Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Long Beach Boyz, Crips!

Başlatan eiN, 15 Kasım 2018, 20:07:00
Okunma sayısı 32121 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 14:45
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: ********VIC
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 130 gün, 22 saat
Birlik: ****M13
Ynt: Long Beach Boyz, Crips!
« Yanıtla #140 : 21 Kasım 2018, 17:29:23 »
Ev satın aranır diye reklam veriyorum ve idlewood mahalleden geçerken adamı Hanry Shaw peşime düşüyor ve aşırı süratli geçme tamam dedim ve sonra İlk ve son uyarım dedi anlıyorum çünkü onlar CRİPS :d
Kardeşim HOODA girmiştin, mafya kıyafetinle arka tarafta Hanry ile bir şeyler konuşuyordun ve bende çıkmanı söyledim. Olay bundan ibaret ne saçmalıyorsun ya? Gerçekten yeter adınızda forum şikayeti açıcam. OOC kininiz var diye binlerce şikayet tanıtımımı taciz ediyorsunuz yeter artık yeter. Bırakın gidin kurun birlik yada katılın birliğe ve en iyisi olmak için çabalayın. Lütfen daha fazla tanıtımımı kirletme.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #141 : 21 Kasım 2018, 17:43:05 »
Ev satın aranır diye reklam veriyorum ve idlewood mahalleden geçerken adamı Hanry Shaw peşime düşüyor ve aşırı süratli geçme tamam dedim ve sonra İlk ve son uyarım dedi anlıyorum çünkü onlar CRİPS :d
Kardeşim HOODA girmiştin, mafya kıyafetinle arka tarafta Hanry ile bir şeyler konuşuyordun ve bende çıkmanı söyledim. Olay bundan ibaret ne saçmalıyorsun ya? Gerçekten yeter adınızda forum şikayeti açıcam. OOC kininiz var diye binlerce şikayet tanıtımımı taciz ediyorsunuz yeter artık yeter. Bırakın gidin kurun birlik yada katılın birliğe ve en iyisi olmak için çabalayın. Lütfen daha fazla tanıtımımı kirletme.
Moruk amacım tanıtımınızı kötülemek değil ki ooc kinden çok birliğinize saygım var çünki sevdiğim insanlardan bazıları orada.Ahmet mesela çok sevdiğim kişilerden biri sadece yaptığınız bazı hataları söyledim.Gelecek sefer pm den ulaştırmağa çalışacağım eğer istiyorsan yorumuda sile bilirim.

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 14:45
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: ********VIC
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 130 gün, 22 saat
Birlik: ****M13
« Yanıtla #142 : 21 Kasım 2018, 17:59:37 »
Moruk amacım tanıtımınızı kötülemek değil ki ooc kinden çok birliğinize saygım var çünki sevdiğim insanlardan bazıları orada.Ahmet mesela çok sevdiğim kişilerden biri sadece yaptığınız bazı hataları söyledim.Gelecek sefer pm den ulaştırmağa çalışacağım eğer istiyorsan yorumuda sile bilirim.
Yok güzel kardeşim, sana bir şey demedim ki zaten. Sen yersiz yorum yapmıyorsun. Güzel yorumlar yapıyorsun fakat olayı yanlış anlamışsın. Olay öyle değil işte. Adamlar birlik kuruyor GANTON savaş var aramızda mekanımı basıyorlar ben basıp KAPATIYORUM. Sonra NC atmadan Pirus birliği açıyorlar. Bu birliğede baskın atıyorum. Sonuçta NC atmadılar. Sonra buna Crips Bloods'a sıkamaz yapıyor. E kardeşim aramızda husumet var neden sana sıkmayayım ki? Varmı öyle dünya NC atmadan birlik değiştir Pirus'um ben bana sıkamazın. Sonra Fire arkadaş mahalleme role geliyor. BENİM MAHALLEMDE bana çocuk diyor denilmesinden hoşuma gitmediğini ifade ediyorum ve sert yapıyorum. IC karakterim böyle ve Crips kültürünü yansıtıyorum. Adamı BENİM MAHALLEMDE alttan alamam sonuçta öyle değil mi? O olayda öyle işte.

Yorumların için teşekkür ederim. Diğer insanlar gibi kini oldukları için kötü yorum yapıyorlar. En azından sen bize dışarıdan gördüklerini söylüyorsun. Tekrardan teşekkür ettim.

Çevrimdışı yamjoyjam

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Kasım 2019, 22:04
Toplam oynama: 18 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #143 : 21 Kasım 2018, 19:38:51 »

Çevrimdışı Shwarzfit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 29 Ekim 2019, 19:29
Toplam oynama: 51 gün, 11 saat
« Yanıtla #144 : 21 Kasım 2018, 19:50:43 »

Neden bir insan kendi sokağındaki üyelere c-sign yapar diye emote verir ki?

Çevrimdışı ogii.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:17
Toplam oynama: 422 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 11 Şubat 2024, 19:50
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 22:16
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #145 : 21 Kasım 2018, 20:10:38 »
Onu görücez artık. En sonki savaşta attınız. Biz atmadık silah kaybettik. Şimdi de atarsınız SUNUCU OLARAK ALIŞTIK ÇÜNKÜ... Neyse atmazsanız atmayız olay bu kadar. Iyi forumlar.
Son savaşta atığımıza dair bi kanıtın varsa şikayet aç

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #146 : 21 Kasım 2018, 20:15:43 »
Onu görücez artık. En sonki savaşta attınız. Biz atmadık silah kaybettik. Şimdi de atarsınız SUNUCU OLARAK ALIŞTIK ÇÜNKÜ... Neyse atmazsanız atmayız olay bu kadar. Iyi forumlar.
Son savaşta atığımıza dair bi kanıtın varsa şikayet aç
Tanıtımı boş yere kirletmeyin herkes kimin kim olduğunu ve ya neyin ne olduğunu biliyor, kardeş.
İyi forumlar.

Çevrimdışı YusufTekin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Mayıs 2022, 01:37
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Birlik: ******* **ibi
Son giriş: 30 Nisan 2022, 18:05
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #147 : 21 Kasım 2018, 20:25:14 »
Onlar crips rolü yapıyor crips agresifdir bunu sakın unutma :D

Çevrimdışı YusufTekin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Mayıs 2022, 01:37
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Birlik: ******* **ibi
Son giriş: 30 Nisan 2022, 18:05
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #148 : 21 Kasım 2018, 20:25:39 »

Neden bir insan kendi sokağındaki üyelere c-sign yapar diye emote verir ki?
O da ayrı bir fantezi kanka

Çevrimdışı edqar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Tyzee Glover Lv.22
Son giriş: 21 Ağustos 2020, 20:31
Toplam oynama: 148 gün, 0 saat
« Yanıtla #149 : 21 Kasım 2018, 20:45:09 »
Onlar crips rolü yapıyor crips agresifdir bunu sakın unutma :D
Neden bu kadar kötüleyici bi yaklaşıma sahipsin kardeşim?