Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Araç zırh sistemi ve araç sürüşleri

Başlatan Felina, 16 Ekim 2018, 22:32:38
Okunma sayısı 1414 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Alberto35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 08 Şubat 2020, 14:18
Toplam oynama: 39 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Araç zırh sistemi ve araç sürüşleri
« Yanıtla #20 : 17 Ekim 2018, 12:42:51 »
Her dakika pain'n spray'e 100 dolar verip her saniyede bir CR yiyoruz zaten, server 320 kişi herkezde bir araç var bunlar olduğu sürece Desteklemiyorum.

İşte aynı düşünce, herkes 100 dolar vermekten sıkılıp aracını düzgün sürmeye başlayacak, en azından kaza rolü yapılır.
Polisten kaçıcak olsak m4 19mu ne vuruyo uğraş dur ondan sonra.
ayn o da var SWAT'lar zaten bir tane sık peşinden m4'le drive-by atarak geliyor.
+1

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
« Yanıtla #21 : 17 Ekim 2018, 14:17:46 »
Dar sokaklarda bile nitroya basıp drift atılmaya çalışmasa, İdlewood araç çöplüğüne dönmese, düzgün araç parkı cezaları yüksek olsa bu kadar sıkıntı da kalmayacak. Sunucudaki birtakım lag problemlerinden de insanlar birbirine çarpıyor. Şahsen ben sunucuya ilk başladığımdan beri her çarptığımda kaza rolü yapmak istedim ama olmadı kişiler yanaşmıyor. Arabalarımız zırhlı olmasa patlayacak durumda. Böyle bir durumda çok önemli bir şey. Ayrıca bu sistemin kaldırılması bu sistem için 48k harcanılan paranında telafi edilmesi gerek demek. Bu yöneticileri hem yoracak bir sistem, hem de non rp araç sürüşlerinin önüne geçilecek nitelikte değil. Sunucunun yaş durumundan ötürü kasıtlı çarpmak isteyen arkadaşlar da var, bunları engellemek için bazen rol yeterli gelmiyor. Rol bilen arkadaşlar zaten zırhlıyken çarpsalar bile bu role devam edebilirler. Bu size kalmış bir durum, her türlü rolden zevk alırım diyorsanız bu rolü de deneyin. Kaç defa hastane rolü çıkarmak için kazaya uğradım, ayağım sakatlandı vesaire fakat hastane oluşumunda da hastanede de yeterli personelleri bulamadık. Hastaneye gittiğimizde emote verilip FAST RP diye geçiliyor. Gasp rolüm olmuştu daha evvelinde de aynısı oldu. Hastane kanalının zayıflığı da zırh sisteminin şu anlık lağvedilmesinin yanlış bir karar olduğunu açıkça ortaya koyuyor.

Rol yapmak isteyen zırhlıyken de yapar, bu durumu engellemez. İnsanların oyundan soğumasını engellemek için yapılmış bir sistem, benim fark ettiğim devlet görevlilerinkinin zırhlı olmasından dolayı polis çevirmelerinin çok fazla olmaması. 8 lv'e ulaştım neredeyse sunucuda, her yerde araba sürdüm. Sadece bir defa bir helper arkadaşın çevirmesine uğradım. Sanırım bu bir tek konuyu açan helper arkadaş yani Jason Terry karakteri idi. Polisler de çevirme rolü yapmıyor. Şöyle tadımlık roller olsa bu kadar fazla non-rp araç sürüşüde olmaz. Devlet kurumları bu rolleri biraz daha sıkı yapsalar bu güzel sistemin istismar edilmeyeceğinin de düşüncesindeyim.

Bence kaldırılmasın, rolle telafi edilsin.

Çevrimdışı armyX

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 17 Ekim 2018, 15:45:30 »
Zırh sisteminin kalkması taraftarıyım, önüne gelen herkesin aracı zırhlı. Tüm sivillerin araçlarının zırhlı olması nasıl bir durum olabilir ki? Bence saçmalık.
Zırh sistemi kaldırılmalı, zırhlı araç sahiplerine ise zırh fiyatının yarısı kadar bir para verilebilir (Kendileri zırhlattıysa tabi)
Onun dışında herkesin eşit olması iyi hoş olur, fakat polisin biraz daha gelişmiş olması daha mantıklı geliyor.
Nedeni ise; polisler kullandığı araçların belirli bölgeleri ciddi anlamda sağlam ve kurşun geçirmez.Bu mantıkla bakacak olursak polis araçlarının %125 - %150 canı olması taraftarıyım.

Çevrimdışı Melite

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Aiden Gibson Lv.14
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 14 Haziran 2019, 16:11
Toplam oynama: 51 gün, 6 saat
« Yanıtla #23 : 17 Ekim 2018, 16:24:29 »
Devlet çalişanı olup zırhı kullandığım için sonunakadar Desteklemiyorum

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #24 : 17 Ekim 2018, 16:41:39 »
Sürekli CR atılıyor, araç kaportası vs. kırılıyor ve bu benim hoşuma gitmiyor kendi görüşüm sebebiyle desteklemiyorum

Çevrimdışı henn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
John Cross Lv.22
Köken: Arap
Son giriş: 20 Ocak 2024, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 21 Ocak 2024, 17:22
Toplam oynama: 112 gün, 7 saat
« Yanıtla #25 : 17 Ekim 2018, 16:49:24 »
Bir LSPD üyesi olarak, destekliyorum. Bir kişi kaçarken çivi kuruyoruz, tekerleklerine ateş ediyoruz, ama hiç bir şey olmuyor. Arkadaşını kurtarmak için CR atan diğer araçları saymıyorum bile. Zırh kaldırılmasa bile, en azından tekerlekler patlayabilsin.

Çevrimdışı Ais_Brandt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Bertha Roy Lv.7
Köken: Alman
Son giriş: 24 Ocak 2022, 18:50
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
« Yanıtla #26 : 17 Ekim 2018, 21:06:21 »
Bununla beraber CR cezaları da artarsa çok güzel olur.

Çevrimdışı Galahad

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 03 Eylül 2023, 00:59
Toplam oynama: 132 gün, 14 saat
Köken: Rus
Son giriş: 03 Eylül 2023, 01:28
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #27 : 18 Ekim 2018, 09:03:06 »
Cr yemeden yürüyemediğimiz yollarda 0 hasarda kapımız kaputumuz kırık gezeriz sonra ne güzel. Desteklemiyorum

Çevrimdışı Serenity

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 05 Aralık 2023, 19:23
Toplam oynama: 119 gün, 4 saat
« Yanıtla #28 : 20 Ekim 2018, 10:19:43 »
Taşımacılık mesleğini örnek vericek olursam . Bu mesleği yaparken trolleyen aşırı derece çok kişi var. Yolda gidiyorsun bi anda sana çarpıyor ya da bunu sürekli devam ediyor. O yüzden desteklemiyorum

Çevrimdışı Frampo

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 20 Ekim 2018, 16:01:08 »