Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Probation

Başlatan dunyanineniyisi, 01 Ekim 2024, 22:08:07
Okunma sayısı 1213 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jim Hike Lv.11
Köken: Rus
Son giriş: 14 Haziran 2024, 16:44
Toplam oynama: 82 gün, 2 saat
Probation
« : 01 Ekim 2024, 22:08:07 »
Merhabalar, 2021 yılında hesabım bir arkadaşım tarafından çalındıktan sonra oyunu bırakmıştım. Hesabımı doğrulayarak geri aldım fakat hile kullanımından dolayı banlandığını gördüm. Eğer logları incelerseniz hesaba farklı bir bilgisayar ve ipden giriş yapıldığını görebilirsiniz. Hile kullanan kişi ben olmadığım için bununla alakalı bir savunma yapamıyorum. Fakat hesabın sahibi ben olduğum için hesapla alakalı tüm yaptırımlardan ben sorumlu olduğumun bilincindeyim. Bundan sonraki süreçte eşsiz şifreler kullanacağım. Eskiden kullandığım şifreleri kullanmayacağım, ve kimseyle paylaşmayacağım.

Yasaklanmam açıldığı takdirde izleyeceğim rol haritası şu şekilde olacaktır;

Jim Hike kumarda kaybettiği paradan dolayı girdiği depresyon sebebiyle memleketi Rusya'ya dönüp inzivaya çekilmiştir. Uzun bir süre yalnız yaşadığı köy hayatından sonra evinde viskisini yudumlarken Los Angelestaki yaptığı işler ve kazandığı paralar aklına gelmiştir. Ani bir kararla valizini toplayarak tekrardan taşımacılık yapmak ve eski ufak zevki olan kumarı oynamak üzere Los Angeles'a yola çıkmıştır. Oraya gittiğindeki ilk hedefi kendine çalışacağı bir şirket bulup part time olarak taşımacılıktan kazandığı parayla Flatbed ve Blista Compact araçlarını almak olacaktır.
Seviye: 11
Yasak No: 16207
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/nwbjvul
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: hilekullanımteleport
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Jim Hike

Çevrimdışı Hera

Management
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 08 Kasım 2024, 15:22
Toplam oynama: 467 gün, 10 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 25 Şubat 2025, 20:57
Toplam oynama: 6 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Renee Cowan Lv.37
Köken: İtalyan
Son giriş: 05 Ağustos 2024, 01:22
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Köken: Arap
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 19:16
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: Probation
« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2024, 22:08:07 »
Probation 1 Temmuz'da açılacak 5 günlüğüne, 1 Temmuz'da canlandırabilirsiniz ticketi.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jim Hike Lv.11
« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2024, 22:08:07 »
Probation 1 Temmuz'da açılacak 5 günlüğüne, 1 Temmuz'da canlandırabilirsiniz ticketi.

1 temmuzda olanı kaçırmıştım 1-7 ekime dahil edebilir misiniz?

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 08 Ekim 2024, 16:00:12 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jim Hike Lv.11
« Yanıtla #4 : 08 Ekim 2024, 16:29:23 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.
Yasaklanmam açıldığı takdirde izleyeceğim rol haritası şu şekilde olacaktır;

Jim Hike kumarda kaybettiği paradan dolayı girdiği depresyon sebebiyle memleketi Rusya'ya dönüp inzivaya çekilmiştir. Uzun bir süre yalnız yaşadığı köy hayatından sonra evinde viskisini yudumlarken Los Angelestaki yaptığı işler ve kazandığı paralar aklına gelmiştir. Ani bir kararla valizini toplayarak tekrardan taşımacılık yapmak ve eski ufak zevki olan kumarı oynamak üzere Los Angeles'a yola çıkmıştır. Oraya gittiğindeki ilk hedefi kendine çalışacağı bir şirket bulup part time olarak taşımacılıktan kazandığı parayla Flatbed ve Blista Compact araçlarını almak olacaktır.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 10 Ekim 2024, 14:19:47 »
Rol planınızı detaylandırın. Karakter hikayesi değil rol planı yazmanız gerek.