Berkay sırtında tırpan Azrail'im ben kafasıyla karakterini yönlendirirken karşı tarafın ne yapacağını düşünmedin sanırım. Clan rolü yaptığında karşındaki kişinin konsepti anlayıp ona göre hareket etmesi gerekiyor. Sunucu düzeyinin refahlığı da bunun olmayacağı anlamına geliyor, tavsiyem vazgeç veyahut bambaşka bir konsept ile, özgünlüğünü tekrardan açığa çıkar.
Başka konsepte geçince konsept dönencesi diyorlar, sonra da "ALLAH BİLİR BU İSİMLE NELER OLUCAK DAHA" gibi sonuçlar ortaya çıkıyor. Elimden geldiğince bu tür rolleri sunucuya aktarmak ve geçirmek istiyorum, ama bu iş 4-5 kişinin düşüncesiyle olucak bir iş değil. Sunucuda başlangıçtan beri var olan 25-30 kişilik çete - mafya - motorsiklet kluplerini artık sık sık görmeye devam ediceğiz. Ben bu konseptte uzun bir süre daha duracağım, sonrasında ne olucağını bilemiyorum.
Açıkçası şehir dışında uzak bir arazide bile rol yaparken, gidip sözde mafya karakterini yöneten bir arkadaş bile gelip "biz buraya adam kaçırıyoruz" diyerek beni vurabiliyor. Anlaması yaşamaya göre zor bir durum, bu rolleri sergilerken bile gelip drive by atılabiliyor mesela. Silah kullanmasanda vuruluyorsun, dediğin gibi aslında o aşamayı fazla zorluyorum. Ama bu kitleye bu rolleri aktarmak istiyorum.