Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Kısa bi' açıklama.

Başlatan Bonnie, 03 Kasım 2018, 22:11:57
Okunma sayısı 2727 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bonnie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Kısa bi' açıklama.
« : 03 Kasım 2018, 22:11:57 »
Benim sunucuya para yatırmış olmam veya sunucudaki hileler üzerine odağımı vermem bazı arkadaşları rahatsız etmiş sanırım Hera wicentayı savunuyor diye aptal salak saçma zamanında sunucuya çok zararı dokunmuş yönetime kafa tutan aptallar tarafındandır, Banlanıp sunucuyu gerizekalı salakça kötülemek üzerine programlanmışlar ve tek bildikleri birilerine çamur atmak, Son bi' ay içerisinde çıkarım olarak sunucuda ne rol yaptım nede sistemsel birşey yaptım 1 aydır sunucu için forum forum sayfa sayfa geziyorsam buna saygı duymanız gerekiyor, Sebebini şöyle belirteyim bi' savaşa giriyosunuz yatıyosunuz ve teknik desteğe gelip Hera abi bunlar aimbot kullanıyor bunlar bişi kullanıyor uçyorlar ediyorlar gibi aptal aptal söylemlere girilmesin diye gecemi gündümüzü verip uğraşıyorsam çamur atmak yerine buna saygı duymanız gerekir, Hera ile yakın arkadaşlığım var evet fakat bu ne değiştirir? İş başka dostluk başka arkadaşlar zarar konusuna gelicek olursak sunucuda benden fazla zararlı çıkan olmamıştır kaç tane silahım kaç tane karakterim kaç tane birliğim gitti bıraktım veya sunucuya salladım mı? Hayır tabikide. Çamur atmaktan vazgeçin varsa bi' sorununuz gelin mesaj atın çözeyim, çözelim. Aptal saçma sapan söylemlere girmeyin. Farkında mısınız? Bu konuda sesi çıkanların çoğu 5-6-7 level neden? Sunucuda karakterleri banlanmış ve açılmayan kişilerdir. Asla bi' konuda kendini geliştiremeyip alt sınıflarda kalıp üst sınıflara daima çamur atanlardır, Bunlara ayak uydurarak kendi seviyenizi düşürmeyin. Herkese iyi geceler seviliyorsunuz.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Kısa bi' açıklama.
« Yanıtla #1 : 03 Kasım 2018, 22:17:51 »
bu galiba bana geldi, hera her userı savunur o konuda hem fikirim ama sunucuda 6-7 aydır vipsin ve ilgi odağını hileye ve çatışmaya vermen senin roleplay seviyesizliğindir. bu sunucuda kralım diye geçiniyosun, yapabildiğin şeyler deagle alıp ateş açmak ki zaten bununla övünmesen haklısın ama beni yenebilen yok vs. vs. diyorsun bu kadar emin olma, bunun örneğini görmüştük geçmişte

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #2 : 03 Kasım 2018, 22:18:26 »
5-6-7 level olayını geç şimdi, adminlerdende bunu diyen var YÜKSEK LVL'lılardanda
Seni tanımıyorum tanımamada gerek yok, şu videoyu ben çektim ve orada şahit oldum
Bana göre hilesin, videodada bunu savunacak birşeyin yok bence
Yok diye ısrar ediyorsan ve gerçekten değilsen bunu bilemem.
Ama videoda açık açık HİLE olduğun gözüküyor, ÖZEL bir durum olmadıysa.

Çevrimdışı Bonnie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 03 Kasım 2018, 22:19:13 »
bu galiba bana geldi, hera her userı savunur o konuda hem fikirim ama sunucuda 6-7 aydır vipsin ve ilgi odağını hileye ve çatışmaya vermen senin roleplay seviyesizliğindir. bu sunucuda kralım diye geçiniyosun, yapabildiğin şeyler deagle alıp ateş açmak ki zaten bununla övünmesen haklısın ama beni yenebilen yok vs. vs. diyorsun bu kadar emin olma, bunun örneğini görmüştük geçmişte
O işin troll kısmı, 12 aydır gold vipim düşmediğim zamanlar mı olmuyor? Ben PD ile girdiğim her çatışmayı kaybediyorum, benim ile rol ortamlarında olmadığını beni tanımadığını burdan çok iyi çıkartıyoruz postun altına tekrar yorum atmaman dileğiyle iyi oyunlar arkadaşım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 15 Şubat 2020, 17:17
Toplam oynama: 27 gün, 11 saat
« Yanıtla #4 : 03 Kasım 2018, 22:19:43 »
Ayrıca hile fixletmen umrumda değil, kullansam şimdiye kadar ban yerdim zaten. Ama videolardanda görüldüğü gibi speedi olan sensin. 2-3 çakalın var, bunların üzerinden kendini temize çıkarmaya çalışıyosun. yapma.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 13 Temmuz 2020, 16:09
Toplam oynama: 114 gün, 12 saat
« Yanıtla #5 : 03 Kasım 2018, 22:21:36 »
Açıklamanın gelmesi iyi oldu, hile falan yok kaaardeşim.

Çevrimdışı Bonnie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 03 Kasım 2018, 22:21:46 »
5-6-7 level olayını geç şimdi, adminlerdende bunu diyen var YÜKSEK LVL'lılardanda
Seni tanımıyorum tanımamada gerek yok, şu videoyu ben çektim ve orada şahit oldum
Bana göre hilesin, videodada bunu savunacak birşeyin yok bence
Yok diye ısrar ediyorsan ve gerçekten değilsen bunu bilemem.
Ama videoda açık açık HİLE olduğun gözüküyor, ÖZEL bir durum olmadıysa.

İlkten aracın bana vurmasıyla savruldum, ikincisi ise moon loader drift lua'dan dolayı oldu, araç askıda kaldığı için shift tuşuna basıp drift luasını aktif ettim aracı ileri doğru attı ben rapor attım b den tepki gösterdim uçtuğuma geri çekin dedim, banlanıp tickette belirttiğim zaman geri açıldı.

Çevrimdışı Bonnie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 03 Kasım 2018, 22:23:01 »
Ayrıca hile fixletmen umrumda değil, kullansam şimdiye kadar ban yerdim zaten. Ama videolardanda görüldüğü gibi speedi olan sensin. 2-3 çakalın var, bunların üzerinden kendini temize çıkarmaya çalışıyosun. yapma.

Senin burda kafanı duvara sürter yokederim, benim dostlarıma çakal diye hitap edemezsin seviyesiz aptal seni, Senin için kavramı olmasada benim için çok değerli kişiler gider lol oynarım başka oyun oynarım, hayat Rinadan ibaret değil unutma.

Çevrimdışı TURKISHPOWA

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 25 Mayıs 2023, 00:27
Toplam oynama: 22 gün, 19 saat
Köken: Japon
Son giriş: 19 Nisan 2023, 12:10
Toplam oynama: 374 gün, 8 saat
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:31
Toplam oynama: 3 gün, 1 saat
« Yanıtla #8 : 03 Kasım 2018, 22:23:44 »
Savrulmak? ilk ksımda savrulma yok ki? direk bildiğin dümdüz havaya gidiyorsun, sonra ters düşünce FLİP atar gibi araç geri dönüyor.
Başkası olsa sende hile derdin, moon loader drift vb. kullanmadım ne olduğunu bilmiyorum ama bana orada Sobeit hız hilesi gibi görünüyor.

Çevrimdışı eruhlu31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 04 Mayıs 2022, 02:07
Toplam oynama: 76 gün, 1 saat
« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2018, 22:24:24 »
Pd'yi yatırabilen sayılı adamlar olunca kaldıramamak zor gelir tabi Dennis ve Wicenta gibi adamlar hile kullanıyor günde 2 kere ban yiyorlar vs. yapılan bir ayıptır.