Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Helper 1 olduktan sonra mutasyonlaşan türler

Başlatan Bishere, 11 Aralık 2018, 17:52:25
Okunma sayısı 1194 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Helper 1 olduktan sonra mutasyonlaşan türler
« : 11 Aralık 2018, 17:52:25 »
Özellikle ilk günlerde bir ton bilgi verilmesine rağmen 3 gün sonra adminsel taleplerden tut alakadar olmadıkları talebe cevap veren bu arkadaşlar, sorunu ısrarla üsteler. Üstüne üstlük /tac ile foruma yönlendirenleri yokmudur, insanı sinir krizi geçirmek için doğmuş tipler sanırsam. Bir de, sebep sorunca "şikayet aç savunmamı yaparım, kardeşim adminler ilgilenmiyorlar" derler ya.

Ayrıca, "foruma yönlendirmeyin - ADMİNSEL TALEP" yazılarını ekleyince hala yönlendirenler de var onları katmayacağım.

Ayrıca, helper olduğu andan itibaren "Rehberler - Forum oyunları" adı verilen bölümleri neden gereksiz ve tam anlamıyla "boş" postlarınızla dolduruyorsunuz ki? Bakıyorum, forumda önceden ismi olmayan, zerre kadar rehberi - bilgisi bulunmayan adam helper olduktan sonra 3 satırla bile boş boş rehberler - forum oyunları açmaya başlıyor.

Arkadaşlar lütfen, yapmayın bunları. Bu çok ufak gördüğünüz ve kendinizi zeki sanarak kastığınız o 1-2 talep, sizin "yönetim yetkilerinizi kötüye kullanmanız" anlamına gelir. Şimdi bunu okuyup gülen helper arkadaşlarımız da oluyor, onlarda devamını okusun. Eğer bu iş üstelenir ve yönetimle bu konu konuşulup hakkınızda bir şikayet alınırsa bırakn yetkinizin alınmayı, hayalinizin yetmediği bir cezayla bile karşılaşmanız mümkün.

Adminlerin taleple ilgilenmemesi, adminlerin off-duty olması, aktif admin bulunmaması, "sözde" yardımcı olmaya çalışmak ADMİNSEL TALEPLERİ FORUMA YÖNLENDİRMENİZ GEREKMİYOR.

"ID 256 Non-RP driving" diye bir talep gelince, /tac ile "gerekli ssleri alıp şikayet açın iyi roller" demeniz bu bahsettiğim yetkileri kötüye kullanıma giriyor. Bu tespit edildiği ve hakkınızda şikayet açıldığı zaman, o küçümsediğiniz ve kastığınız 1-2 talebe değmeyecek şeyler gerçekleşiyor. O yüzden, TALEP KASMAYIN NE OLUR, İŞİNİZE DEVAM EDİN.

Edit: Yanlış cevapladığınız o sorularda bir sebep değil, /h kanalından bunu yanlış cevapladığınızı özellikle belirttikten sonra yanllış cevap verdiğiniz o oyuncuyada özel mesaj aracılığıyla cevap verin.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Helper 1 olduktan sonra mutasyonlaşan türler
« Yanıtla #1 : 11 Aralık 2018, 17:52:55 »
Kimseye hakaret veya gönderme amaçlı değil, kendini bu yazıda bulan arkadaşların bunları dikkate alması için. Lütfen, bir insanın(ların) sabrıyla bu kadar oynamayın.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #2 : 11 Aralık 2018, 17:55:31 »
en gıcık helper tipleri işte. sadece talep kasıp seviye yükselimi için yapanlar var. adam gibi bir talep attım onu bile siliyorlar tekrar attıgımda rp ile alakalı olmayan şeyler ile cevaplıyorlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 09 Aralık 2019, 20:15
Toplam oynama: 75 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 11 Aralık 2018, 17:56:57 »
dorudorudorudorudoru
kesinlikle doru

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #4 : 11 Aralık 2018, 17:59:22 »
Şimdi şöyle söyleye bilirim ki dediklerin bir nokta da haklı ve evet var böyle helperler.Ama yavaş yavaş alışıp öğreneceklerini düşünüyorum ki bu demek değil ki benim en üst seviye bilgiliyim.Hayır tabi ki de değilim, ama sadece benim düşüncem şöyle.Mesala sen bir ara bir talep atmıştın bir rol için izin istiyordun.Bende sana şöyle bir cevap verdim "Merhaba Destek üzerinden rol izni alamazsınız lütfen bunun için ticket oluşturunuz iyi roller".Tam olarak sanırım böyleydi ki bu direk foruma yönlendirmektense daha iyi bir cevap bence.Tabi bu benim düşüncem iyi roller, iyi forumlar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 29 Ocak 2022, 12:52
Toplam oynama: 230 gün, 2 saat
« Yanıtla #5 : 11 Aralık 2018, 18:10:16 »

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 11 Aralık 2018, 18:59:00 »
Şimdi şöyle söyleye bilirim ki dediklerin bir nokta da haklı ve evet var böyle helperler.Ama yavaş yavaş alışıp öğreneceklerini düşünüyorum ki bu demek değil ki ben en üst seviye bilgiliyim.Hayır tabi ki de değilim, ama sadece ben düşüncem şöyle.Mesala sen bir ara bir talep atmıştın bir rol için izin istiyordun.Bende sana şöyle bir cevap verdim "Merhaba Destek üzerinden rol izni alamazsınız lütfen bunun için ticket oluşturunuz iyi roller".Tam olarak sanırım böyleydi ki bu direk foruma yönlendirmektense daha iyi bir cevap bence.Tabi bu benim düşüncem iyi roller, iyi forumlar.

Bu yavaş yavaş alışmakla veya öğrenmekle alakalı bir şey değil, bu kasıtlı olarak yapılan bir şey.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 11 Aralık 2018, 19:00:14 »
yeni türlerin kilidi açıldı, bunu okuyup kendi üzerine alınınca şikayet açan türler

mişşın kompletyıd

Çevrimdışı kanen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Kasım 2022, 02:14
Toplam oynama: 177 gün, 14 saat
« Yanıtla #8 : 11 Aralık 2018, 19:09:31 »
" Q atan birisinin silahı admin tarafından alınır mı? " diye sorduğumda, hapis cezası alır cevabını almam.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #9 : 11 Aralık 2018, 19:36:02 »
Şimdi şöyle söyleye bilirim ki dediklerin bir nokta da haklı ve evet var böyle helperler.Ama yavaş yavaş alışıp öğreneceklerini düşünüyorum ki bu demek değil ki ben en üst seviye bilgiliyim.Hayır tabi ki de değilim, ama sadece ben düşüncem şöyle.Mesala sen bir ara bir talep atmıştın bir rol için izin istiyordun.Bende sana şöyle bir cevap verdim "Merhaba Destek üzerinden rol izni alamazsınız lütfen bunun için ticket oluşturunuz iyi roller".Tam olarak sanırım böyleydi ki bu direk foruma yönlendirmektense daha iyi bir cevap bence.Tabi bu benim düşüncem iyi roller, iyi forumlar.

Bu yavaş yavaş alışmakla veya öğrenmekle alakalı bir şey değil, bu kasıtlı olarak yapılan bir şey.
Tamam fikirine saygı duyuyorum rahatsız oluyorsan eğer panelden şikayet oluştura bilirsiniz.İyi roller.