Baylar tamam her şey iyi güzel de tamam crips rolü yapıyorsunuz eyvallah.Ama niye cripsiz oye deyip millete sıkıyorsunuz? Hayır Cripsseniz her gördüğünüz bloods birliğine sıkmanız mı gerekiyor? Siz olayı çok yanlış anlamışsınız şikayetler kısmına bakayım dedim Bloods sıkma Bloods sıkma.Bütün savunmalarda biz cripsiz.Tamam da crips sadece sıkmak değil ki.Crips uyuşturucu, Fuhuş, Silah satıcılığı, İnsan kaçakçılığı, Gasp, Soygun.Gibi olaylardan para kazanan bir çetedir gerekmedikçe kimseye sıkmazlar 2018 de.Ki artık cripsin adını eskisi kadar sık görmüyoruz polisler ve insanlar tarafından unutuldular ve bu onların yararı oldu artık işlerini gizli yapa biliyorlar.Yani Crips oye biz cripsiz herkesin amk diye gezmez.Bloods savaşı desen o bitti artık öyle bir şey yok.Crip Or Die diye bir şey de yok artık, LosAngeles'i artık Crips ve ya Bloods kontrol etmiyor meksikan latin çeteleri artık kontrol ediyor.Sunucu da 80 leri canlandırmıyoruz agresif ve her laf atana sıkan kişilerin rolünü yapıyorsunuz.İnan bana 80 ler de şimdi ki kameralar olsa crips bu kadar tanınmazdı o zamanlar doğrudur pek çok kişinin canını yaktılar ve pek çok kişiyi vurdular.Ama artık öyle bir şey yok çünki artık korkuyorlar ve silah çekmiyorlar.LosAngeles gibi gelişmiş bir şehirde şu zamanlarda silah çekmek sadece aptallık olur.Yani şunu demek istiyorum siz Cripsiniz bir grup ne yaptığını bilmeyen salaklar değil.Diye bilirsiniz biz Old School Crips rolü yapıyoruz.Tamam yapın bir şey demiyorum ama kendi aranızda yapın sırf bu yüzden gidip Bloods ve ya kırmızı birine sıkma hakkınız yok bu sadece dm olur.Old Crips zaten sadece bunu yapmıyordu adamların baya bir şeyi vardı biraz araştırma yapınız lütfen.