınava alınmadan önce kişilerle IC olarak rol yapın rol kalitesini ölçün ondan sonra sınava alın ben bu düşüncedeyim ve bazı arkadaşlar böyle düşünür veya yazar bilemem o zaman kazansaydın biz 100 aldık diyenler olacaktır ben bunu kendi hatalarıma veriyorum TS3'de ses kaydı almadım doğru düzgün SS almadım ve bazı arkadaşlarda TS3 üzerinden pekte düzgün anlatamadı yada ben anlamadım benim tek terdim hak yenmemesi ve LSPD katılacak arkadaşların aksiyon kovalamaca değilde bir gramda rol için girmelerini istiyorum  ve adım gibi eminim ki 1 2 hafta içerisinde LSPD katılan kişilerin yarısı çıkacaktır çıkma sebepleri ise her gün aynı pek kovalamaca olmuyor şöyle böyle  yani benim düşüncelerim böyle beni yanlış anlamanızı istemem kimseye öfken veya kinim yok gerçekleri yazdım.   
Bakın ben zaten yukarıda demişim. Biz insanlara şans tanıyoruz. Ki yine demişim ki bu kişiler zaten tespit edilip oluşumdan çıkartılıyor. Rol yapmayan insanlar zaten sıkılıp oluşumdan ayrılıyorlar bunlar kendi isteği. Rol yapan insanlarıda zaten görüyoruz, bakıyoruz. Herkes dört dörtlük değil malesef. Ama şu cümlenizi dikkate alacağız, emin olabilirsiniz "birdahaki akademiye sınava alınmadan önce kişilerle IC olarak rol yapın rol kalitesini ölçün" teşekkürler.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #29 : 25 Aralık 2018, 20:48:17 »
Hazır konusu açılmışken şunu da belirtmek isterim ki bence başvuru değerlendirmeleri sadece yönetici rütbesindeki PD üyeleri tarafından yapılmalı. Gördüğünüz üzere OOC sebeplerden başvuru reddedilince oyuncular birbirlerine düşman oluyorlar. Kısaca yönetim başvurulara kafa yormamak adına oyuncuları birbirlerine düşürüyorlar. Ne kadar çok başvuru gelirse gelsin önceden plan yapıp 1-2 günü buna ayırarak başvuru değerlendirmelerini bir veya iki yönetici yapabilir. Bunlar ufak ama önemli detaylar.
Bu yorum üzerine zaten artık son adımları yönetim takımı olarak değerlendireceğiz. Teşekkürler.