Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

150 CAN 250 ARMOR & DM & 3.Parti Yazılım & Telefondan giriş & Birlikler.

Başlatan #Akın, 24 Haziran 2026, 14:22:43
Okunma sayısı 503 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: Oyunda
Toplam oynama: 67 gün, 5 saat
Bu sunucuda illegal olarak da rol yaptım, legal olarak da birçok kez PD/SD bünyesinde rol aldım. 100(Can)+250 Zırh SEB/SWAT olduğum da oldu, 100+150 illegal olduğum da. 250 zırhı herkes kullanamıyor, taktisel birimler kullanabiliyor onların da şartları her zaman var oldu. İllegaller zaten normal polis aracı kullanan birimlerle karşı karşıya geldiğinde mantıkken onlar üst konumda. İllegaller 100+150 iken diğer düz memurlar 100+100 olarak karşı karşıya geliyor. Örgütlendikleri zaman zaten polisten üstün oluyorlar. Müdaheleye SWAT geldiği zaman işler değişiyor, gerçek hayatta da olduğu gibi devlet her zaman üstündür. İllegale üstünlük kurmaya çalışır ve illegal de aynı şekilde karşı gelmeye çalışır tüm gücüyle bu duruma karşın. Hile kullananlara (alt+1, vb. full hs atan hileler) karşı üstünlük kurmak için oluşturulmuş bir muhabbet bu 250 zırh. Kullanımı için tabii şartlar değerlendirilebilir. Fakat kalması yönündeyim. Sonuçta dediğim gibi herkes kullanamıyor ve şimdi bile 250 zırh alıp sahaya çıkmak için belirli şartlar var. Birlik muhabbetine ve OOC jail konusuna da destek, katılıyorum.
1

Çevrimdışı mertorino

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
ne kadar gerçek hayatta polisler illegallerden üstün olsa da oyun oynuyoruz, denge sağlanması gerek. 250 zırh kalkmayacaksa da illegal oyuncuların zırha erişimi daha da kolay olması gerekiyor.