dostlar sunucuyla alakalı bi durum yok, hadi sunucuyla alakalı olsa maksimum 50-60 oyuncu daha fazla olsun. sorun gelişen dünya ve yeni çıkan oyunlar. gta 5 olmasa demeyeyim de fivem veya rage olmasa sunucu sabah saat 10 da bile 1000 oyuncuyu görür. sıkıntı burada oyuncuların değişen zevkleri ve yenilik aramaları. Türk milleti olarak biraz fazla nostalji seviyoruz, en eğlendiğimiz anılarımız evet burada geçti onları hatırlayıp özlüyoruz belki ama maalesef gelişen dünya da bunlara yer yok. yakında gta 6 çıkınca gta 5 sunucusunda da oyuncular eksilcek. herkes gta 6'ya geçecek bunu önlemenin bir yolu yok. ben bile kendim 2018-2022 arası her gün hayatsız gibi sunucudayken şuan sadece foruma bakıyorum arada. o eski ortam olsa elbet geri dönerim fakat maalesef yok. derler ya eskiler mi güzeldi eskiden mi güzeldik diye, bence eskiden güzeldik. son olarak da şunu ekleyeyim bittiği için üzülmeyin yeniliklere açık olun ve yaşandığı için sevinin. bu tarz uzun yazılar benlik değil, içimden gelenleri yazdım sadece belki saçma gelebilir size. iyi oyunlar.