Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[LSPD] Biraz eleştiri, biraz gerçekler.

Başlatan Bishere, 25 Aralık 2018, 17:26:54
Okunma sayısı 1568 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
[LSPD] Biraz eleştiri, biraz gerçekler.
« : 25 Aralık 2018, 17:26:54 »
Öncelikle selamlar, lafı evirip çevirmeden direkt konuya gireceğim.

Son dönem yapılan akademi başvurularında benimde bir başvurum bulunuyordu ve red edildi, gerekçe olarak sicil sebep gösterildi. Bunun üzerine diğer başvuruları da biraz inceledim, lakin incelediğim başvurularda ( kabul edilenlerden ) çoğunun karakterinin oyun dışı sicilinin bulunduğunu gördüm. Kimisi var ki, benim sicil listemin iki katı sicile sahip. Sicili tabii ki beni ilgilendirmiyor, kendine göre haklı veya haksız sebepleri olur herkesin.

Lakin, bu durum karşısında bir kaç başvuruyuda inceledim. Bu başvuruların sahiplerinde de bu tür oyun dışı hapis ve benzeri siciller gözlemeldim. Bu durum üzerine kıyasladığımda benim başvurumun red edilip bu başvuruların kabul edilmesi arasındaki farkı anlayamadım. Bu konuda beni aydınlatır mısınız?

Benim oyun dışı sicilim mevcut, bu konuya bir itirazım yok. Lakin, bu oluşuma girmek için isim de değiştirmiştim fakat başvurum bu sebepten ötürü red edildi. Şu anda bulunan yönetimle hiç bir sorunum veya bir kinim yok, sadece bu başvuruların kabul edilip benim başvurumun red edilmesinin altındaki sebebi arıyorum. Bu kadar çoğunluklu başvuru gözden kaçıp benim başvurumun itinayla incelenmesi mi bu sebep, ya da başka bir şey mi sadece onu merak ediyorum.

Umarım gerekli ve gerekçeli bir açıklama alabilirim, şimdiden teşekkür ediyorum. Konu altındaki önerileri ve eleştrileride gözden geçireceğim.

( bkz. işte derlediğim bir kaç "o" başvurular )

edit: İlave olarak sanırsam oyun dışı sicilde artık bir bahane oluyor bu durum karşısında, anlıyorum. Deatmatch, rolden kaçmak, sürekli roleplay, Non-RP gibi siciller bu tür durumlar için göz edilebilir. Forumda yönetimin gözünde veya keyfi FTO yetkilisi tarafından mimlendiysen eğer bu oluşumada giremiyorsun. Buradan çıkardığım özet bu olsun.

Konu hala aktif, tartışmalara ve eleştrilere açık. Doğru düzgün olduğu sürece, tabii.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [LSPD] Biraz eleştiri, biraz gerçekler.
« Yanıtla #1 : 25 Aralık 2018, 17:27:19 »
NOT: Konu kesinlikle hakaret / tartışmaya yönelik bir konu değil, bu konuyu açmamda haklı bir sebep görüyorum. O yüzden konunu silinmemesini istiyorum.

edit

Bu konuda kantınız varsa şikayet açabilirsiniz. Herkes, herkes hakkında şikayet açma hakkına sahip.

Bu konu hakkında şikayetim zerre kadar siciliyle başvurusu kabul edilip alınanlara değil, FTO yetkililerine ve devamına.

Fakat bu konu hakkında bir ticket açsam bile eminim ki %100 garantili bir dönüt alamayacağım ve gerekli bir işlem uygulanmayacak.

Bunun yerine artık sanırsam en mantıklı çözüm olan bir daha oyun dışı marketten bir ürün satın almayıp bu karakterimde yarı pasif bir şekilde kalmak olucak. Çünkü eğer ben karakterimi değiştirmeme rağmen yine de bu oyun dışı platform profilime göre yargılanacak ise bu oluşumda ve ortamda "rol" kavramının duyulması çok üzücü bir durum oluyor.

FTO yetkililerinin sevmediği kişiler olmayın, oluşuma girmeden önce forum isminizi oyun isminizi değiştirin, oluşuma girmeden önce yetkililerle oyun dışı bir bağ kurun ki "ya başvurum red edilirse" korkusu içinizde yer edinmesin. Oyun dışı sicil ve devamı bahane, yarın öteki gün bu sicil olmayınca bu seferde forum profilimden red edilirim diye korkuyorum. Umarım istenilen cevaba ve katmana ulaşmışsınızdır.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #2 : 25 Aralık 2018, 17:51:48 »
illegal adamları pd'ye aynı nickle alıyorlar oğlum

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #3 : 25 Aralık 2018, 18:02:53 »
Şimdi şöyle bir şey var, bazı oyunculara bir şans tanıyoruz tabi ki de. Sicilini göz ardı edip. Fakat yönetim tarafınca, bazı kişileri almamakta bizim kararımıza kalıyor. Hani, birlik içerisinde sıkıntı yaratabileceğini düşündüğümüz kişilerden bahsediyorum.
Forumda adı çıkmış işte ne biliyim, hal ve tavırlarını gözlemlediğimiz kişiler vs. bu kişileri oluşuma almak istemiyoruz.
Videoyu izledim, kick sicilleri olanlar var onları göz ardı ediyoruz açıkçası. Daha çok DM, rolden kaçmak, ortak nezaket vs. bu tip ağır kuralları çiğeneyenleri oluşuma almıyoruz. Şuan birlikte olan birkaç kişi var evet, şans tanıdığımız. Bu kişiler devam ederse aynı hareketlerine zaten çıkartmak durumunda kalacağız.
Biz her zaman diyoruz, bize rol yapan insanlar lazım. Adam tutuklayan, tüm gün devriye atan insanlar değil, etrafta ki kişilerle insanlarla, objelerle vs. bu gibi etkileşim gerçekleştiren, karakter gelişimi yapan insanlara ihtiyacımız var. Evet, şuan 100 kişiye yine ulaştık fakat bunların zamanla azalacağını hepimiz biliyoruz.
O yüzden bu sayıyı çokta gözünüzde abartmayın.

@Ricky
"illegal adamları pd'ye aynı nickle alıyorlar oğlum"
Bunu buradan yakınmak yerine, şikayet açın biz de inceleyip kişiyi oluşumdan çıkartalım. Yapacağınız tek şey bu şuan da.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 25 Aralık 2018, 18:04:39 »
Şimdi şöyle bir şey var, bazı oyunculara bir şans tanıyoruz tabi ki de. Sicilini göz ardı edip. Fakat yönetim tarafınca, bazı kişileri almamakta bizim kararımıza kalıyor. Hani, birlik içerisinde sıkıntı yaratabileceğini düşündüğümüz kişilerden bahsediyorum.
Forumda adı çıkmış işte ne biliyim, hal ve tavırlarını gözlemlediğimiz kişiler vs. bu kişileri oluşuma almak istemiyoruz.
Videoyu izledim, kick sicilleri olanlar var onları göz ardı ediyoruz açıkçası. Daha çok DM, rolden kaçmak, ortak nezaket vs. bu tip ağır kuralları çiğeneyenleri oluşuma almıyoruz. Şuan birlikte olan birkaç kişi var evet, şans tanıdığımız. Bu kişiler devam ederse aynı hareketlerine zaten çıkartmak durumunda kalacağız.
Biz her zaman diyoruz, bize rol yapan insanlar lazım. Adam tutuklayan, tüm gün devriye atan insanlar değil, etrafta ki kişilerle insanlarla, objelerle vs. bu gibi etkileşim gerçekleştiren, karakter gelişimi yapan insanlara ihtiyacımız var. Evet, şuan 100 kişiye yine ulaştık fakat bunların zamanla azalacağını hepimiz biliyoruz.

@Ricky
Bunu buradan yakınmak yerine, şikayet açın biz de inceleyip kişiyi oluşumdan çıkartalım. Yapacağınız tek şey bu şuan da.

Rolden kaçmaktan da ceza alan var, DM'den de ceza alan var.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #5 : 25 Aralık 2018, 18:11:37 »

@Ricky

"Şimdi şöyle bir şey var, bazı oyunculara bir şans tanıyoruz tabi ki de. Sicilini göz ardı edip. Fakat yönetim tarafınca, bazı kişileri almamakta bizim kararımıza kalıyor. "

Çevrimdışı Cesforr

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Aralık 2018, 23:47
Toplam oynama: 38 gün, 0 saat
« Yanıtla #6 : 25 Aralık 2018, 18:14:14 »

@Ricky

Ya Berkay anlasana oğlum bunlar bahane kardeşim.

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #7 : 25 Aralık 2018, 18:16:16 »
Bu konuda kantınız varsa şikayet açabilirsiniz. Herkes, herkes hakkında şikayet açma hakkına sahip.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Temmuz 2022, 03:31
Toplam oynama: 17 gün, 10 saat
« Yanıtla #8 : 25 Aralık 2018, 18:18:37 »
sen cok saldiriyorsun en ufak birseyi cok buyuk mevzu yapiyorsun cok kinci birisin bence boyle takilmayi birak.

Çevrimdışı velocity

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 12 Haziran 2024, 00:16
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:47
Toplam oynama: 256 gün, 2 saat
Lance Glover Lv.25
Son giriş: 11 Haziran 2024, 23:26
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:48
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:46
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #9 : 25 Aralık 2018, 18:20:12 »
Bu akademi de, girmezsin diğer akademide girersin aynı benim gibi bir şey farketmez herkes 1, şans hak eder.