Merhabalar, 2021 yılında hesabım bir arkadaşım tarafından çalındıktan sonra oyunu bırakmıştım. Hesabımı doğrulayarak geri aldım fakat hile kullanımından dolayı banlandığını gördüm. Eğer logları incelerseniz hesaba farklı bir bilgisayar ve ipden giriş yapıldığını görebilirsiniz. Hile kullanan kişi ben olmadığım için bununla alakalı bir savunma yapamıyorum. Fakat hesabın sahibi ben olduğum için hesapla alakalı tüm yaptırımlardan ben sorumlu olduğumun bilincindeyim. Bundan sonraki süreçte eşsiz şifreler kullanacağım. Eskiden kullandığım şifreleri kullanmayacağım, ve kimseyle paylaşmayacağım.
Yasaklanmam açıldığı takdirde izleyeceğim rol haritası şu şekilde olacaktır;
Jim Hike kumarda kaybettiği paradan dolayı girdiği depresyon sebebiyle memleketi Rusya'ya dönüp inzivaya çekilmiştir. Uzun bir süre yalnız yaşadığı köy hayatından sonra evinde viskisini yudumlarken Los Angelestaki yaptığı işler ve kazandığı paralar aklına gelmiştir. Ani bir kararla valizini toplayarak tekrardan taşımacılık yapmak ve eski ufak zevki olan kumarı oynamak üzere Los Angeles'a yola çıkmıştır. Oraya gittiğindeki ilk hedefi kendine çalışacağı bir şirket bulup part time olarak taşımacılıktan kazandığı parayla Flatbed ve Blista Compact araçlarını almak olacaktır.
Seviye: 11
Yasak No: 16207
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/nwbjvul
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: hilekullanımteleport
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Jim Hike