Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Rol Üslubu Hakkında;

Başlatan Elif, 22 Ekim 2018, 02:20:00
Okunma sayısı 364 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Rol Üslubu Hakkında;
« : 22 Ekim 2018, 02:20:00 »
Merhabalar, iyi geceler...

Öncelikle bu konuyu açmak istemezdim sunucuda bulunduğum sürede edindiğim tecrübeyle alakalı konuşuyorum. Sunucuda açıkçası bir rol üslubu problemi olduğunu düşünüyorum. Belirli insanlar dışında maalesef ki karşılaştığım büyük bir kısımda rol yaparken, tamamen küfür, abartı, deli manyak, kafasına göre makul olmayan insanlarla karşılaşıyorum. Tamam böyle roller de yapabilirsiniz kimse karışmıyor fakat herkes mi bu tarz bir rol yapar? Dünyada birkaç ülkeye gittim, ki gitmesem de hangi ülkeye gitseniz gidin, manyak insanlar biraz aranarak bulunur. Öyle her yerde bu şekilde bir durum söz konusu olmaz. Rol esnasında sevgili arkadaşlar, büyük bir üslup sorunu var. Yaş olsun, karakter olsun, fear rp anlamında olsun, kimse korkmuyor, ak47'yi alan küfür silah basıyor vuruyor kırıyor geçiyor. Çok üzülerek söylüyorum ki bazı durumlarda cidden sunucu Deathmatch sunucusuna dönüyor. Çok güzel rollerde yaptım çok zevkte aldım sunucudan, ki her şeyi trolleyerek yaşamak neye vardıracak açıkçası bilemiyorum. Ama sevgili arkadaşlar özellikle kadınlarla yapılan rollerde, biraz hassas olmanızı rica ediyorum. E-RP izni verilmedi diye yine bu E-RP dışında her türlü manyaklığın yapılacağı anlamına gelmiyor. Normal diyalog kurabilen cidden sayılı insan var sunucuda. Basit şeylere gülen, küfretmeyen, işine giden..

Rol Üslubu noktasında kimseyi uyarmak benim haddim değil, sadece gördüklerimden ötürü arkadaşlar biraz daha hassas olmanızı hepinizden rica ediyorum. Psikolog rolü yapıyorum, emin olun gerçekten içinizde bir şey varsa OOC bir durum bana bunu IC de yansıtıp bunu çözebilirsiniz. Elimden gelen her türlü yardımı yapacağım, parası da IC olarak problem değil. Yeter ki, dinlemeyi saygı duymayı, anlayışlı olmayı öğrenelim.

Teşekkür ederim, okuma zahmeti gösterdiğiniz için.

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
Ynt: Rol Üslubu Hakkında;
« Yanıtla #1 : 22 Ekim 2018, 06:34:46 »
Abla pardon bize mi kızdın azgın iki bakir çocuk bastı da seni :d Sonra jail yedik tabii :-[

Çevrimdışı Hill

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 05 Nisan 2023, 21:22
Toplam oynama: 94 gün, 13 saat
« Yanıtla #2 : 22 Ekim 2018, 08:40:41 »
Erp izni - xd

Çevrimdışı mahmutcolak96

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 12 Ocak 2020, 16:24
Toplam oynama: 10 gün, 11 saat
« Yanıtla #3 : 22 Ekim 2018, 09:44:28 »
Bunu anlıyamayan arkadaşlar var hâlâ, dedikleri şeyde şu; " kNkHa bURaS1 gErC3k hAy4TT dEĞiL "

Çevrimdışı Miepha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Aralık 2019, 12:15
Toplam oynama: 72 gün, 18 saat
« Yanıtla #4 : 22 Ekim 2018, 09:50:11 »
Bayan Rascalov, haklı.

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #5 : 22 Ekim 2018, 10:23:09 »
Abla pardon bize mi kızdın azgın iki bakir çocuk bastı da seni :d Sonra jail yedik tabii :-[

Açıkçası rolünüzü ben şahsi fikrimi sorarsan saçma buluyorum. 15 Yaşındaki bir çocuk gelipte bir psikolog bürosunda ak47 kullanma rolü yapıp sonra beni gasp edemez. Bu çok eşsiz benzersiz bir rol, her şeyi geçtim o silahı nasıl kaldırıyorsun da o ağırlıkta, sonra gelip beni rahatlıkla vuruyorsun. Ki ben 27 yaşında bir kadın rolü yaparken bile bir tabanca alırken elim titriyor rolü yapıyorum. Her neyse o sizin rolünüz bir şey diyemem bende rol reddetme anlayışı yok. Kafanıza bir şey koymuşsunuz yine zevkiniz bozulmasın dedim, bak yine rolünü sorgulamıyorum isterseniz gelin bir daha gasp edin yine fear rp rolümü yapar size paranızı veririm. Sunucudaki çocuk rolü yapan arkadaşlara karşı ne kadar hassas olduğumu özellikle isimde vereyim Divilius Carmar adlı bir karakter, Jenifer diye bir kız da vardı fakat Divilius ile kurduğum o abla-kardeş bağlantısı çok hafif bir şey değil. Yani bu karakter size Psikolog'tan öte bir ablada olur. Bunu da söylemek isterim ek olarak o kadar kadın rolü yapan gördüm sunucuda bir tane doğru dürüst anne rolü yapan kadın bile yok. Ya çete lideri, ya erkeklerle gezen para peşinde koşan, ya kendince tripli, ilişkiye giren vesaire. Şair demiş ki bir kadın ya ÇOCUK'tur, ya da ANNE'dir. ANNE anlamında bir kadını yansıtan tek kimse yok. Sunucuda çocuk dolanıyor, birisi alıp şunla bir rol yapayım da kadın rolü ne demek göreyim yok. Konuya döneyim sizin için, nitekim akabinde gasbın sonucunu sizde biliyorsunuz ki bir arkadaşınız jail yedi, birisi de /q attı. Tüm bunlara gerek yok abla para lazım deyin düzgünce isteyin 3 bin dolarla kimse ölmez. 15 yaşındaki çocuk rolünü yansıtın lütfen. Ben yine gelirim sana yine veririm o parayı ama bazı şeyleri lütfen düşünün rol esnasında. Adama abi sen mafya mısın diye soruyorsunuz? Bu rolü yapabilecek birisi ile çıkartıp da ak47 ile mekan tarama arasında gerçekten büyük bir cürret farkı var. Yaş noktasında çelişki içerici rol yapıyorsunuz. Ya da gelin 30 yaşında beni kandırın soyun gidin. Ama her şey oyun içi para, maddiyat değil ki bazen yerinde verdiğiniz tek bir gülümseme size efsane bir rol tadı verebilir. Gerçek hayatta mutlu eden şey zaten bu değil, bunu arzu etme hissidir. Bir insanla konuşurken size espri yaparken, dostlarınızla muhabbet ederken nasıl mutlu oluyorsunuz ya aynısını bu şekilde görün lütfen, rolünüzü sorgulamadım reddetmedim sadece şahsi fikrim. Bir şeye heveslenmişsiniz, oyun neticede bunun için kimseyi üzecek değilim. Rol için ayrıca teşekkür ederim. Yorumum ise tek kişiyi içermiyor bundan emin olabilirsin.

Bayan Rascalov, haklı.

Rolünü beğendiğim kişilerden birisin Harry. Teşekkür ederim.

Diğer yorumlar ve desteğiniz için teşekkürler.

Çevrimdışı bibi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Victor Koban Lv.22
Son giriş: 10 Mayıs 2024, 23:00
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
James Starry Lv.22
Son giriş: 12 Mayıs 2024, 14:59
Toplam oynama: 137 gün, 14 saat
« Yanıtla #6 : 22 Ekim 2018, 10:57:53 »
Kimse korkmas cnku onlr gercek birer ceteciler ve olumculler

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #7 : 22 Ekim 2018, 15:46:07 »
e rıp ozno vor yokso admon cogorocogom

Çevrimdışı Craft

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 31 Mart 2019, 23:44
Toplam oynama: 34 gün, 22 saat
« Yanıtla #8 : 22 Ekim 2018, 16:05:37 »
Konuya katılıyorum, herkes illegal rol peşinde koşup "sen kime küfür ediyorsun...." ve sonra öldürme olayı dönüyor. İllegal rolün sadece silah kullanmak ve tek hata yapanı öldürmek olduğunu sanan küçük kardeşlerimiz var. Bilmeleri ve öğrenmeleri ya da kafa yorup araştırmaları gereken daha çok şey var. Buna ekstra burada yönetime ve diğer oyunculara çok iş düşüyor. Diğer oyuncular ne kadar onlara bu yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyip doğrusunu göstermeye çalışsa da çoğu kişi bunu kabul etmeyip bizim rolümüzü de baltalıyor. Bu konu da da yönetimin çoğunu takip edip birazda acımasız olması gerekiyor bence.
Ya ters şeritte araba sürüp milletin arabalarına çarpıp patlatan 5 yaşındaki çocuğa versen daha iyi sürecek daha bunu beceremeyen yada aklı yetmeyen adamlara pekte birşey anlatabileceğimizi sanmıyorum.
(mobil)