Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

kalkındırma önerileri

Başlatan atha, 13 Aralık 2024, 01:24:17
Okunma sayısı 587 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı atha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ocak 2024, 10:53
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 11 Ekim 2024, 00:18
Toplam oynama: 31 gün, 19 saat
kalkındırma önerileri
« : 13 Aralık 2024, 01:24:17 »
1- otobüs mesleğinin seviyesi düşürülsün

2- uyuşturucu sistemi eskisi gibi tek tip olup desteklenmeli çünkü şuan sunucuda uyuşturucu / zırh yok

3- illegal için max zırh 100 olmalı, 250 zırh ise 150ye düşürülmeli tabii ki kafadan vurunca candan gitmeli

4- silah siparişi için gereksinimler fazlasıyla düşürülmeli gun rp oynamıyoruz sonuçta gidip otomat veya npc'den alacak halimiz yok, özellikle deagle ve m4 üzerinde aynı 2. önerideki gibi sunucuda silah yok

5- ls dışındaki tüm oyuncuların gittiği şeyler (tırcılık, mermici vb) gibi şeyler los santos içine çekilmeli ki az sayıda oyuncu şehir içinde dursun

silah ve uyuşturucu konusunda radikal şekilde değişim gerekiyor 3 5 değil ciddi anlamda düzenleme gerekiyor silah fiyatlarının düşmesi zırh sisteminin gerekirse uyuşturucudan kalkıp ammunationa gelmesi gibi çünkü uyuşturucu sistemi desteklense bile kimsenin bu saaten sonra uğraşacağını zannetmiyorum

not: legal roller için herhangi bir şey yazmadım belki 1.madde olabilir bir nabze şahsen 5 açıldıktan sonra kimsenin eskisi gibi legal rol yapacağını zannetmiyorum

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: kalkındırma önerileri
« Yanıtla #1 : 13 Aralık 2024, 17:42:14 »
hepsini destekledim, silah ve uyuşturucu fiyatlarının revize edilmesi gerekiyor

Çevrimiçi purple.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 23 Aralık 2024, 22:17
Toplam oynama: 135 gün, 21 saat
« Yanıtla #2 : 13 Aralık 2024, 20:12:27 »
aynen kanka siz silah alamıyorsunuz silah almak cok zor diye, pd 250 zırh diye ve ammunation üzerinden full zirh cekemiyorsunuz diye bu sunucu kalkınamıyor. bu anlayisla devam edin ve yılın neredeyse 2025 olup sampın sona erdiginin farkına varmayın

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 13 Aralık 2024, 20:36:57 »