Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

𝑯𝒆𝒍𝒆𝒏𝒂 𝑹𝑨𝑺𝑪𝑨𝑳𝑶𝑽𝑨 ~ PATRONİÇE

Başlatan Elif, 13 Ekim 2018, 13:33:02
Okunma sayısı 146070 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rami

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ocak 2025, 04:23
Toplam oynama: 76 gün, 11 saat
Son giriş: 29 Ağustos 2022, 22:47
Toplam oynama: 1 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 25 Ağustos 2022, 13:04
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Son giriş: 21 Temmuz 2022, 16:59
Köken:
Son giriş: 00/00/0000
Elif ablayla bi ara az da olsa valrise oynamıştık valla beni başlatıp kendi bıraktı ama ben hala arada girip oynarım bana göre sampın son kalesi orası artık  :-D :-D :D

2

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
sevdigim bir insan niye geri dondu anlamak zor

Dönmedim ya Rina forumunu seviyorum, birkaç ayda bir aralıklarla bakınıyorum, vaktimde olmuyor pek işten dolayı artık bu şeylere. Sadece eski anılarımızı canlandırmak amacıyla. :D Ne roller yapmışız diye bakıyorum, hatıra defteri oldu bu tanıtım benim için ve gerçekten bir daha sorsanız mesela bu kadar rolü yapamam herhalde. Kendime bile şaşırıyorum. :D Bu tanıtımda duygulandıran roller var cidden.

elif abla hatırladın mı nikkie mayin partisinde seks rolu yapmıstık :59:

Ona üzülürdüm, çünkü başka bir rol yapmıyordu ve hiçbir zaman öyle bi rol yapmadık. Ama rolleri fena değildi.

Elif ablayla bi ara az da olsa valrise oynamıştık valla beni başlatıp kendi bıraktı ama ben hala arada girip oynarım bana göre sampın son kalesi orası artık  :-D :-D :D

Arkadaşlar burası Rina lütfen. Reklam yapmayalım, yabancı dil öğrenmek için farklı sunucularda oynamak iyi oluyor. Yabancı emote falan. Geliştirici tavsiye ederim, ama Rina tanıtımında bunları söylemezseniz iyi olur. :) Hera'ya selamlar.

Helena Rascalova'nın tam olarak illegale giriş yaptığı roldür. 2020 veya 2019 sonları olması lazım. Necip'ten aldığımız 500k haraçı unutmuyorum. :D Bu roller unutulur mu hahahaha. Ama bir daha gelmeyecek tabii ki. Helena'nın yüzü yanmıştı, sonra Withfire'a falan girmiştim. Ne rollerdi ya Pellegrini-Withfire çatışmaları unutulur mu?

Tabi çoğu geride kaldı artık, gidin hayatınızı yaşayın arkadaşlar. Mutlu olun.

Takip eden, emek veren herkese iyi yıllar dilerim. 2025 size mutluluk, huzur ve güzellik getirsin inşallah.

<3 <3 <3

Kadın iyice yaşlandı artık. Helena'nın gençliği iyiydi.

2018-2025 7 yıllık karakter olmuş. Yıllanmış şarap  :cheers2:

*Helena Rascalova sağ bacağını sol bacağının üzerine doğru atar. Kafasına fötr şapkasını geçirir.

Çevrimdışı 06Koala

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Aralık 2024, 19:14
Toplam oynama: 266 gün, 22 saat
Son giriş: 11 Şubat 2024, 23:14
Toplam oynama: 45 gün, 13 saat
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:42
Toplam oynama: 1 gün, 9 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 01 Ocak 2024, 18:38
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Boş yapma yürü gta v e
1

Çevrimdışı Wakers

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 17 Nisan 2025, 04:16
Toplam oynama: 407 gün, 6 saat
Köken: Arap
Son giriş: 09 Nisan 2025, 19:48
Toplam oynama: 2 gün, 17 saat
Boş yapma yürü gta v e
sen ölmedinmi abicim

Çevrimdışı Elif

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Mart 2024, 22:28
Toplam oynama: 162 gün, 8 saat
Birlik: ******OVA
Sunucu kapanıyormuş ben de güzel bir ileti atarak bitirmek isterim.

Helena Jane Rascalova 2018 yılında Rina'ya geldi. Santino Pellegrini ile evlendi ve mutlu bir hayat sürmeye devam etti.
İllegal bir psikolog olarak girdiği bu serüvende birçok karakterin ölümüne, yok oluşuna ve yükselişine şahit oldu. Vurdu, vuruldu, yıkıldı, kalktı. Dedektiflerin, çetelerin ve mafyaların dostları ve aynı zamanda düşmanları oldu. Günün sonunda çok da iyi bir psikolog oldu ve insanların psikolojileri için büyük değişimler ve arayışlar bulmaya çalıştı.

Helena, psikolojinin en derinliklerinde kendi eksiklikleriyle insanları anlayıp onların daha iyi bir yaşam sürmesini sağlayacak biri olmaya yemin etse de illegal dünyası ve ahlaki prensipleri arasında gidip gelen bir yapıda oldu. Günün sonunda kendisine en yakın insanları bu nedenle acı içinde kaybetti.

Her şeye rağmen bir aile kurabildi ve girdiği bütün illegal işlere rağmen hayatta kalarak her kötü işe bir sünger çekip hayatını kurabildi. Helena,bir dönemin efsane karakteri olarak Rina'nın ikonik görsellerinden birini sunabilecek detaylılığa sahip bir rol gösterisi sundu.

Helena Rascalova - Patroniçe. Bazen içe bazen de dışa.  :'D

Görüşürüz Rina.  :anlas: