Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Long Beach Boyz, Crips!

Başlatan eiN, 15 Kasım 2018, 20:07:00
Okunma sayısı 32040 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 14:45
Toplam oynama: 1 gün, 14 saat
Birlik: ********VIC
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 17:12
Toplam oynama: 130 gün, 22 saat
Birlik: ****M13
Ynt: Long Beach Boyz, Crips!
« Yanıtla #130 : 21 Kasım 2018, 07:24:42 »
Her gün q ve ya afg birakiyorlar bide sistem onayli birlik olucaklar aktif catismada silahlari gitmesin diye oyundan cikiyorlar haila anlamiyorum bide gecmissiniz bizi sorguluyorsunuz maskeyi takip mahalleye gelip adam taramak ile gercek ceteci olunmaz hayatiniz /q ve yada afg birakmak aktif catismada baska bir sey göremedim sizden.
Kanalıma göz at derim. Q dan birliği kapanan adamlar konuşmasın bana Yukarı da tüm açıklamalar mevcut. Siz atmazsanız bende atmam dedim ve bitti olay. Ben de atmam d

dan kastım birliktekilere artırmam.Ben liderim atamam. AMA ALP ABINIZ BUNUN FARKINDA DEĞIL GALIBA
.

Çevrimdışı turtle

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:26
Toplam oynama: 317 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:25
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Son giriş: 16 Mayıs 2023, 19:17
Toplam oynama: 12 gün, 10 saat
Son giriş: 02 Nisan 2023, 18:21
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
« Yanıtla #131 : 21 Kasım 2018, 08:15:23 »
Aşırı agresif roller yapıyorsunuz. Mahallenizden geçiyorum dur diye bağırıyosunuz. Duruyorum role gireyim diyorum tanışıyoruz adamla diyor tamam gidebilirsin, izin veriyorum falan demeye başlıyor. Daha sonra agresifliğe başlıyor küfür falan etmeye başlıyor. Daha sonra PM'den agresif tutumu uyarıyorum ve arkadaşa bir kaç eleştiri için birlik liderini soruyorum, bana dediği şey bir tek sana agresifiz. Diyorum sizinle rolüm falan yok, eski birlikte sen böyle yapıyordun falan diyor. Arkadaşlar OOC kinlerinizi bırakmanız gerekiyor..

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #132 : 21 Kasım 2018, 08:29:55 »
Aşırı agresif roller yapıyorsunuz. Mahallenizden geçiyorum dur diye bağırıyosunuz. Duruyorum role gireyim diyorum tanışıyoruz adamla diyor tamam gidebilirsin, izin veriyorum falan demeye başlıyor. Daha sonra agresifliğe başlıyor küfür falan etmeye başlıyor. Daha sonra PM'den agresif tutumu uyarıyorum ve arkadaşa bir kaç eleştiri için birlik liderini soruyorum, bana dediği şey bir tek sana agresifiz. Diyorum sizinle rolüm falan yok, eski birlikte sen böyle yapıyordun falan diyor. Arkadaşlar OOC kinlerinizi bırakmanız gerekiyor..
Mahallede bisiklet ile durdun. Çocuk denilmesinden hoşlanmadığımı belirttim. Yapmaya devam edince bende agresife geçtim . Bunu yapmam normal bir şey . PM lestigin arkadaşın ismini ver uyarısını yapayım. Teşekkürler.

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #133 : 21 Kasım 2018, 08:31:41 »
Bu arada crip agresif olur. Kültürü bu şekilde.

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #134 : 21 Kasım 2018, 11:34:30 »
Özel map atılınca part 2 si atılacak.

Çevrimdışı YusufTekin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 06 Mayıs 2022, 01:37
Toplam oynama: 99 gün, 7 saat
Birlik: ******* **ibi
Son giriş: 30 Nisan 2022, 18:05
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #135 : 21 Kasım 2018, 12:23:11 »
Crips agresif olur kırmızı arabalara sıkar çünkü crips ile bloods düşmandır değil mi?

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #136 : 21 Kasım 2018, 13:18:22 »
Crips agresif olur kırmızı arabalara sıkar çünkü crips ile bloods düşmandır değil mi?
Eskiden düşmanlardı. Şu an barışıklar fakat herifler nc atmadan konsept değiştiriyor ve sonuç olarak IC düşmanlarım sıkabilirim.

Çevrimdışı JamesBond

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Eylül 2021, 22:33
Toplam oynama: 98 gün, 10 saat
Birlik: ***ndy
« Yanıtla #137 : 21 Kasım 2018, 14:01:22 »
Baylar tamam her şey iyi güzel de tamam crips rolü yapıyorsunuz eyvallah.Ama niye cripsiz oye deyip millete sıkıyorsunuz? Hayır Cripsseniz her gördüğünüz bloods birliğine sıkmanız mı gerekiyor? Siz olayı çok yanlış anlamışsınız şikayetler kısmına bakayım dedim Bloods sıkma Bloods sıkma.Bütün savunmalarda biz cripsiz.Tamam da crips sadece sıkmak değil ki.Crips uyuşturucu, Fuhuş, Silah satıcılığı, İnsan kaçakçılığı, Gasp, Soygun.Gibi olaylardan para kazanan bir çetedir gerekmedikçe kimseye sıkmazlar 2018 de.Ki artık cripsin adını eskisi kadar sık görmüyoruz polisler ve insanlar tarafından unutuldular ve bu onların yararı oldu artık işlerini gizli yapa biliyorlar.Yani Crips oye biz cripsiz herkesin amk diye gezmez.Bloods savaşı desen o bitti artık öyle bir şey yok.Crip Or Die diye bir şey de yok artık, LosAngeles'i artık Crips ve ya Bloods kontrol etmiyor meksikan latin çeteleri artık kontrol ediyor.Sunucu da 80 leri canlandırmıyoruz agresif ve her laf atana sıkan kişilerin rolünü yapıyorsunuz.İnan bana 80 ler de şimdi ki kameralar olsa crips bu kadar tanınmazdı o zamanlar doğrudur pek çok kişinin canını yaktılar ve pek çok kişiyi vurdular.Ama artık öyle bir şey yok çünki artık korkuyorlar ve silah çekmiyorlar.LosAngeles gibi gelişmiş bir şehirde şu zamanlarda silah çekmek sadece aptallık olur.Yani şunu demek istiyorum siz Cripsiniz bir grup ne yaptığını bilmeyen salaklar değil.Diye bilirsiniz biz Old School Crips rolü yapıyoruz.Tamam yapın bir şey demiyorum ama kendi aranızda yapın sırf bu yüzden gidip Bloods ve ya kırmızı birine sıkma hakkınız yok bu sadece dm olur.Old Crips zaten sadece bunu yapmıyordu adamların baya bir şeyi vardı biraz araştırma yapınız lütfen.

Çevrimdışı eiN

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #138 : 21 Kasım 2018, 15:14:56 »
Baylar tamam her şey iyi güzel de tamam crips rolü yapıyorsunuz eyvallah.Ama niye cripsiz oye deyip millete sıkıyorsunuz? Hayır Cripsseniz her gördüğünüz bloods birliğine sıkmanız mı gerekiyor? Siz olayı çok yanlış anlamışsınız şikayetler kısmına bakayım dedim Bloods sıkma Bloods sıkma.Bütün savunmalarda biz cripsiz.Tamam da crips sadece sıkmak değil ki.Crips uyuşturucu, Fuhuş, Silah satıcılığı, İnsan kaçakçılığı, Gasp, Soygun.Gibi olaylardan para kazanan bir çetedir gerekmedikçe kimseye sıkmazlar 2018 de.Ki artık cripsin adını eskisi kadar sık görmüyoruz polisler ve insanlar tarafından unutuldular ve bu onların yararı oldu artık işlerini gizli yapa biliyorlar.Yani Crips oye biz cripsiz herkesin amk diye gezmez.Bloods savaşı desen o bitti artık öyle bir şey yok.Crip Or Die diye bir şey de yok artık, LosAngeles'i artık Crips ve ya Bloods kontrol etmiyor meksikan latin çeteleri artık kontrol ediyor.Sunucu da 80 leri canlandırmıyoruz agresif ve her laf atana sıkan kişilerin rolünü yapıyorsunuz.İnan bana 80 ler de şimdi ki kameralar olsa crips bu kadar tanınmazdı o zamanlar doğrudur pek çok kişinin canını yaktılar ve pek çok kişiyi vurdular.Ama artık öyle bir şey yok çünki artık korkuyorlar ve silah çekmiyorlar.LosAngeles gibi gelişmiş bir şehirde şu zamanlarda silah çekmek sadece aptallık olur.Yani şunu demek istiyorum siz Cripsiniz bir grup ne yaptığını bilmeyen salaklar değil.Diye bilirsiniz biz Old School Crips rolü yapıyoruz.Tamam yapın bir şey demiyorum ama kendi aranızda yapın sırf bu yüzden gidip Bloods ve ya kırmızı birine sıkma hakkınız yok bu sadece dm olur.Old Crips zaten sadece bunu yapmıyordu adamların baya bir şeyi vardı biraz araştırma yapınız lütfen.
Sen olayı çok yanlış anlamışsın adamlar Ganton birliği kurucusuydu. Birliklerini kapattım. Şahıslar nc atmadan bloods açmışlar. NC atmamışlar sonuçta sıkabilirim. Ordan biri de bloods sokamazsınız demiş.  Bende dedimki NC atılmamış basabilirim. Ordan biride çok agresif rol yapıyorsunuz yazmış biz cripsiz. Agresif olabiliriz yazdım olay bundan ibaret. Arabaya sıkma olayı yok bu arada.

Çevrimdışı Bodrumlu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Marc Chicago Lv.20
Köken: İtalyan
Son giriş: 11 Nisan 2021, 20:30
Toplam oynama: 101 gün, 12 saat
« Yanıtla #139 : 21 Kasım 2018, 17:02:05 »
Ev satın aranır diye reklam veriyorum ve idlewood mahalleden geçerken adamı Hanry Shaw peşime düşüyor ve aşırı süratli geçme tamam dedim ve sonra İlk ve son uyarım dedi anlıyorum çünkü onlar CRİPS :d