Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birlik açmayı planlıyorum , önerileriniz benim için değerlidir..

Başlatan STFU, 05 Şubat 2018, 22:42:26
Okunma sayısı 598 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı STFU

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Lv.
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik:
Arkadaşlar bir birlik açmayı planlıyorum illegal-legal olduğunu veya çete-mafya gibi türününde ne olduğunu söylemek istemiyorum. Hikaye hakkında gerekli bilgiyi ve rolü bildiğime inanıyorum. Sizden tek isteğim oyun içi ne yapabilirim fazla birikimim yok maddi olarak , tanınma olarak ne yapabilirim. Sadece sizden bunları öğrensem yeterli benim için.

Çevrimdışı RedBlaxeSS

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 09 Aralık 2022, 22:54
Toplam oynama: 54 gün, 6 saat
Birlik: ******** **ime
Bence açma ıc ooc destek bulamazsın

Çevrimdışı Remnant VII

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Mart 2018, 01:10
Toplam oynama: 11 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Sunucuda yığınla birlik varken yeni bir tane açman gereksiz olur. Bence sürekli olduğunu düşündüğün bir birliğe katıl.

Çevrimdışı ofmes

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ağustos 2019, 23:47
Toplam oynama: 23 gün, 19 saat
Aslında Rina'da en kötü durumu yaşıyoruz, gidip Idlewood'da bir cafe açsam millet silahla içeri girer taramaya başlar. Bir legal rolüde rahat bırakmıyorlar, nefes alamıyorum kanser dolu server. Yani o kadar çok isterdim ki aktif cafe ortamı, gidip orada takılmak vesaire ama olmuyor işte. Bir çok insanın aklı fikri silah alayım onu vurayım bunu vurayım ben babayım sen kölesin sen legalsin sen kimsin? gibi geçiyor.

Dediğim gibi Legal rol yapmanı isterdim, çünkü sunucunun artık illegalden çok legale ihtiyacı var.

Çevrimdışı Bandit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aslında Rina'da en kötü durumu yaşıyoruz, gidip Idlewood'da bir cafe açsam millet silahla içeri girer taramaya başlar. Bir legal rolüde rahat bırakmıyorlar, nefes alamıyorum kanser dolu server. Yani o kadar çok isterdim ki aktif cafe ortamı, gidip orada takılmak vesaire ama olmuyor işte. Bir çok insanın aklı fikri silah alayım onu vurayım bunu vurayım ben babayım sen kölesin sen legalsin sen kimsin? gibi geçiyor.

Dediğim gibi Legal rol yapmanı isterdim, çünkü sunucunun artık illegalden çok legale ihtiyacı var.

Aklıma geldi bende yazmak istedim. 1 ay önce ilk başladığımda sunucuya o zamanların güncel teğmeni Fin'e ait olan ve işletmesini Bellatrix'in  yaptığı Idle Cafe'de garson olarak çalışıyordum.Çok eğlenceli roller dönüyordu.Sürekli içerde durmuyor , müşteri olmadığı zamanlar dışarıdaki masalarda oturuyor , etrafta takılan zencilerle vesaire konuşuyordum.Hatta sadece rol için bile gelenler oluyordu.Çok acayip zevkliydi.Bilenler bilir ben fazla illegal sevmiyor , legalden daha çok zevk alıyorum ve bu benim için neredeyse orgasm sayılırdı.Hiç unutamıyorum bir kadın gelmişti ve hamile olduğunu söylemişti.Bende içeriden bir bardak su getirip biraz sohbet etmiştim onunla.Ve inanır mısınız bir gün sonra kafenin işletmecisi o bayanın bana selam söylediğini söylemişti. :) İşte böyle akılda kalıcı güzel roller dönmesi gerçekten benim çok hoşuma gidiyor.Hatırlarım o zamanlar Idle'de sürekli çatışmalar çıkıyordu ve tam olarak çeteleşmeler oturmadığı için Idle üzerinde bölge savaşları sıkça yaşanıyordu.Ne zaman bir çatışma çıksa hemen kafenin tuvaletine saklanır kapıyı kitler ve ihbar verirdim.Kafenin işletmecisi (patronum) Bella hanım hep aracıyla dolaşacağı zaman benide çağırırdı.Çok kısa zamanda dolu dolu roller yaptık.Daha sayamadığım , ismini hatırlamadığım bir ton kişi geldi geçti.Kimi gelip olay çıkartıyordu (Troll değil) , kimisi gelip yüksek bahşiş veriyordu.Bu konsepti bırakmamın en büyük sebebi ise Teğmen Fin'in paramı vermemesi oldu.Eh saatlerce kafede duruyordum , neredeyse tüm günümü kafede geçiriyordum ama Fin'e ne zaman ulaşmaya çalışsak tersliyordu veya kesip atıyordu hemen.Ona da buradan sitemlerimi iletiyim hazır yazmaya başlamışken.

Arşivde birkaç fotoğraf buldum hazır böyle bir ileti atmışken paylaşıyım bari.

Spoiler:

Çevrimdışı Ryse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ekim 2018, 20:57
Toplam oynama: 21 gün, 3 saat
Paran ve en az üç dört arkadaşın yoksa birliğe gelecek açmanı tavsiye etmem. Kim ne derse desin, birlik rolleri için para gereklidir.

Çevrimdışı Nosolari

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Nisan 2022, 17:36
Toplam oynama: 86 gün, 14 saat
Birlik: ***CIA
Sağlam bir projen varsa veya projene güveniyorsan aç bence.

Çevrimdışı dontcare

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Haziran 2019, 22:07
Toplam oynama: 17 gün, 9 saat
Kemik kadron yoksa rol bilgin kaliten falan bir şey ifade etmiyor bence, tek başına rol yaparken sana birilerinin katılmak isteyeceğini sanmıyorum. Eğer bir ekibim var diyorsan yarış birliği deneyebilirsiniz veya legale geçip kafe işletebilirsin, güzel bir tasarım ile sayfa açarsın vesaire vesaire.

Çevrimdışı Vuslu!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Inna Brown Lv.16
Köken: Rus
Son giriş: 19 Ekim 2023, 17:38
Toplam oynama: 51 gün, 14 saat
Ben denedim zaman ayıramıyorsun sana IC/OOC Destek vermiyorlar. Sen hiç deneme bir birliğe gir.