Aslında Rina'da en kötü durumu yaşıyoruz, gidip Idlewood'da bir cafe açsam millet silahla içeri girer taramaya başlar. Bir legal rolüde rahat bırakmıyorlar, nefes alamıyorum kanser dolu server. Yani o kadar çok isterdim ki aktif cafe ortamı, gidip orada takılmak vesaire ama olmuyor işte. Bir çok insanın aklı fikri silah alayım onu vurayım bunu vurayım ben babayım sen kölesin sen legalsin sen kimsin? gibi geçiyor.
Dediğim gibi Legal rol yapmanı isterdim, çünkü sunucunun artık illegalden çok legale ihtiyacı var.
Aklıma geldi bende yazmak istedim. 1 ay önce ilk başladığımda sunucuya o zamanların güncel teğmeni Fin'e ait olan ve işletmesini Bellatrix'in yaptığı Idle Cafe'de garson olarak çalışıyordum.Çok eğlenceli roller dönüyordu.Sürekli içerde durmuyor , müşteri olmadığı zamanlar dışarıdaki masalarda oturuyor , etrafta takılan zencilerle vesaire konuşuyordum.Hatta sadece rol için bile gelenler oluyordu.Çok acayip zevkliydi.Bilenler bilir ben fazla illegal sevmiyor , legalden daha çok zevk alıyorum ve bu benim için neredeyse orgasm sayılırdı.Hiç unutamıyorum bir kadın gelmişti ve hamile olduğunu söylemişti.Bende içeriden bir bardak su getirip biraz sohbet etmiştim onunla.Ve inanır mısınız bir gün sonra kafenin işletmecisi o bayanın bana selam söylediğini söylemişti.

İşte böyle akılda kalıcı güzel roller dönmesi gerçekten benim çok hoşuma gidiyor.Hatırlarım o zamanlar Idle'de sürekli çatışmalar çıkıyordu ve tam olarak çeteleşmeler oturmadığı için Idle üzerinde bölge savaşları sıkça yaşanıyordu.Ne zaman bir çatışma çıksa hemen kafenin tuvaletine saklanır kapıyı kitler ve ihbar verirdim.Kafenin işletmecisi (patronum) Bella hanım hep aracıyla dolaşacağı zaman benide çağırırdı.Çok kısa zamanda dolu dolu roller yaptık.Daha sayamadığım , ismini hatırlamadığım bir ton kişi geldi geçti.Kimi gelip olay çıkartıyordu (Troll değil) , kimisi gelip yüksek bahşiş veriyordu.Bu konsepti bırakmamın en büyük sebebi ise Teğmen Fin'in paramı vermemesi oldu.Eh saatlerce kafede duruyordum , neredeyse tüm günümü kafede geçiriyordum ama Fin'e ne zaman ulaşmaya çalışsak tersliyordu veya kesip atıyordu hemen.Ona da buradan sitemlerimi iletiyim hazır yazmaya başlamışken.
Arşivde birkaç fotoğraf buldum hazır böyle bir ileti atmışken paylaşıyım bari.