Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

il-legal nedir, nasıl bitirilir?

Başlatan imyourgod, 18 Kasım 2018, 13:07:20
Okunma sayısı 4703 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: il-legal nedir, nasıl bitirilir?
« Yanıtla #50 : 21 Kasım 2018, 12:21:44 »
abim gel sene MC öğretim istersen? 2 iq MC rollerinizle nasıl hood aldınız bilemiyorum :(

Hayatın boyunca çabalayıp alamayacağın ve hayalini bile kuramayacağın hood ve logolu yelek bahşedildi, karakter tanıtımında boş beleş ooc kadınların fotoğraflarını atan mı rol öğretecekmiş bana ? hiçbir zaman o saygıyı kazanamayacaksın bu küçük beyninle.Burada sağ sola atlayarak sürünmeye devam et belki aklın başına gelir insanların kucağından kalkıp kendine oturacak bir yer bulursun.
karakter tanıtımını Instagram gibi kullanıyor muqqemel rolcuuuu

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 07 Ağustos 2019, 15:56
Toplam oynama: 44 gün, 2 saat
Birlik: **** ****aco
« Yanıtla #51 : 21 Kasım 2018, 12:50:18 »
abim gel sene MC öğretim istersen? 2 iq MC rollerinizle nasıl hood aldınız bilemiyorum :(
Su sunucuda yapabildigin tek rol e-rp ve sevgili rolleri olmasına rağmen küçücük beyinle sağa sola laf atıp kendini küçük düşürüyorsun. 85 sayfalık karakter tanıtımına ooc da 31 cektigin kadının fotoğraflarını atıp, abaza arkadaşlarını da arkana aldıktan sonra kendini bir bok sanıyorsun. Daha editin e sini, rolün r sini bilmeyen kendini beğenmiş bir ahmaksın sadece. Sana tavsiyem ic de kendini kime siktiriyorsan siktir, ama foruma gelme. Forumu kullanacak olgunluğa ulaşmamışsın ve yazdıklarınla insanların sinirini bozmak dışında bir boka yaramıyorsun.

Çevrimdışı krosfly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Meackin Lv.12
Son giriş: 22 Temmuz 2019, 02:52
Toplam oynama: 24 gün, 12 saat
« Yanıtla #52 : 21 Kasım 2018, 14:51:05 »
Pdnin yapamadığı rol? Xkdkdkdk canım aracında silah var ve sen fear yapmadan pd barikatinda durmuş "yov arkodasim phen olayi isliyom yov" diyerek PD'ye kin tutuyorsun ya ne diyim başkan. Gel PD'ye rol öğret kral biraz rol öğrenelim ya .s

Rolden önce discord gel istersen konuşmayı öğreteyim ?

2iq rol dediğin ömrün boyunca yapamayacağın logolu ceket ve hood  mekanı bunu yazarken hangi özgüven ile yazdın bilmiyorum dostum torbacının numarasını vermeni istiyorum

Çevrimdışı krosfly

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Meackin Lv.12
Son giriş: 22 Temmuz 2019, 02:52
Toplam oynama: 24 gün, 12 saat
« Yanıtla #53 : 21 Kasım 2018, 14:53:51 »
ayrıca rollerimizin kalitesini görebilmek için iq nun üzülerek söylüyorum ki belirttiğin şekilden yüksek olması gerek :))

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2019, 23:44
Toplam oynama: 34 gün, 22 saat
« Yanıtla #54 : 21 Kasım 2018, 15:34:24 »
Birbirinize hakaret etmeden bir medeni tartışma ortamı oluşturmayı öğrendiğiniz ve bu olgunluğa eriştiğiniz zaman her şeyi öğrenmek ve bilgi almanın ne güzel bir şey olduğunu anlayacaksınız dostlar. O yüzden bunu öğrendiğiniz zaman bence "benim IQ seviyem şu kadar" diye konuştuğunuzda herkes size inanacak.

Bunun dışında ekstra olarak konu yanlış bence "nasıl bitirilir"den çok illegal rol nasıl yapılır? İllegallerin amacı nedir? tarzında konuşmak daha doğru olacaktır.

Çevrimdışı gods

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Haziran 2020, 14:54
Toplam oynama: 17 gün, 4 saat
« Yanıtla #55 : 21 Kasım 2018, 15:54:06 »
Her şeyi geçtim birisi bana nasıl 110 PD olduğunu açıklasın neden yani

Çevrimdışı AvdanUnited

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Nisan 2024, 19:41
Toplam oynama: 23 gün, 6 saat
« Yanıtla #56 : 21 Kasım 2018, 16:14:43 »
Her şeyi geçtim birisi bana nasıl 110 PD olduğunu açıklasın neden yani
İmkansız bir şey değil, gördüğün gibi bas bayağı oldu.  110 Pd olması çokmu yanlış veyahut şaşırılacak bir şeymi anlamadım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ivor Fasci Lv.13
Son giriş: 22 Mart 2020, 15:30
Toplam oynama: 41 gün, 16 saat
« Yanıtla #57 : 21 Kasım 2018, 16:33:59 »

Blacktiger sadece bir oyun sunucusundaki kulüpten ibaret değil küçük kardeşim,kurucularından birisi olarak benim 3-4 yıllık ooc MC geçmişim var. Evet evet ooc motosiklet kulübü. Allahım'dan tek birşey istiyorum şu anda, keşke o "2 iq MC rolleriniz" dediğin adamı reelde görsen de klavye başında masturbasyon yaparak sağa sola sallamanın ne gibi şeyler getirebileceğinin ciddiyetini kavrasan.

Blactiger bu ekibin neler yapabileceğini kanıtlamak için kuruldu, ve kanıtladığını düşünüyorum. Senin gibi salakların bok atması için değil.

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #58 : 21 Kasım 2018, 16:34:22 »
Su sunucuda yapabildigin tek rol e-rp ve sevgili rolleri olmasına rağmen küçücük beyinle sağa sola laf atıp kendini küçük düşürüyorsun. 85 sayfalık karakter tanıtımına ooc da 31 cektigin kadının fotoğraflarını atıp, abaza arkadaşlarını da arkana aldıktan sonra kendini bir bok sanıyorsun. Daha editin e sini, rolün r sini bilmeyen kendini beğenmiş bir ahmaksın sadece. Sana tavsiyem ic de kendini kime siktiriyorsan siktir, ama foruma gelme. Forumu kullanacak olgunluğa ulaşmamışsın ve yazdıklarınla insanların sinirini bozmak dışında bir boka yaramıyorsun.
Kesinlikle sadece erp yapıyorum, sevgili rollerinin %1'lik kısım erp :) ve bu sunucuda çete rolü de yaptım zamanında gayette tutuyordu. Tetikçi sevgili rolü de yaptım o yüzden artık boş yapmayı ve bana karşı kin tutmayı bırak.

ROL SUNUCUSU HERKES İSTEDİĞİ KARAKTER OLUR BUNU OOC DÜŞÜNÜP ARTİK TARTIŞMA ÇIKARTMAYI BIRAK, IC ERP YAPINCA OOC VERMİŞ OLMUYORSUN :)

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #59 : 21 Kasım 2018, 16:35:28 »

Blacktiger sadece bir oyun sunucusundaki kulüpten ibaret değil küçük kardeşim,kurucularından birisi olarak benim 3-4 yıllık ooc MC geçmişim var. Evet evet ooc motosiklet kulübü. Allahım'dan tek birşey istiyorum şu anda, keşke o "2 iq MC rolleriniz" dediğin adamı reelde görsen de klavye başında masturbasyon yaparak sağa sola sallamanın ne gibi şeyler getirebileceğinin ciddiyetini kavrasan.
Zamanında sürüş sırasında moruk fear yap diye gezenlersiniz, görmesem tamam diyeceğim. Kesinlikle laf atarak üstün oluyorsun.

Bunu diyen kişi beni reelde görmedi :( sad