Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

KREDİ SİSTEMİ ( detaylı anlatım )

Başlatan Yigtikoyuncuu, 14 Mart 2026, 18:24:34
Okunma sayısı 558 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yigtikoyuncuu

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 17 Mart 2024, 00:13
Toplam oynama: 0 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)
KREDİ SİSTEMİ ( detaylı anlatım )
« : 14 Mart 2026, 18:24:34 »
Aynı konuda başka bir arkadaşın argesi vardı fakat ben ayrıntılı şekilde şunu söylemek istiyorum.
Örneğin bir kişinin sultan marka aracı var bunu gidip bankaya teminat olarak gösterip 50 bin dolar kredi çekebiliyor varsayalım.
kişi kredinin taksidi geldiğinde ki kredi taksitleri mesela 1 gün 2 gün 3 gün süre sorun değil o hallolur.
Kredi günü geldiğinde ödemediğini varsayalım arabasını sürmek harici satım yapmak için kullanamayacak yani kredi çektikten sonra ev veya araba artık neyi teminat olarak gösterdiyse onu o saatten sonra satamayacak ta ki krediyi ödeyene kadar.
diyelim ödemez ise işin sonunda ettiği teminat sistem tarafından haciz olarak alınacak veya ceza gelecek IC aranma olacak gibi gibi durumlar eklenebilir.
Düşüncelerim bunlar.

Çevrimdışı kuna

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Nisan 2025, 00:35
Toplam oynama: 187 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: KREDİ SİSTEMİ ( detaylı anlatım )
« Yanıtla #1 : 18 Mart 2026, 16:26:27 »
Destekliyorum fakat açık olarak kullanılabilecek bir takım şeyler mevcut, kredi sistemi gelebilir. Kredisi ödenmemiş araçlar kredisi ödenene kadar spawn edilemesin, kullanılamasın.