sevdigim bir insan niye geri dondu anlamak zor
Dönmedim ya Rina forumunu seviyorum, birkaç ayda bir aralıklarla bakınıyorum, vaktimde olmuyor pek işten dolayı artık bu şeylere. Sadece eski anılarımızı canlandırmak amacıyla.

Ne roller yapmışız diye bakıyorum, hatıra defteri oldu bu tanıtım benim için ve gerçekten bir daha sorsanız mesela bu kadar rolü yapamam herhalde. Kendime bile şaşırıyorum.

Bu tanıtımda duygulandıran roller var cidden.
elif abla hatırladın mı nikkie mayin partisinde seks rolu yapmıstık 
Ona üzülürdüm, çünkü başka bir rol yapmıyordu ve hiçbir zaman öyle bi rol yapmadık. Ama rolleri fena değildi.
Elif ablayla bi ara az da olsa valrise oynamıştık valla beni başlatıp kendi bıraktı ama ben hala arada girip oynarım bana göre sampın son kalesi orası artık

Arkadaşlar burası Rina lütfen. Reklam yapmayalım, yabancı dil öğrenmek için farklı sunucularda oynamak iyi oluyor. Yabancı emote falan. Geliştirici tavsiye ederim, ama Rina tanıtımında bunları söylemezseniz iyi olur.

Hera'ya selamlar.
Elif ablayla bi ara az da olsa valrise oynamıştık valla beni başlatıp kendi bıraktı ama ben hala arada girip oynarım bana göre sampın son kalesi orası artık

Helena Rascalova'nın tam olarak illegale giriş yaptığı roldür. 2020 veya 2019 sonları olması lazım. Necip'ten aldığımız 500k haraçı unutmuyorum.

Bu roller unutulur mu hahahaha. Ama bir daha gelmeyecek tabii ki. Helena'nın yüzü yanmıştı, sonra Withfire'a falan girmiştim. Ne rollerdi ya Pellegrini-Withfire çatışmaları unutulur mu?
Tabi çoğu geride kaldı artık, gidin hayatınızı yaşayın arkadaşlar. Mutlu olun.
Takip eden, emek veren herkese iyi yıllar dilerim. 2025 size mutluluk, huzur ve güzellik getirsin inşallah.

Kadın iyice yaşlandı artık. Helena'nın gençliği iyiydi.
2018-2025 7 yıllık karakter olmuş. Yıllanmış şarap
*Helena Rascalova sağ bacağını sol bacağının üzerine doğru atar. Kafasına fötr şapkasını geçirir.