Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

The Dusty Clan | Independent life, freedom.

Başlatan Bishere, 17 Kasım 2018, 20:44:48
Okunma sayısı 2434 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 07 Ağustos 2021, 10:26
Toplam oynama: 64 gün, 2 saat
Ynt: The Dusty Clan | Independent life, freedom.
« Yanıtla #50 : 03 Aralık 2018, 23:16:43 »

altıpatlar*

Çok önemli bir detaymış, inceleyince fark ettim. TDK'ya bu konu hakkında başvurup hapis cezamın affını isteyeceğim.

- sağol ( dalga geçmiyorum )

Çevrimdışı kpunk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Haziran 2023, 14:18
Toplam oynama: 95 gün, 8 saat
Birlik: ***** *ang
« Yanıtla #51 : 03 Aralık 2018, 23:17:38 »

altıpatlar*

Çok önemli bir detaymış, inceleyince fark ettim. TDK'ya bu konu hakkında başvurup hapis cezamın affını isteyeceğim.
Öde kefaletini, ya da kanun kaçağı olarak yaşa. İkisi de bu konseptten heyecanlı yani.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #52 : 03 Aralık 2018, 23:20:50 »

altıpatlar*

Öde kefaletini, ya da kanun kaçağı olarak yaşa. İkisi de bu konseptten heyecanlı yani.

Çevrimdışı kpunk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #53 : 03 Aralık 2018, 23:22:31 »
Berkay sırtında tırpan Azrail'im ben kafasıyla karakterini yönlendirirken karşı tarafın ne yapacağını düşünmedin sanırım. Clan rolü yaptığında karşındaki kişinin konsepti anlayıp ona göre hareket etmesi gerekiyor. Sunucu düzeyinin refahlığı da bunun olmayacağı anlamına geliyor, tavsiyem vazgeç veyahut bambaşka bir konsept ile, özgünlüğünü tekrardan açığa çıkar.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #54 : 03 Aralık 2018, 23:26:29 »
Berkay sırtında tırpan Azrail'im ben kafasıyla karakterini yönlendirirken karşı tarafın ne yapacağını düşünmedin sanırım. Clan rolü yaptığında karşındaki kişinin konsepti anlayıp ona göre hareket etmesi gerekiyor. Sunucu düzeyinin refahlığı da bunun olmayacağı anlamına geliyor, tavsiyem vazgeç veyahut bambaşka bir konsept ile, özgünlüğünü tekrardan açığa çıkar.

Başka konsepte geçince konsept dönencesi diyorlar, sonra da "ALLAH BİLİR BU İSİMLE NELER OLUCAK DAHA" gibi sonuçlar ortaya çıkıyor. Elimden geldiğince bu tür rolleri sunucuya aktarmak ve geçirmek istiyorum, ama bu iş 4-5 kişinin düşüncesiyle olucak bir iş değil. Sunucuda başlangıçtan beri var olan 25-30 kişilik çete - mafya - motorsiklet kluplerini artık sık sık görmeye devam ediceğiz. Ben bu konseptte uzun bir süre daha duracağım, sonrasında ne olucağını bilemiyorum.

Açıkçası şehir dışında uzak bir arazide bile rol yaparken, gidip sözde mafya karakterini yöneten bir arkadaş bile gelip "biz buraya adam kaçırıyoruz" diyerek beni vurabiliyor. Anlaması yaşamaya göre zor bir durum, bu rolleri sergilerken bile gelip drive by atılabiliyor mesela. Silah kullanmasanda vuruluyorsun, dediğin gibi aslında o aşamayı fazla zorluyorum. Ama bu kitleye bu rolleri aktarmak istiyorum.

Çevrimdışı kpunk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #55 : 03 Aralık 2018, 23:27:45 »

Başka konsepte geçince konsept dönencesi diyorlar, sonra da "ALLAH BİLİR BU İSİMLE NELER OLUCAK DAHA" gibi sonuçlar ortaya çıkıyor. Elimden geldiğince bu tür rolleri sunucuya aktarmak ve geçirmek istiyorum, ama bu iş 4-5 kişinin düşüncesiyle olucak bir iş değil. Sunucuda başlangıçtan beri var olan 25-30 kişilik çete - mafya - motorsiklet kluplerini artık sık sık görmeye devam ediceğiz. Ben bu konseptte uzun bir süre daha duracağım, sonrasında ne olucağını bilemiyorum.

Açıkçası şehir dışında uzak bir arazide bile rol yaparken, gidip sözde mafya karakterini yöneten bir arkadaş bile gelip "biz buraya adam kaçırıyoruz" diyerek beni vurabiliyor. Anlaması yaşamaya göre zor bir durum, bu rolleri sergilerken bile gelip drive by atılabiliyor mesela. Silah kullanmasanda vuruluyorsun, dediğin gibi aslında o aşamayı fazla zorluyorum. Ama bu kitleye bu rolleri aktarmak istiyorum.
Dön ve son bir kez aktarmak istediğin kitleye bak, sence bunlar arazi çocukluğunu, tarlabaşı rollerini sırtlarında AK'ler ile mafyacılığa değişirler mi? Keşke herkes belirli konseptlere dağılabilse.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #56 : 03 Aralık 2018, 23:33:53 »
Dön ve son bir kez aktarmak istediğin kitleye bak, sence bunlar arazi çocukluğunu, tarlabaşı rollerini sırtlarında AK'ler ile mafyacılığa değişirler mi? Keşke herkes belirli konseptlere dağılabilse.

Şu anda kaç gündür tanıtımını sürdürdüğüm bir birlik hakkında beni kuşkusuzluğa ve sorgulamaya düşürebilecek kadar yeterli bir yorum. Bu sunucuya veya SA:MP roleplay alemine bu tür bir düşünceyi kazandıracak kişiler lazım. Senin gibi kişilerden bahsediyorum, fakat bu konsepten ayrılınca klasik bir mafya rolüne geçip ne yapbileceğim ki? Yine bir bullet alır, ak takınır ve racon kesmeye devam edilir. **

Çevrimdışı kpunk

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #57 : 04 Aralık 2018, 16:22:23 »

Şu anda kaç gündür tanıtımını sürdürdüğüm bir birlik hakkında beni kuşkusuzluğa ve sorgulamaya düşürebilecek kadar yeterli bir yorum. Bu sunucuya veya SA:MP roleplay alemine bu tür bir düşünceyi kazandıracak kişiler lazım. Senin gibi kişilerden bahsediyorum, fakat bu konsepten ayrılınca klasik bir mafya rolüne geçip ne yapbileceğim ki? Yine bir bullet alır, ak takınır ve racon kesmeye devam edilir. **
Bullet ve AK ile racon kestiğini sanan varsa o rolde gülmekten oyunumu oynayamam, herkes aynı kafada değil maalesef.

Çevrimdışı Bishere

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #58 : 04 Aralık 2018, 16:24:46 »
Bullet ve AK ile racon kestiğini sanan varsa o rolde gülmekten oyunumu oynayamam, herkes aynı kafada değil maalesef.

Sunucuda buna mafya rolü deniyor, yakın zamanda sunucuya giriş yapıp biraz takıl. İlk başta öyle dedikten sonra normal yargılıyorsun, aracınla giderken AK ile taranmalar falan.

Her neyse, konu çok fazla dağıldı. Rol paylaşımlarına devam.

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #59 : 04 Aralık 2018, 16:25:21 »

Sunucuda buna mafya rolü deniyor, yakın zamanda sunucuya giriş yapıp biraz takıl. İlk başta öyle dedikten sonra normal yargılıyorsun, aracınla giderken AK ile taranmalar falan.

Her neyse, konu çok fazla dağıldı. Rol paylaşımlarına devam.
kendini mi anlattın ne?