Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

il-legal nedir, nasıl bitirilir?

Başlatan imyourgod, 18 Kasım 2018, 13:07:20
Okunma sayısı 4723 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: il-legal nedir, nasıl bitirilir?
« Yanıtla #60 : 21 Kasım 2018, 16:38:02 »
abim gel sene MC öğretim istersen? 2 iq MC rollerinizle nasıl hood aldınız bilemiyorum :(

Hayatın boyunca çabalayıp alamayacağın ve hayalini bile kuramayacağın hood ve logolu yelek bahşedildi, karakter tanıtımında boş beleş ooc kadınların fotoğraflarını atan mı rol öğretecekmiş bana ? hiçbir zaman o saygıyı kazanamayacaksın bu küçük beyninle.Burada sağ sola atlayarak sürünmeye devam et belki aklın başına gelir insanların kucağından kalkıp kendine oturacak bir yer bulursun.
Hood onayını çok gördük. O saygıyı istemiyorum belki, o saygıdan bana ne rolüme bakar keyfime göre takilirim

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ivor Fasci Lv.13
Son giriş: 22 Mart 2020, 15:30
Toplam oynama: 41 gün, 16 saat
« Yanıtla #61 : 21 Kasım 2018, 16:38:22 »
abim gel sene MC öğretim istersen? 2 iq MC rollerinizle nasıl hood aldınız bilemiyorum :(

Blacktiger sadece bir oyun sunucusundaki kulüpten ibaret değil küçük kardeşim,kurucularından birisi olarak benim 3-4 yıllık ooc MC geçmişim var. Evet evet ooc motosiklet kulübü. Allahım'dan tek birşey istiyorum şu anda, keşke o "2 iq MC rolleriniz" dediğin adamı reelde görsen de klavye başında masturbasyon yaparak sağa sola sallamanın ne gibi şeyler getirebileceğinin ciddiyetini kavrasan.
Zamanında sürüş sırasında moruk fear yap diye gezenlersiniz, görmesem tamam diyeceğim. Kesinlikle laf atarak üstün oluyorsun.

Bunu diyen kişi beni reelde görmedi :( sad

30 Motosiklete karşı tek başına gelip, "eğhh eğhh salaklar" "eğhh eğhh yıkıklar" dersen, fear rp yi yaptırırlar.
Reel de kimsenin seni görmesine gerek yok, sadece iletilerine biraz göz gezdirmeleri yeterli olacak. :)

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #62 : 21 Kasım 2018, 16:39:42 »

Hayatın boyunca çabalayıp alamayacağın ve hayalini bile kuramayacağın hood ve logolu yelek bahşedildi, karakter tanıtımında boş beleş ooc kadınların fotoğraflarını atan mı rol öğretecekmiş bana ? hiçbir zaman o saygıyı kazanamayacaksın bu küçük beyninle.Burada sağ sola atlayarak sürünmeye devam et belki aklın başına gelir insanların kucağından kalkıp kendine oturacak bir yer bulursun.
karakter tanıtımını Instagram gibi kullanıyor muqqemel rolcuuuu
Ls socialdan sonra artık atılmıyor ki bknz bertha'da atıyordu ama kimse ona laf atmadi. Tüh ne yaptım ben acaba zamanında :/

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #63 : 21 Kasım 2018, 16:41:17 »

Blacktiger sadece bir oyun sunucusundaki kulüpten ibaret değil küçük kardeşim,kurucularından birisi olarak benim 3-4 yıllık ooc MC geçmişim var. Evet evet ooc motosiklet kulübü. Allahım'dan tek birşey istiyorum şu anda, keşke o "2 iq MC rolleriniz" dediğin adamı reelde görsen de klavye başında masturbasyon yaparak sağa sola sallamanın ne gibi şeyler getirebileceğinin ciddiyetini kavrasan.
Zamanında sürüş sırasında moruk fear yap diye gezenlersiniz, görmesem tamam diyeceğim. Kesinlikle laf atarak üstün oluyorsun.

Bunu diyen kişi beni reelde görmedi :( sad

30 Motosiklete karşı tek başına gelip, "eğhh eğhh salaklar" "eğhh eğhh yıkıklar" dersen, fear rp yi yaptırırlar.
Reel de kimsenin seni görmesine gerek yok, sadece iletilerine biraz göz gezdirmeleri yeterli olacak. :)
İletilerime bakıyorum hep ve ben reelde motorumu alır MClerin ortasına dalarim kendileri öldürür beni. Ama blacktigerlar o zaman 5 kişi geziyordu fear yap diyor FEAR RP İSTİSNA DİSİNDA ZORUNLU KURAL DEĞİLDİR YAPMAZSANİZ CK İZNİNİZİ VERMİŞ OLURSUNUZ KONU BU KADAR BASİT

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #64 : 21 Kasım 2018, 16:49:46 »
Her şeyi geçtim birisi bana nasıl 110 PD olduğunu açıklasın neden yani
İmkansız bir şey değil, gördüğün gibi bas bayağı oldu.  110 Pd olması çokmu yanlış veyahut şaşırılacak bir şeymi anlamadım.

ADAM-32 normal mi sihebhewhshwhejejejeueueudrjnr

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #65 : 21 Kasım 2018, 16:52:27 »
Her şeyi geçtim birisi bana nasıl 110 PD olduğunu açıklasın neden yani
İmkansız bir şey değil, gördüğün gibi bas bayağı oldu.  110 Pd olması çokmu yanlış veyahut şaşırılacak bir şeymi anlamadım.

ADAM-32 normal mi sihebhewhshwhejejejeueueudrjnr
Knk bazen şey oluyor toplam 10 birimde olsa isteyen istediği kodu alıyor, o kodu gördükleri için 32 birim var sanıyorlar.

Çevrimdışı Nirvana

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Aralık 2018, 23:08
Toplam oynama: 40 gün, 23 saat
« Yanıtla #66 : 21 Kasım 2018, 16:54:18 »
Pdnin yapamadığı rol? Xkdkdkdk canım aracında silah var ve sen fear yapmadan pd barikatinda durmuş "yov arkodasim phen olayi isliyom yov" diyerek PD'ye kin tutuyorsun ya ne diyim başkan. Gel PD'ye rol öğret kral biraz rol öğrenelim ya .s

Rolden önce discord gel istersen konuşmayı öğreteyim ?
Ahahahahaha tam bir komedisin gerçekten, karakter tanıtımı kadın kalçasından oluşan ergen herifin tekisin. Umarım en yakın zamanda roleplay seviyeni geliştirir kendine bir şeyler katarsın.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #67 : 21 Kasım 2018, 16:55:16 »
Pdnin yapamadığı rol? Xkdkdkdk canım aracında silah var ve sen fear yapmadan pd barikatinda durmuş "yov arkodasim phen olayi isliyom yov" diyerek PD'ye kin tutuyorsun ya ne diyim başkan. Gel PD'ye rol öğret kral biraz rol öğrenelim ya .s

Ahahahahaha tam bir komedisin gerçekten, karakter tanıtımı kadın kalçasından oluşan ergen herifin tekisin. Umarım en yakın zamanda roleplay seviyeni geliştirir kendine bir şeyler katarsın.
Özür dilerim abi şuan karakter tanıtımını silip hemen MC koyup kral oluyorum, tsde dalga geçtiğimiz yetmedi galiba sohbet odasında? ^^

Çevrimdışı Nirvana

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 30 Aralık 2018, 23:08
Toplam oynama: 40 gün, 23 saat
« Yanıtla #68 : 21 Kasım 2018, 17:01:26 »

Özür dilerim abi şuan karakter tanıtımını silip hemen MC koyup kral oluyorum, tsde dalga geçtiğimiz yetmedi galiba sohbet odasında? ^^
TSde yoktum fakat bir ara geleyim dalganın kralını yaşatırım sana genç, bu arada demek istediğimi hala anlayamamışsın umarım çok geçmeden idrak edebilirsin.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #69 : 21 Kasım 2018, 17:02:57 »

TSde yoktum fakat bir ara geleyim dalganın kralını yaşatırım sana genç, bu arada demek istediğimi hala anlayamamışsın umarım çok geçmeden idrak edebilirsin.
Tmm