Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Ride Along

Başlatan eiN, 12 Aralık 2018, 18:49:33
Okunma sayısı 2020 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AvdanUnited

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Nisan 2024, 19:41
Toplam oynama: 23 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Ride Along
« Yanıtla #30 : 13 Aralık 2018, 18:18:07 »
Ride Along sayesinde sivillerin bir çoğunun PD'ye bakış açısının değişeceğini düşünüyorum. Devriye sırasında DM ve ya bazı oyuncular tarafından yapılan hatalı rollerin bizler tarafından nasıl göründüğünü daha iyi anlayacaklar.  :D

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #31 : 13 Aralık 2018, 20:36:40 »
Her ne kadar pd oluşumuna karşı bir sinirim kinim olsa da, eğri oturup düz konuşalım mükemmel bir uygulama, Jason Terry bu işi biliyor. Legal rol yapsam mutlaka katilirdim, Kimberly yada Lyssa ile gezeceksem yine de gelebilirim 🤠

Bak bak

Her ne kadar pd oluşumuna karşı bir sinirim kinim olsa da, eğri oturup düz konuşalım mükemmel bir uygulama, Jason Terry bu işi biliyor. Legal rol yapsam mutlaka katilirdim, Kimberly yada Lyssa ile gezeceksem yine de gelebilirim 🤠

Sana söz, ikisini birden veriyorum.  ;D

Daamn, satıldık?

Çevrimdışı _BlackMan_

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 26 Temmuz 2019, 22:45
Toplam oynama: 70 gün, 23 saat
« Yanıtla #32 : 13 Aralık 2018, 20:58:21 »
PD rolleri güzel ama bazı memurlar görevlerini tam olarak yerine getirmiyorlar birisini kovalıyolar diyelim kişi uçurum'dan atlıyor PD'de arkasından atlıyor nerede kaldı gerçekçilik aracın içinde 4 kişi var sistemsel maskeliler gece saat 11:30 civarı PD yanlarından geçip gidiyor bir insan neden durduk dura maske taksın akıl var mantık var senin görevin onları çevirip araçtan indirmek gece saati neden maskeli dolaşıyorsunuz diyip sorguya almak hep devriye atmakla olmaz bu işler örnek veriyorum araç çevirin kimlik sorun ehliyet sorun şüphelendiğiniz aracı arayın maske takanları kelepçeleyip götürün koskoca americada adamlar maskeyle şehirde turluyorlar PD birşey yapmıyor o kadar gerçekçi rol ki gözlerim doldu sonra PD rolleri sıkıcı moruk ya PD alımları açıldı PD 43 kişiyken 109 kişi oldu bazı kişiler 1 hafta sonra PD'den çıkarlar dedi dedikleri gibide oldu 1 2 hafta sonra PD 63 kişi PD'ye aklı başında insanlar alın ve bazı kişiler PD yazılı sınavında forum şifresini başkasına verip sınavı kazanıyor bu çok oluyor ne kadar şikayet etsemde durum yine aynı  bunada bir çözüm bulun iyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Ekim 2020, 17:37
Toplam oynama: 66 gün, 16 saat
« Yanıtla #33 : 13 Aralık 2018, 21:00:39 »
PD rolleri güzel ama bazı memurlar görevlerini tam olarak yerine getirmiyorlar birisini kovalıyolar diyelim kişi uçurum'dan atlıyor PD'de arkasından atlıyor nerede kaldı gerçekçilik aracın içinde 4 kişi var sistemsel maskeliler gece saat 11:30 civarı PD yanlarından geçip gidiyor bir insan neden durduk dura maske taksın akıl var mantık var senin görevin onları çevirip araçtan indirmek gece saati neden maskeli dolaşıyorsunuz diyip sorguya almak hep devriye atmakla olmaz bu işler örnek veriyorum araç çevirin kimlik sorun ehliyet sorun şüphelendiğiniz aracı arayın maske takanları kelepçeleyip götürün koskoca americada adamlar maskeyle şehirde turluyorlar PD birşey yapmıyor o kadar gerçekçi rol ki gözlerim doldu sonra PD rolleri sıkıcı moruk ya PD alımları açıldı PD 43 kişiyken 109 kişi oldu bazı kişiler 1 hafta sonra PD'den çıkarlar dedi dedikleri gibide oldu 1 2 hafta sonra PD 63 kişi PD'ye aklı başında insanlar alın ve bazı kişiler PD yazılı sınavında forum şifresini başkasına verip sınavı kazanıyor bu çok oluyor ne kadar şikayet etsemde durum yine aynı  bunada bir çözüm bulun iyi forumlar.

Senin bu dediğini yapıncada sebepsiz aramadan şikayet açacağız diyorlar ve " mOrUQ sHU adAhMmI MG yhAPtI? " diyorlar. İnan bana, bunu yapmak bizde isteriz. Retarted-RP'dende ceza alma ihtimâlimiz var.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Regina Rogge Lv.17
Son giriş: 07 Ocak 2020, 00:22
Toplam oynama: 69 gün, 1 saat
« Yanıtla #34 : 14 Aralık 2018, 08:38:57 »

Senin bu dediğini yapıncada sebepsiz aramadan şikayet açacağız diyorlar ve " mOrUQ sHU adAhMmI MG yhAPtI? " diyorlar. İnan bana, bunu yapmak bizde isteriz. Retarted-RP'dende ceza alma ihtimâlimiz var.

Kimse gece 11.30 da sıcacık yatağında uyumak varken üzerinde bir ton alet edavat ile soğukta devriye atarken 4 maskelinin kim olduğunun peşine düşeyim derken ölmek istemez. Saha da yeterli ekip bulunmuyorsa bir polis memuru o geceyi atlatmak için kahraman olmak yerine elinden geldiğince sorunsuz bir şekilde devriyesini bitirmeye çalışmalı. Realistik rol bunu gerektiriyor.

Unutmayın PD oluşumuna dahil olduğunuz da server Cop Robber olarak değişmiyor. Yine role play kalıyor.

Kendinizi ele alın bir çok çeşitli okullar bitiriyorsunuz, çeşitli sertifikalar almak için bütün gençliğinizi heba ediyor zorlu bir akademiden geçip rozeti göğsünüze takabiliyorsunuz. Bu kadar verimli ve el verişli bir durum içerisindeyken maske takan 4 zanlıyı kimlik doğrulaması yaptığınız da karşınızdaki kişi kimlik yerine tam yüzünüzün ortasına silah doğrultursa ne yapabilirsiniz? Hiç bir şey. Muhtemelen bir çete üyelerine çattıysanız sizi vurup bir köşeye atacaklardır. İleri de masa başı bir yönetici olarak hatırlanmaktansa night shiftte vurulan basit bir saha memuru olarak kaldınız. Bir hiç uğruna hayatınız sona erdi...

Gerçekçilik budur.

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2019, 23:44
Toplam oynama: 34 gün, 22 saat
« Yanıtla #35 : 14 Aralık 2018, 14:03:35 »

Söylediklerinin çoğunda haklısın normalde öğle saatinde bile yüzü raglı herifleri departman çevirir, kimlik kontrolü üst araması yapar. Normalde Amerika'da maskeli sokağa çıksan memurlar sıkıntıya sokar seni ancak biz bu rollere girersek şuan ağlayan tayfa üstümüze çullanmaya devam edecek. Kendin söylüyorsun adam uçurumdan uçuyor kaçmaya devam ediyor bu adamlardan ne bekliyorsun? Maskeli oldukları için çevirsek 10 tane şikayet açarlar birde savunma yapmakla uğraşırız. Tamamen gerçekçilikten bahsedemeyiz çünki medium role play dedikleri şeyi yapıyor herkes. Bir nebze bize de bu konuda hak vermelisin, uğraştığımız olayları görsen departman haricinde çoğu kişiyle hatta %90 sivillerle roller yapmazsın, %10'u belki de daha azıyla yaparsın o da zaten kalite olan tayfa. Bu Ride Along programına katılan arkadaşlar zaten nelerle uğraştığımızı görecektir. Ride Along'un bana göre 2 faydası olacak, legal rol yapmak isteyene ekstra bir rol yapma ayrıcalığı ve sunucudaki PD üyelerinin neler çektiğini görecekler. Sırtında AK47 ile dolaşan adamlar var LA'in göbeğinde daha ne söyliyim ki? Gerisini Ride Along programına dahil olup siz görün, gerçekten bunu çok istiyorum.

Çevrimdışı _BlackMan_

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #36 : 14 Aralık 2018, 15:39:01 »
Rualle alıntı yapmadan yazayım daha iyi anlarsın, şimdi benim anlatmak istediğim kos koca sunucuda sadece 2 aktif PD'mi var oda sizlermisiniz? eğer öyleyse gece saati 2 kişiyseniz çevirmeyin hatta devriyede atmayın o zaman çünkü vurulabilirsiniz, ve hayatınızın geri kalanını masa başında geçirebilirsiniz, ve bana Realistik rolden bahsediyorsun hiç kovalamacada bir yere çarptınmı büyük ihtimal çarpmışsındır o halde realistik role göre bir yere çarpınca yaralanman gerekiyor o rolleri yapıyormusun, veya yolda birisini kovalarken sana araç çarpıyor kendini yere bırakıyormusun tahmin edeyim büyük ihtimal bırakmıyorsundur veya çatışmada vurulmuşsundur sonra yerden kalkıp lanet olsun hepsi çelik yeleğe geldi diyip ayağa kalkmışsındır., ve silah açısından çelik yeleğiniz M4, silahlarınız var ağır bir çatışmada onları kullanabilirsiniz yani sunucuda 300 400 kişi var 3 4 kişi realistik rol yapıyor o yani bana gerçeklikten bahsetme çünkü yapmadığın şeylerin gerçekçiliği olmaz.

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #37 : 14 Aralık 2018, 15:42:20 »
Rualle alıntı yapmadan yazayım daha iyi anlarsın, şimdi benim anlatmak istediğim kos koca sunucuda sadece 2 aktif PD'mi var oda sizlermisiniz? eğer öyleyse gece saati 2 kişiyseniz çevirmeyin hatta devriyede atmayın o zaman çünkü vurulabilirsiniz, ve hayatınızın geri kalanını masa başında geçirebilirsiniz, ve bana Realistik rolden bahsediyorsun hiç kovalamacada bir yere çarptınmı büyük ihtimal çarpmışsındır o halde realistik role göre bir yere çarpınca yaralanman gerekiyor o rolleri yapıyormusun, veya yolda birisini kovalarken sana araç çarpıyor kendini yere bırakıyormusun tahmin edeyim büyük ihtimal bırakmıyorsundur veya çatışmada vurulmuşsundur sonra yerden kalkıp lanet olsun hepsi çelik yeleğe geldi diyip ayağa kalkmışsındır., ve silah açısından çelik yeleğiniz M4, silahlarınız var ağır bir çatışmada onları kullanabilirsiniz yani sunucuda 300 400 kişi var 3 4 kişi realistik rol yapıyor o yani bana gerçeklikten bahsetme çünkü yapmadığın şeylerin gerçekçiliği olmaz.

Ruelle'yi tanımadığına eminim, ekstra olarak söylediklerinin çoğunu PD üyeleri tamamen yerine getiriyor ve gerçekçi role özen gösteriyorlar. PD yönetimi de bunu istiyor, ön yargını kırman gerek. Eğer bunu yapmayanı görürsen de şikayet açarsan bizde anlarız. Ama ön yargıyla olmuyor bu işler.

Çevrimdışı _BlackMan_

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #38 : 14 Aralık 2018, 15:44:51 »
Craft sanada alıntı yapmadan cevap vereyim arkadaşım sabah saatleri olsun gece saatleri olsun ortalık durgunsa gidip İdlewood'da sivillerle rol yapabilirsin sabah saatlerinde maskeli dolaşan kişiler olursa çevirebilir kimlik kontrolü ve üst araması yapabilirsin kural ihlali yaprak şerit değiştiren aracı durdurabilir ona gerekli cezayı verebilirsin ağlayan tayfa olursa olsun o seni iygilendirmez sen görevini yapıyorsun IC olarak kural ihlali yaptı kes cezasını gönder sabah maskeli kişilermi dolaşıyor çek kenara örnek veriyorum " Bayım gündüz vakti neden maskeyle dolaşıyorsunuz" gibi mesela kalabalıksa silahlı olduğunu düşünüyorsan destek iste aracı hızlı sizden kurtuluyormu sağ üstte aracın plakası yazar alıyorsun kardeşim onu arac kimin üstüneyse ona aranma ekliyorsun evine kadar arıyorsun ne var ne yok alıyorsun gerçekçilik budur rol budur böyle yaparak zevk almazsan ben bişey bilmiyorum ve tekrar diyorum cezalar caydırıcı olursa kişiler birdaha bunu yapmaz.

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 14 Aralık 2018, 15:48:15 »
Craft sanada alıntı yapmadan cevap vereyim arkadaşım sabah saatleri olsun gece saatleri olsun ortalık durgunsa gidip İdlewood'da sivillerle rol yapabilirsin sabah saatlerinde maskeli dolaşan kişiler olursa çevirebilir kimlik kontrolü ve üst araması yapabilirsin kural ihlali yaprak şerit değiştiren aracı durdurabilir ona gerekli cezayı verebilirsin ağlayan tayfa olursa olsun o seni iygilendirmez sen görevini yapıyorsun IC olarak kural ihlali yaptı kes cezasını gönder sabah maskeli kişilermi dolaşıyor çek kenara örnek veriyorum " Bayım gündüz vakti neden maskeyle dolaşıyorsunuz" gibi mesela kalabalıksa silahlı olduğunu düşünüyorsan destek iste aracı hızlı sizden kurtuluyormu sağ üstte aracın plakası yazar alıyorsun kardeşim onu arac kimin üstüneyse ona aranma ekliyorsun evine kadar arıyorsun ne var ne yok alıyorsun gerçekçilik budur rol budur böyle yaparak zevk almazsan ben bişey bilmiyorum ve tekrar diyorum cezalar caydırıcı olursa kişiler birdaha bunu yapmaz.

Dostum şuan kafanda bir şeyler kurup yazdığın için artık pek cevap vermeyeceğim. Çünkü bu rolleri yapmadığımı nereden biliyorsun? Idlewood'da bunu yapmıyorum ama sivillerle gayette rol çeviriyorum, hayatında bol şanslar.