Bahsettiğin rolleri gerçekleştiriyorum ve çoğu PD üyesi buna şahit. Genellikle kaza rollerine aracım ön taraftan hasar aldığında girişmiyorum çünkü günümüz LAPD araçlarının ön kısmında şaseye bağlı durumda olan demir çapa araç içerisindeki kişileri oldukça korumaya yetiyor hatta artıyor bile. Onun haricinde aracıma başka bir sürücü arkadan, sağdan soldan çarptığında bu rolleri gerçekleştiriyorum ve oluşumun içerisinde o an partnerim olan memur genellikle şikayetçi oluyor neden devam etmiyoruz da burada duruyoruz diye. PD oluşumu içerisinde olmadığınız ve tarafımca karakterim ile çok rol fırsatı bulamadığınız için ön yargılı olmanız çok doğal. Sizi çeşitli söylemler ile kışkırtmak yerine mantık ve anlayış çerçevesinde konuşmaya davet ediyorum.
Gece 2 kişi aktif olduğunda devriye atmayın dediğinizi okudum. Zaten geceleri San Andreas şehri içerisinde LSPD tarafından belirlenen kırmızı bölgelerden uzak duruyoruz. Bunlar birlik hoodları olur Idlewood olur vesaire. PD içinde robocop olup illegallere işkence çektirmektense legal illegal düzeni arasında ne siyah ne de beyaz bir renk seçmeden gri olup rollerimi ilerletiyorum. İnsanların düşüncelerini değiştirmeye çalışmaktansa beyinlerine bir düşünceyi kendi cümleleriniz ile aşılamaktan kaçının. Iğneleme yaparakta bir yere varamazsınız. Bu şekilde ilerleyişiniz devam ederse ne PD üyeleri tarafından ne de yönetimin bir kaç üyesi tarafımdan tiye alınmazsınız.
Umarım söylediklerimin ufakta olsa bir yararı olmuştur. İyi forumlar & roller dilerim.