Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Helper 1 olduktan sonra mutasyonlaşan türler

Başlatan Bishere, 11 Aralık 2018, 17:52:25
Okunma sayısı 1207 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: Helper 1 olduktan sonra mutasyonlaşan türler
« Yanıtla #10 : 11 Aralık 2018, 19:38:29 »
Tamam fikirine saygı duyuyorum rahatsız oluyorsan eğer panelden şikayet oluştura bilirsiniz.İyi roller.

arkadaşlar bahsettiğim türlerden birisi canlı canlı gözlemleme fırsatı yakalıyorsunuz

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #11 : 11 Aralık 2018, 19:40:01 »
Tamam fikirine saygı duyuyorum rahatsız oluyorsan eğer panelden şikayet oluştura bilirsiniz.İyi roller.

arkadaşlar bahsettiğim türlerden birisi canlı canlı gözlemleme fırsatı yakalıyorsunuz
Bak şimdi burada sana saygılı konuşmaya çalışıyorum.Başka bir şey yapıp daha samimi konuşmamı istiyorsan konuşurum.Ama saygımı bozmamaya çalışıyorum.

Çevrimdışı Yönetmen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 20 Ekim 2021, 21:47
Toplam oynama: 131 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #12 : 11 Aralık 2018, 19:41:31 »
Keşke ts3 te beni beklesen, ben gelince seni çeksem isim vererek anlatsan her şey çok daha güzel olurdu, ama böyle şeylere başvurduğun müddetçe istediklerin olmayacak.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #13 : 11 Aralık 2018, 19:44:45 »

Ayrıca böyle bir şeye zaman harcayacağına cidden şikayet açsan daha rahat sonuç alırsın.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #14 : 11 Aralık 2018, 19:54:00 »
Ayrıca böyle bir şeye zaman harcayacağına cidden şikayet açsan daha rahat sonuç alırsın.

Şikayet açtıkça türüyorlar, insanı daha çok sinir ediyorlar gereği olduğunu sanmıyorum

Kendilerini fark etsinler, o yeticektir onlara. Bir de yetkililere sesimizi duyuralım, bizim zamanımızda /h kanalından "TALEPLERR" deniliyordu. Şimdi ki helperların bu özelliğinin denetim altına girmesi gerekiyor, fazlasıyla aciliyetle.

Bir de şikayet açıldıktan sonra, istediğin kadar ayrıntı veya kanıt sun "uyarılacaktır" lafını duyarsın. Uyarıldığını bile sanmıyorum. Tabii ki helper olduğun için şimdilik böyle konuşuyorsun, normal şartlarda aynı işlevi görüyorsun.

Çevrimdışı war dog

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Dustin Faust Lv.22
Son giriş: 26 Aralık 2024, 15:17
Toplam oynama: 120 gün, 22 saat
Birlik: *** ******les
« Yanıtla #15 : 11 Aralık 2018, 21:26:22 »
Doğru

Çevrimdışı Batu.

Gold VIP
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 06 Mayıs 2020, 14:54
Toplam oynama: 37 gün, 19 saat
Birlik: **********les
« Yanıtla #16 : 11 Aralık 2018, 21:36:38 »
Dediklerinin çoğuna katılıyorum fakat bu üslup ve tavrınla asla kale alınacağını düşünmüyorum. Ekstra olarak geniş çaplı bilgilendirmeler geçildi ve helperlar arasında rapor bakma rekabeti iyidir fakat bu abartıldığında desteklerinize etkisiz/hatalı birçok cevap verilebiliyor işte bu devrede şikayet hakkınız mevcuttur hakkınızı en iyi alabileceğiniz yer şikayet kanalıdır. Yeni katılan arkadaşlarımız ortama adapte olacaklardır, bu kadar kötümser olmayın herşeye ''/destek'' kanalından istediğin cevabı alamazsan, forumu en uç köşesine kadar araştır buradandamı bulamadın? Teamspeakta ''Helper bekliyorum'' ofisine geç oradandamı alamadın bilgili ve sana istediğin cevabı bilecek bir helpere özel mesaj at budamı sana yeterli gelmedi TICKET üzerinden Hera adminden destek al. Bunları yapmak zor değil, hepimiz insanız ve hatalarımız olabilir.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #17 : 11 Aralık 2018, 21:49:51 »
Anlatma problemim olduğumu düşünüyorum. Yine de sağ ol, yorumun için.

Bu yavaş yavaş alışmakla veya öğrenmekle alakalı bir şey değil, bu kasıtlı olarak yapılan bir şey.

Şikayet açtıkça türüyorlar, insanı daha çok sinir ediyorlar gereği olduğunu sanmıyorum

Kendilerini fark etsinler, o yeticektir onlara. Bir de yetkililere sesimizi duyuralım, bizim zamanımızda /h kanalından "TALEPLERR" deniliyordu. Şimdi ki helperların bu özelliğinin denetim altına girmesi gerekiyor, fazlasıyla aciliyetle.

Bir de şikayet açıldıktan sonra, istediğin kadar ayrıntı veya kanıt sun "uyarılacaktır" lafını duyarsın. Uyarıldığını bile sanmıyorum. Tabii ki helper olduğun için şimdilik böyle konuşuyorsun, normal şartlarda aynı işlevi görüyorsun.

Çevrimdışı youngcrip

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Aralık 2018, 22:22
Toplam oynama: 40 gün, 19 saat
« Yanıtla #18 : 11 Aralık 2018, 21:52:25 »
arabamın direğin içine girdiğini söyledim ve zeki 1 lvl helper arkadaş bana aynen şu cevabı verdi
"Bu IC bir olaydır."
IC nedir yeni öğrendi herhalde

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 24 Ağustos 2022, 18:49
Toplam oynama: 370 gün, 19 saat
« Yanıtla #19 : 11 Aralık 2018, 21:58:05 »
Her helperin bu şekilde olmadığı düşünüyorum, kurunun yanında yaş yanmaması lazım. Genelleme yapmayalım lütfen eğer bu şekilde kısa kısa cevaplar veren kişiler olursa haklarında şikayet açabilirsiniz.