Merhabalar, iyi geceler...
Öncelikle bu konuyu açmak istemezdim sunucuda bulunduğum sürede edindiğim tecrübeyle alakalı konuşuyorum. Sunucuda açıkçası bir rol üslubu problemi olduğunu düşünüyorum. Belirli insanlar dışında maalesef ki karşılaştığım büyük bir kısımda rol yaparken, tamamen küfür, abartı, deli manyak, kafasına göre makul olmayan insanlarla karşılaşıyorum. Tamam böyle roller de yapabilirsiniz kimse karışmıyor fakat herkes mi bu tarz bir rol yapar? Dünyada birkaç ülkeye gittim, ki gitmesem de hangi ülkeye gitseniz gidin, manyak insanlar biraz aranarak bulunur. Öyle her yerde bu şekilde bir durum söz konusu olmaz. Rol esnasında sevgili arkadaşlar, büyük bir üslup sorunu var. Yaş olsun, karakter olsun, fear rp anlamında olsun, kimse korkmuyor, ak47'yi alan küfür silah basıyor vuruyor kırıyor geçiyor. Çok üzülerek söylüyorum ki bazı durumlarda cidden sunucu Deathmatch sunucusuna dönüyor. Çok güzel rollerde yaptım çok zevkte aldım sunucudan, ki her şeyi trolleyerek yaşamak neye vardıracak açıkçası bilemiyorum. Ama sevgili arkadaşlar özellikle kadınlarla yapılan rollerde, biraz hassas olmanızı rica ediyorum. E-RP izni verilmedi diye yine bu E-RP dışında her türlü manyaklığın yapılacağı anlamına gelmiyor. Normal diyalog kurabilen cidden sayılı insan var sunucuda. Basit şeylere gülen, küfretmeyen, işine giden..
Rol Üslubu noktasında kimseyi uyarmak benim haddim değil, sadece gördüklerimden ötürü arkadaşlar biraz daha hassas olmanızı hepinizden rica ediyorum. Psikolog rolü yapıyorum, emin olun gerçekten içinizde bir şey varsa OOC bir durum bana bunu IC de yansıtıp bunu çözebilirsiniz. Elimden gelen her türlü yardımı yapacağım, parası da IC olarak problem değil. Yeter ki, dinlemeyi saygı duymayı, anlayışlı olmayı öğrenelim.
Teşekkür ederim, okuma zahmeti gösterdiğiniz için.