Benim sunucuya para yatırmış olmam veya sunucudaki hileler üzerine odağımı vermem bazı arkadaşları rahatsız etmiş sanırım Hera wicentayı savunuyor diye aptal salak saçma zamanında sunucuya çok zararı dokunmuş yönetime kafa tutan aptallar tarafındandır, Banlanıp sunucuyu gerizekalı salakça kötülemek üzerine programlanmışlar ve tek bildikleri birilerine çamur atmak, Son bi' ay içerisinde çıkarım olarak sunucuda ne rol yaptım nede sistemsel birşey yaptım 1 aydır sunucu için forum forum sayfa sayfa geziyorsam buna saygı duymanız gerekiyor, Sebebini şöyle belirteyim bi' savaşa giriyosunuz yatıyosunuz ve teknik desteğe gelip Hera abi bunlar aimbot kullanıyor bunlar bişi kullanıyor uçyorlar ediyorlar gibi aptal aptal söylemlere girilmesin diye gecemi gündümüzü verip uğraşıyorsam çamur atmak yerine buna saygı duymanız gerekir, Hera ile yakın arkadaşlığım var evet fakat bu ne değiştirir? İş başka dostluk başka arkadaşlar zarar konusuna gelicek olursak sunucuda benden fazla zararlı çıkan olmamıştır kaç tane silahım kaç tane karakterim kaç tane birliğim gitti bıraktım veya sunucuya salladım mı? Hayır tabikide. Çamur atmaktan vazgeçin varsa bi' sorununuz gelin mesaj atın çözeyim, çözelim. Aptal saçma sapan söylemlere girmeyin. Farkında mısınız? Bu konuda sesi çıkanların çoğu 5-6-7 level neden? Sunucuda karakterleri banlanmış ve açılmayan kişilerdir. Asla bi' konuda kendini geliştiremeyip alt sınıflarda kalıp üst sınıflara daima çamur atanlardır, Bunlara ayak uydurarak kendi seviyenizi düşürmeyin. Herkese iyi geceler seviliyorsunuz.