Dar sokaklarda bile nitroya basıp drift atılmaya çalışmasa, İdlewood araç çöplüğüne dönmese, düzgün araç parkı cezaları yüksek olsa bu kadar sıkıntı da kalmayacak. Sunucudaki birtakım lag problemlerinden de insanlar birbirine çarpıyor. Şahsen ben sunucuya ilk başladığımdan beri her çarptığımda kaza rolü yapmak istedim ama olmadı kişiler yanaşmıyor. Arabalarımız zırhlı olmasa patlayacak durumda. Böyle bir durumda çok önemli bir şey. Ayrıca bu sistemin kaldırılması bu sistem için 48k harcanılan paranında telafi edilmesi gerek demek. Bu yöneticileri hem yoracak bir sistem, hem de non rp araç sürüşlerinin önüne geçilecek nitelikte değil. Sunucunun yaş durumundan ötürü kasıtlı çarpmak isteyen arkadaşlar da var, bunları engellemek için bazen rol yeterli gelmiyor. Rol bilen arkadaşlar zaten zırhlıyken çarpsalar bile bu role devam edebilirler. Bu size kalmış bir durum, her türlü rolden zevk alırım diyorsanız bu rolü de deneyin. Kaç defa hastane rolü çıkarmak için kazaya uğradım, ayağım sakatlandı vesaire fakat hastane oluşumunda da hastanede de yeterli personelleri bulamadık. Hastaneye gittiğimizde emote verilip FAST RP diye geçiliyor. Gasp rolüm olmuştu daha evvelinde de aynısı oldu. Hastane kanalının zayıflığı da zırh sisteminin şu anlık lağvedilmesinin yanlış bir karar olduğunu açıkça ortaya koyuyor.
Rol yapmak isteyen zırhlıyken de yapar, bu durumu engellemez. İnsanların oyundan soğumasını engellemek için yapılmış bir sistem, benim fark ettiğim devlet görevlilerinkinin zırhlı olmasından dolayı polis çevirmelerinin çok fazla olmaması. 8 lv'e ulaştım neredeyse sunucuda, her yerde araba sürdüm. Sadece bir defa bir helper arkadaşın çevirmesine uğradım. Sanırım bu bir tek konuyu açan helper arkadaş yani Jason Terry karakteri idi. Polisler de çevirme rolü yapmıyor. Şöyle tadımlık roller olsa bu kadar fazla non-rp araç sürüşüde olmaz. Devlet kurumları bu rolleri biraz daha sıkı yapsalar bu güzel sistemin istismar edilmeyeceğinin de düşüncesindeyim.
Bence kaldırılmasın, rolle telafi edilsin.