Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[AKADEMİ BAŞVURUSU] Jarmal Mozart [127.DÖNEM]

Başlatan #Napoleon, 07 Eylül 2026, 20:14:30
Okunma sayısı 198 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi #Napoleon

Helper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 11 Eylül 2026, 19:10
Toplam oynama: 108 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 11 Eylül 2026, 15:54
Toplam oynama: 3 gün, 8 saat
[AKADEMİ BAŞVURUSU] Jarmal Mozart [127.DÖNEM]
« : 07 Eylül 2026, 20:14:30 »

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
Police Officer Başvuru Formu
Recuitment & Employment Division

ADAY BILGILERI
A01. Adı Soyadı: Jarmal Mozart
A02. Cinsiyet:  Erkek
A03. Doğum Tarihi:   24.05.2002
A04. Telefon Numarası:  988-09-25
A05. Ev Adresi:  Idlewood 742
A06. Köken:  Rusya
A07. Vatandaşlık:    Amerika
A08. Kan Grubu:  ARH+
A09. Boy:  1.87
A10. Kilo:  79
A11. Saç Rengi:  Siyah
A12. Göz Rengi:  Ela
A13. Vücut Dövmeleri ve Bölgeleri:  Yok

EGITIM BILGILERILos Santos Polis Departmanı bünyesinde hizmet verebilmek için Amerika Birleşik Devletleri sınırlarında geçerli Lise diploması ya da eşdeğer bir belgeye sahip olmanız gerekmektedir. Bu gereksinimi göz önünde bulundurarak lütfen aşağıdaki soruları cevaplandırınız.

B01. Eğitim seviyeniz nedir?: Üniversite.
B02. Eğer bir üniversite bitirdiyseniz, okuduğunuz bölüm nedir?:    Halk ile ilişkiler
B03. Eğitim hayatınız boyunca uzaklaştırma ya da disiplin yaptırımı aldınız mı? Aldıysanız neler?: Hayır, almadım

IS DENEYIMLERI VE GECMISI
C01. Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

C02. Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?:    Hayır, çalışmadım
C03. Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz:    Hayır, yok

• Kurum Adı(opsiyonel):    N/A
  • Pozisyon(opsiyonel):    N/A
  • Çalışma Süreci(opsiyonel):    N/A
  • Ayrılma Nedeni(opsiyonel):    N/A

IC BILGILER
D01. Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinizin özgeçmişini yazın. [min. 250-sonsuz Kelime]

Jarmal Mozart, 24.05.2002 tarihinde Rusya’da dünyaya gelmiştir. Henüz üç yaşındayken ailesiyle birlikte Amerika’ya taşınmış ve çocukluğundan itibaren burada büyümüştür. Küçük yaşta farklı bir ülkeye taşınması, Jarmal’ın hayatının önemli bir bölümünü yeni bir çevreye ve kültüre uyum sağlamaya çalışarak geçirmesine neden olmuştur. Farklı insanların arasında büyümesi, zaman içerisinde insanları daha iyi gözlemlemesini ve herkesin aynı düşünceye sahip olmadığını anlamasını sağlamıştır. Bu durum onun daha anlayışlı, sabırlı ve olaylara farklı açılardan bakabilen bir birey olmasına yardımcı olmuştur. Çocukluk ve gençlik döneminde ailesinden aldığı eğitim ve gördüğü hayat tecrübeleri sayesinde disiplinli, sorumluluk sahibi ve kendi kararlarını verebilen bir birey olarak yetişmiştir. Ailesi tarafından kendisine dürüstlüğün, çalışkanlığın ve insanlara karşı saygılı olmanın önemi öğretilmiştir. Jarmal, zaman içerisinde bu değerleri kendi hayatında benimsemiş ve karşılaştığı sorunlarda kolayca pes etmek yerine çözüm üretmeye çalışan bir karakter geliştirmiştir. Yaşadığı çevrede meydana gelen olayları gözlemlemesi, ilerleyen yıllarda insanlara yardım etme isteğinin oluşmasında etkili olmuştur. Yetişkinlik dönemine geldiğinde ailesinden ayrılarak kendi evine çıkmış ve hayatını kendi kurmaya başlamıştır. Bu karar Jarmal için kolay olmamış olsa da kendi ayakları üzerinde durabilmek adına önemli bir adım olmuştur. Kendi geçimini sağlamak, evinin sorumluluklarını üstlenmek ve karşılaştığı sorunları ailesinin desteği olmadan çözmek zorunda kalmıştır. Bu süreçte farklı insanlarla tanışmış, çeşitli sosyal çevrelere girmiş ve hayatın hem olumlu hem de zor taraflarını birebir deneyimlemiştir. Bazı insanlardan dostluğun ve güvenin önemini öğrenirken, bazı yaşadığı olaylar sayesinde herkese kolayca güvenmemesi gerektiğini anlamıştır. Zaman içerisinde geleceği konusunda daha ciddi düşünmeye başlamış ve kendisine uzun vadeli bir hedef belirlemiştir. Jarmal, sıradan ve amaçsız bir hayat sürmek yerine yaptığı işin insanlara fayda sağlamasını istemiştir. İnsanlara yardım edebileceği, toplum içerisinde saygı duyulan ve sorumluluk gerektiren bir meslek arayışına girmiştir. Bu düşünceler sonucunda polislik mesleğine ilgi duymaya başlamış ve polis olmaya karar vermiştir. Jarmal için polislik yalnızca bir meslek veya düzenli bir gelir kaynağı değildir. İnsanların güvenliğini korumak, suçların önlenmesine yardımcı olmak, kamu düzeninin sağlanmasına katkıda bulunmak ve görevini kanunlar çerçevesinde yerine getirmek onun için önemli amaçlar hâline gelmiştir. Polislik mesleğinin beraberinde büyük bir sorumluluk getirdiğinin farkındadır. Üniformayı giydiği andan itibaren yalnızca kendisini değil, temsil ettiği kurumu ve devleti de düşündüğünün bilincindedir. Bu nedenle görev sırasında kişisel duygularını ve önyargılarını bir kenara bırakarak profesyonel davranmayı hedeflemektedir. Jarmal’ın en büyük hedefi, görevini kötüye kullanmayan, adaletli, disiplinli, soğukkanlı ve güvenilir bir polis memuru olmaktır. Karşılaşacağı olaylarda öncelikle durumu doğru şekilde değerlendirmeyi, gereksiz risk almamayı ve olayları mümkün olduğunca sakin bir şekilde çözmeyi amaçlamaktadır. Vatandaşlarla iletişim kurarken saygılı davranmanın, onları dinlemenin ve gerektiğinde yardımcı olmanın polislik görevinin önemli bir parçası olduğunu düşünmektedir. Mesleğinin getireceği zorlukların farkında olan Jarmal, her olayın aynı şekilde sonuçlanmayacağını ve zaman zaman stresli durumlarla karşılaşacağını bilmektedir. Buna rağmen yaşadığı geçmiş tecrübelerin kendisine kazandırdığı sabır ve soğukkanlılığı kullanarak karşısına çıkan sorunların üstesinden gelmeye çalışacaktır. Hatalarından ders çıkarmayı ve eksik olduğu konularda kendisini geliştirmeyi önemsemektedir. Özellikle ekip çalışmasına, verilen emir ve talimatlara uymaya ve görev arkadaşlarıyla sağlıklı iletişim kurmaya dikkat edecektir. Jarmal, görev yaptığı süre boyunca vatandaşların can ve mal güvenliğini korumayı, kamu düzeninin sağlanmasına katkıda bulunmayı ve suçların önlenmesi için elinden geleni yapmayı hedeflemektedir. İnsanların kendilerini güvende hissettiği bir şehir oluşturulmasına katkı sağlamak onun için büyük bir motivasyon kaynağıdır. Aynı zamanda görev yetkilerini kişisel çıkarları için kullanmaktan kaçınacak ve her zaman kanunların belirlediği sınırlar içerisinde hareket etmeye özen gösterecektir. Geçmişte yaşadığı olayların kendisini bugün olduğu kişi hâline getirdiğinin farkında olan Jarmal, gelecekte de kendisini geliştirmeye devam etmek istemektedir. Uzun vadede deneyimli, bilgili ve meslektaşlarının güvenebileceği bir polis memuru olmayı hedeflemektedir. Hem mesleki hayatında hem de özel hayatında yaptığı seçimlerin sorumluluğunu üstlenerek daha iyi bir insan olmaya çalışacaktır. Jarmal için başarı, yalnızca rütbe veya makam sahibi olmak değil; görevini hakkıyla yerine getirmek, insanların güvenini kazanmak ve toplum için gerçekten faydalı bir birey olabilmektir.

D02. Departmana girdikten sonra yöneteceğiniz karakter hakkında bilgi veriniz, rol planınız var mı? Varsa nasıl olacak? [min. 150 Kelime]

Elimden geldiğince vatandaşların can ve mal güvenliğini koruyan, devlete faydalı ve görevini layıkıyla yerine getiren bir polis memuru olmayı hedefliyorum. Görevim sırasında karşılaştığım her vatandaşa eşit ve adil davranarak herhangi bir ayrım yapmadan güvenliklerini sağlamaya çalışacağım. Şehir içerisinde kamu düzenini bozan, çevresindeki insanlara zarar veren veya yasa dışı faaliyetlerde bulunan kişileri dikkatli bir şekilde takip ederek gerekli kontrolleri gerçekleştirmeyi düşünüyorum.
Suç işlediğinden şüphelenilen kişilere karşı görev ve yetkilerim dahilinde hareket edecek, gerekli durumlarda kanunların izin verdiği şekilde gözaltı işlemlerini uygulayacağım. Ancak görevimi yerine getirirken kişisel düşüncelerimden veya önyargılarımdan uzak durarak tamamen yasalar doğrultusunda hareket etmeye önem vereceğim. Vatandaşların temel haklarına ve özgürlüklerine saygı göstermek, benim için polislik görevinin önemli bir parçası olacaktır.Amacım yalnızca suçluları yakalamak değil, aynı zamanda şehirde yaşayan insanların kendilerini huzurlu ve güvende hissetmelerini sağlamaktır. Olaylara mümkün olduğunca sakin ve kontrollü yaklaşarak gereksiz müdahalelerden kaçınacağım. Görev arkadaşlarımla koordineli çalışmaya, verilen emir ve talimatlara uymaya özen göstereceğim. Disiplinli, dürüst, sorumluluk sahibi ve güvenilir bir polis memuru olarak görev yaparak hem meslektaşlarıma hem de devlete faydalı olmayı amaçlıyorum. Bu doğrultuda kendimi sürekli geliştirecek, yaptığım hatalardan ders çıkararak görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım.

GENEL YETERLILIKHizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Polis Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

E01. San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?:   Evet.
E02. Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Hayır
E03. İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?:   Rusça
E04. Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Hayır, giyimedim.
E05. Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Hayır, yok
E06. Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Hayır, olmadım
E07. Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?:   Hayır, yok
E08. Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Hayır kullanmadım.
E09. Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Hayır, geçirmedim

" Bu bölümde verdiğim tüm bilgi ve belgelerin bilgim dahilinde olduğunu ve tamamının eksiksiz, doğru olduğunu kabul ediyorum. Verdiğim bilgi ve belgelerin doğru olmadığı, tutarsız olduğu durumlarda başvurumun reddedileceğini, akademi sürecinden diskalifiye olacağımı, göreve başladıysam kalıcı olarak uzaklaştırılacağımı biliyor ve onaylıyorum. Başvurumun onaylanmaması durumunda İşe Alım & İstihdam Divizyonunun bana herhangi bir sebep göstermek zorunda olmadıklarını onaylıyorum. "
Jarmal Mozart - Mozart

OOC BILGILERBu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

F01. Forum Adınız  #Napoleon
F02. Roleplay Geçmişiniz Ne Kadar?  4 yıl
F03. Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: Günlük değişiyo genel olarak 3-4 saat.
F04. Daha önce RN:RP platformunda polis rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?:   Yaptım, Aaron Yukov, bu hesaplada yapmış olabilirim hatırlamıyorum diğer karakterleri
F05. Daha önce oynadığınız sunucularda polis rolü yaptınız mı? Yok, yapmadım

G07.Aşağıdaki soruları EVET/HAYIR şeklinde yanıtlandırınız.
[EVET] En az 10 seviye bir karaktere sahibim.
[EVET] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
[EVET] Çalışan bir mikrofonum bulunuyor, sesli iletişim kurabilirim.
[EVET] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
[EVET] Polis rolleri hakkında bilgiye sahibim, polis rolünü yapabilirim.

HAK ve SORUMLULUKLARBu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Polis Departmanı, İşe Alım & İstihtam Divizyon Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
Aday akademi esnasında polis imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder. 
Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder. 
Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder. 
Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder. 
Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder. 
Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder. 
Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder.  
Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa tikcet/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder. 
Aday LSPA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.

" Ben #Napoleon, yukarıda bulunan bütün kuralları detaylı bir şekilde okuyup inceledim. Yukarıda yazan maddelerin tamamını kabul eder bahsi geçen durumlar hakkında ticket açmayacağımı, şikayet oluşturmayacağımı ve TeamSpeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğimi beyan ederim. Israrcı tutum sergilediğim takdirde yasaklanacağımın bilincindeyim ve bunu onaylıyorum. "

Çevrimiçi Brandcas

Game Admin
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: Oyunda
Toplam oynama: 179 gün, 21 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Eylül 2026, 01:35
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
Ynt: [AKADEMİ BAŞVURUSU] Jarmal Mozart [127.DÖNEM]
« Yanıtla #1 : 08 Eylül 2026, 13:33:53 »
C02, C03 kısımlarını tamamlayın. D01, D02 kısımlarını iyice doldurduğunuzdan emin olun, kelime sınırını tamamlayın.

Çevrimiçi #Napoleon

Helper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 08 Eylül 2026, 14:50:14 »
C02, C03 kısımlarını tamamlayın. D01, D02 kısımlarını iyice doldurduğunuzdan emin olun, kelime sınırını tamamlayın.
@Brandcas

Çevrimiçi Brandcas

Game Admin
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2026, 18:58:15 »
D01 kısmındaki asgari kelimeyi sayısını tamamlayın.

Çevrimiçi #Napoleon

Helper
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 08 Eylül 2026, 22:45:44 »
D01 kısmındaki asgari kelimeyi sayısını tamamlayın.
@Brandcas

Çevrimiçi Brandcas

Game Admin
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 09 Eylül 2026, 00:25:25 »

ADIM 2 / UYGUNLUK KONTROLÜ

Sayın polis adayı, başvurunuzun ikinci aşamasındaki sicil ve form kontrol kısmında bir sorun çıkmamasıyla beraber başvurunuz kabul edilmiştir.
Üçüncü aşamada bulunduğunuzu belirterek mülakata girmeniz gerektiğini hatırlatırız.
Son mülakat tarihine kadar aşağıdaki TeamSpeak3 adresinde "KARAKTER ADI - LSPA" şeklinde bekleyiniz.

IP:  77.83.200.76:911

Police Lieutenant I       Winston Garmadon
Recruitment & Employment Division

Çevrimiçi Ezekiel.

LSPD
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Toplam oynama: 16 gün, 10 saat
« Yanıtla #6 : 09 Eylül 2026, 19:59:03 »

ADIM 3 / DEPARTMAN MÜLAKATI

Sayın polis adayı, Los Santos Polis Departmanı olarak göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Mülakat sonucunuz başarılı olarak değerlendirilmiştir.
Akademi hayatınızda başarılar dileriz.

Police Offier III       Bracha Sheffield
Recruitment & Employment Division