Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[LSPD] Biraz eleştiri, biraz gerçekler.

Başlatan Bishere, 25 Aralık 2018, 17:26:54
Okunma sayısı 1574 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: [LSPD] Biraz eleştiri, biraz gerçekler.
« Yanıtla #10 : 25 Aralık 2018, 18:21:03 »
sen cok saldiriyorsun en ufak birseyi cok buyuk mevzu yapiyorsun cok kinci birisin bence boyle takilmayi birak.

Bir sebep olmadığı sürece kimseye saldırmadım, bir laf kalabalığında dahil bulunmadım. Sunucuda en berbat dediğim gözümde mimlenmiş olan arkadaşım @aXel ile bile bir rol sırasında oyun dışı tanışıp bir anda dost olduk - hatta birlik bile kurduk. Fakat anlamadığım tek nokta, işte yan hesap açan, sunucuyu bırakıp forumda laf kalabalığı yapan arkadaşların zamanında kuyruk acısı olduğu için bunu forumda bu şekilde çıkarmasıdır. Daha sonra da kinci bir insan gibi gözüküyor, ona buna saldırıyor gibi gözüküyorum.

Ama gerçek bu değil, ne yazık ki.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 25 Aralık 2018, 18:23:46 »
Bu akademi de, girmezsin diğer akademide girersin aynı benim gibi bir şey farketmez herkes 1, şans hak eder.

Bu akademide bile bu tür bir sebep bahane gösterilerek, bana evrenin başından bu yana bile kin tutan, oluşuma oyunu bıraktığı zamanlarda kan kusturup kin püsküren ve daha sonra oluşuma tekrar dönen arkadaşların sebebinden alınmadığımı sanıyorum.

Ne yazık ki bu tür karakter yapısına sahip arkadaşlarımız, bu kadrodan def olmadığı sürece alacaklarını da sanmıyorum. Oyun dışı sicilim kabarık çünkü.

Çevrimdışı velocity

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsveç
Son giriş: 12 Haziran 2024, 00:16
Toplam oynama: 3 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:47
Toplam oynama: 256 gün, 2 saat
Lance Glover Lv.25
Son giriş: 11 Haziran 2024, 23:26
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:48
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 19 Ocak 2024, 18:46
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
« Yanıtla #12 : 25 Aralık 2018, 18:25:27 »
Bu akademi de, girmezsin diğer akademide girersin aynı benim gibi bir şey farketmez herkes 1, şans hak eder.

Bu akademide bile bu tür bir sebep bahane gösterilerek, bana evrenin başından bu yana bile kin tutan, oluşuma oyunu bıraktığı zamanlarda kan kusturup kin püsküren ve daha sonra oluşuma tekrar dönen arkadaşların sebebinden alınmadığımı sanıyorum.

Ne yazık ki bu tür karakter yapısına sahip arkadaşlarımız, bu kadrodan def olmadığı sürece alacaklarını da sanmıyorum. Oyun dışı sicilim kabarık çünkü.
Oyun dışı sicil her 30 günde sıfırlanmıyor mu? hayla kin kusma olursa, yapacağın son çare forum ismi değişip oyun ismide değişmen olmaktır bütün kişilerden temizlenmek gibi...

Çevrimdışı Berkay

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Ekim 2019, 17:19
Toplam oynama: 145 gün, 18 saat
« Yanıtla #13 : 25 Aralık 2018, 18:27:04 »
Bu konuda kantınız varsa şikayet açabilirsiniz. Herkes, herkes hakkında şikayet açma hakkına sahip.

Bu cevap yeterli

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 25 Aralık 2018, 18:27:22 »
Oyun dışı sicil her 30 günde sıfırlanmıyor mu? hayla kin kusma olursa, yapacağın son çare forum ismi değişip oyun ismide değişmen olmaktır bütün kişilerden temizlenmek gibi...

Sıfırlanmıyor, o tür bir söylenti olsa da o tür bahsi geçen bir sistem yok.

Çevrimdışı Muerte

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Craig Porter Lv.19
Köken: İtalyan
Son giriş: 15 Haziran 2023, 19:53
Toplam oynama: 92 gün, 0 saat
« Yanıtla #15 : 25 Aralık 2018, 18:30:11 »

@Pengu
@Hell-C
Kişiye karşı agresif, hakaret içerikli, küçük düşürücü yorumlar yapmaya devam ederseniz, yasaklanacaksınız.
Tartışma yaratacaksanız seviyeli şekilde tartışın.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #16 : 25 Aralık 2018, 18:48:31 »
Bu konuda kantınız varsa şikayet açabilirsiniz. Herkes, herkes hakkında şikayet açma hakkına sahip.

Bu konu hakkında şikayetim zerre kadar siciliyle başvurusu kabul edilip alınanlara değil, FTO yetkililerine ve devamına.

Fakat bu konu hakkında bir ticket açsam bile eminim ki %100 garantili bir dönüt alamayacağım ve gerekli bir işlem uygulanmayacak.

Bunun yerine artık sanırsam en mantıklı çözüm olan bir daha oyun dışı marketten bir ürün satın almayıp bu karakterimde yarı pasif bir şekilde kalmak olucak. Çünkü eğer ben karakterimi değiştirmeme rağmen yine de bu oyun dışı platform profilime göre yargılanacak ise bu oluşumda ve ortamda "rol" kavramının duyulması çok üzücü bir durum oluyor.

FTO yetkililerinin sevmediği kişiler olmayın, oluşuma girmeden önce forum isminizi oyun isminizi değiştirin, oluşuma girmeden önce yetkililerle oyun dışı bir bağ kurun ki "ya başvurum red edilirse" korkusu içinizde yer edinmesin. Oyun dışı sicil ve devamı bahane, yarın öteki gün bu sicil olmayınca bu seferde forum profilimden red edilirim diye korkuyorum. Umarım istenilen cevaba ve katmana ulaşmışsınızdır.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 25 Aralık 2018, 18:56:05 »
Oluşum için uyumu kesin olarak bozacaklarını düşündükleri kişileri almamaları bence gayet normal. Hiç bir oluşum yöneticisi oluşum içinde birbirlerine küfreden üyeler görmek veya duymak istemez. Sonuçta açıkça görülüyor ki sen de bu platformda pek sevilen biri değilsin. Hangi konuda görsem başkasıyla kavga halindesin. Bu benim fikrim değil, kamuoyu gözlemimdir.

O halde oyun dışı sicilin işaret edilmesi komik bir durum olmuyor mu? Bir bahane olarak geçen bir durum. Yaptığım son açıklamayı da okursan güzel olur, yine de düşüncen için sağ ol.

Çevrimdışı _BlackMan_

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Temmuz 2019, 22:45
Toplam oynama: 70 gün, 23 saat
« Yanıtla #18 : 25 Aralık 2018, 19:04:57 »
Bende birşeyler eklemek istiyorum, bize rol yapan adamlar lazım diyorsunuz başvuru yapanı alıyorsunuz /q çekeni bile /q çeken bir adamın rolle ne alakası olur soruyorum ya size? bana mantıklı bir cevap verin, ve LSPD içerisinde rol yapan çok az bir kısım var ve burada arkadaşın isyanı o /q çekerek rolden kaçtı alındı bende /q çektim ama alınmadım şimdi burada bir haksızlık var ve Hera'da şöyle birşey demiş herkes herkese şikayet açma hakkı var ben geçenlerde bir admine ve bir oyuncuya şikayet açtım oyuncu 60 dakika yedi ama admin yemedi şimdi burda hakkı yenmiyormu bu adamın? soruyorum ve LSPD içerisinde bazı kişiler çok güzel rol yapıyor onlar kendilerini biliyor onlara teşekkürler o kişiler LSPD'yi ayakta tutuyor ve sınavda kopya çekerek kazanan bazı arkadaşlarda vardır adım gibi biliyorum şimdi bunları yazmamın sebebi kin ve öfke değil gerçekler ve birdahaki akademiye sınava alınmadan önce kişilerle IC olarak rol yapın rol kalitesini ölçün ondan sonra sınava alın ben bu düşüncedeyim ve bazı arkadaşlar böyle düşünür veya yazar bilemem o zaman kazansaydın biz 100 aldık diyenler olacaktır ben bunu kendi hatalarıma veriyorum TS3'de ses kaydı almadım doğru düzgün SS almadım ve bazı arkadaşlarda TS3 üzerinden pekte düzgün anlatamadı yada ben anlamadım benim tek terdim hak yenmemesi ve LSPD katılacak arkadaşların aksiyon kovalamaca değilde bir gramda rol için girmelerini istiyorum  ve adım gibi eminim ki 1 2 hafta içerisinde LSPD katılan kişilerin yarısı çıkacaktır çıkma sebepleri ise her gün aynı pek kovalamaca olmuyor şöyle böyle  yani benim düşüncelerim böyle beni yanlış anlamanızı istemem kimseye öfken veya kinim yok gerçekleri yazdım.   

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #19 : 25 Aralık 2018, 19:07:21 »
FTO değil İşe alım ve istihdam birimi bu arada.
Benim kabul ettiğim başvuruları göstermişsin iyi güzelde; başka sicili olanlarda reddedildi birşey demedi
Yada sicili olanlar alındı.
Bu kadar kişi içinden tek senin böyle benim kabul ettiğim başvuruları koyup FTOlara sözüm demişsin
Ben o adamın siciline bakıyorum, önceden yaptıysa kabul ediyorum bu kadar basit yani.
Ben onları kabul ederken ne açıklama yapmak zorundayım nede sicili var diye reddetmek zorundayım
Kendimce siciline bakıyorum, düşünüp taşınıp kabul ediyorum yada red ediyorum.
Davranışına bakılırsa iyi ki rededilmişsin.
Spoiler:

Bu konu hakkında şikayetim zerre kadar siciliyle başvurusu kabul edilip alınanlara değil, FTO yetkililerine ve devamına.

Fakat bu konu hakkında bir ticket açsam bile eminim ki %100 garantili bir dönüt alamayacağım ve gerekli bir işlem uygulanmayacak.

Bunun yerine artık sanırsam en mantıklı çözüm olan bir daha oyun dışı marketten bir ürün satın almayıp bu karakterimde yarı pasif bir şekilde kalmak olucak. Çünkü eğer ben karakterimi değiştirmeme rağmen yine de bu oyun dışı platform profilime göre yargılanacak ise bu oluşumda ve ortamda "rol" kavramının duyulması çok üzücü bir durum oluyor.

FTO yetkililerinin sevmediği kişiler olmayın, oluşuma girmeden önce forum isminizi oyun isminizi değiştirin, oluşuma girmeden önce yetkililerle oyun dışı bir bağ kurun ki "ya başvurum red edilirse" korkusu içinizde yer edinmesin. Oyun dışı sicil ve devamı bahane, yarın öteki gün bu sicil olmayınca bu seferde forum profilimden red edilirim diye korkuyorum. Umarım istenilen cevaba ve katmana ulaşmışsınızdır.

Son olarak kimse senin peşinde değil, "OHA BUNDAN NEFRET EDİYORUM RED" düşüncesinde değil.
Bu davranışlarınla zaten bir dahaki başvurunda ooc sicilin olmasa bile doğru, profilinden red edilirsin.
"FTO"ları taraf tutuyor düşüncesiyle, kinci düşüncesiyle "red edildim" diye suçlarsan.