1- otobüs mesleğinin seviyesi düşürülsün
2- uyuşturucu sistemi eskisi gibi tek tip olup desteklenmeli çünkü şuan sunucuda uyuşturucu / zırh yok
3- illegal için max zırh 100 olmalı, 250 zırh ise 150ye düşürülmeli tabii ki kafadan vurunca candan gitmeli
4- silah siparişi için gereksinimler fazlasıyla düşürülmeli gun rp oynamıyoruz sonuçta gidip otomat veya npc'den alacak halimiz yok, özellikle deagle ve m4 üzerinde aynı 2. önerideki gibi sunucuda silah yok
5- ls dışındaki tüm oyuncuların gittiği şeyler (tırcılık, mermici vb) gibi şeyler los santos içine çekilmeli ki az sayıda oyuncu şehir içinde dursun
silah ve uyuşturucu konusunda radikal şekilde değişim gerekiyor 3 5 değil ciddi anlamda düzenleme gerekiyor silah fiyatlarının düşmesi zırh sisteminin gerekirse uyuşturucudan kalkıp ammunationa gelmesi gibi çünkü uyuşturucu sistemi desteklense bile kimsenin bu saaten sonra uğraşacağını zannetmiyorum
not: legal roller için herhangi bir şey yazmadım belki 1.madde olabilir bir nabze şahsen 5 açıldıktan sonra kimsenin eskisi gibi legal rol yapacağını zannetmiyorum