Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Sunucunun bitmesindeki sebepler.

Başlatan fbi., 02 Kasım 2024, 13:47:29
Okunma sayısı 9880 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CasH Flow

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Şubat 2024, 10:37
Toplam oynama: 69 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Sunucunun bitmesindeki sebepler.
« Yanıtla #30 : 04 Kasım 2024, 19:55:03 »

Çevrimdışı bersheys

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Kasım 2024, 13:42
Toplam oynama: 213 gün, 9 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 10 Kasım 2024, 20:13
Toplam oynama: 8 gün, 11 saat
« Yanıtla #31 : 04 Kasım 2024, 19:56:47 »
Oyun bir çoğunuzdan daha yaşlı...

İlk piyasaya sürülme tarihi: 26 Ekim 2004

Bu arada, Vice City Multiplayer'da hiç roleplay serveri yok, bitirdiniz oyunu...
Bak: https://www.game-state.com/index.php?game=vcmp

dur abi ortalik zaten karısık   :52: :52:

Çevrimdışı Darach

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 07 Aralık 2023, 02:18
Toplam oynama: 117 gün, 10 saat

Çevrimdışı shinkansen

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #33 : 04 Kasım 2024, 20:01:49 »
samp olmasa rina roleplay ragempde bu kadar başarılı olabilir miydi? Destekliyorum

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #34 : 04 Kasım 2024, 20:04:02 »
CS:GO varken kaçınız CS 1.6 oynamaya devam etti? CS:GO açıldıktan sonra CS 1.6 oynayan kaç arkadaşınız kaldı? Aynen dostum, sen OOC marketten Gold VIP alamıyorsun diye sunucu bu yüzden bitti.(!) Bu klasik bir argüman; SA-MP üzerinde tanıştığınız 50 kişinin şu an ne yaptığına bakarak sorunun cevabını bulabilirsiniz ve oyuncuların artık ne yaptığını kendiniz görebilirsiniz. Şahsen benim çevremde SA:MP oynayan sadece Rina Roleplay SA-MP admin ekibi kaldı. Onlara da saygım sonsuz. Eğer SA-MP sunucusuyla ilgili yönetim kaynaklı bir sorun olsaydı, GTA 5'te de aynı problem olurdu (aynı yönetim, neredeyse aynı insanlar). Ben artık ortada bir sorun olduğunu düşünmüyorum. MTA ve SA-MP gibi platformlarda taş çatlasa 200-250 kişi oynuyor. Burada teşekkür edilmesi gereken bir sunucu yönetimi var çünkü hala SA-MP kültürünü yaşatmaya devam ediyor. Rina Roleplay kültürünü seven biri neden SA-MP oynasın ki, GTA 5’te daha iyi grafikler ve daha iyi bir oyun modu varken? Unutmayın artık bu SA-MP platformu sadece bilgisayarı GTA V kaldırmayan kişiler tarafından oynanıyor. İstisnası 100 kişiden 3 kişiyi geçmez. Biz de bakıp üzülüyoruz ancak sadece geçmişte SA-MP üzerinde yaşanan deneyimlerinin birer anı olarak kalacağından. Konu sahibi, diğer sunucuların hala çok aktif olduğuna dair yanılsamalara kapılıp SA-MP'yi binlerce insanın oynadığını düşünüyorsa ona bir köprü satabilirim. Hepimiz biliyoruz şu anda SA-MP üzerinde organik sayıyı gösteren sadece bir kaç sunucu kaldığını. Şu anda en iyi sistemlere sahip tek sunucu Rina, belki şu anda açık ve açılacak olan sunuculardan sistem olarak senelerce ilerde. Ancak insanımız aptal olmasın ki hâla SA-MP'ı 500 kişinin oynayabileceğine inanıyor.
Söyleyeceklerim bu kadar, biz SA-MP sunucusu olarak buradayız. Kim bilir belki 1 yıl sonra hiç bir SA-MP sunucusu sunucu parasını bile çıkartamayacak. O zaman göreceğiz, tek kale neymiş. :P
12
8
2