Gerçek hayatta hiç bir insanın silah ile birisine ateş eden bir şahsa yumruk sallayacağını zannetmiyorum, böyle bir şeyi yapmak fear rp ihlali kapsamında zaten ve sunucuda ihlal yapan kişilere karşı DM misillemesi yapamayacağımıza dair bir politika bulunmakta (bkz. Sunucu Politikaları ve Genel Oyun Kuralları, 20.Deatmaching) bu kural çok fazla suistimal ediliyor ve esnetilmesi gerektiğini düşünüyorum ama bu esnetmeyi iyi ayarlayamazsan, ayarını kaçırırsan sunucu Gun Rp sunucusuna döner, her yumruk atana millet silahını çekip vurur. Ama yine de büyük oranda haklısın ki bir SD olarak bu durumdan ben de defalarca mağdur oldum ve olmaya da devam ediyorum. Ancak sunucuda kolluk kuvvetlerine yapılan bir ayrıcalık bulunmamakta, bir kişinin bir sivili ezmesi ile bir kolluk kuvvetini ezmesi hiç bir mahkemece aynı değerlendirilemez, buna maalesef ki kıytırık Türk mahkemelerini dahil edemeyiz, ancak amerikada bu durum böyle. Zaten biz de sizin canınıza araç ile bilerek kast eden kişileri gördüğümüzde aranma oluşturuyoruz, sunucuda polislerin ve şeriflerin hak anlamında artısı yok, neredeyse siviller ile eşitiz. her CR atana sıkmanız doğru değil yanlışlıkla çarpmış olabilir başka bir durum olabilir, ama eğer defalarca ezmeye devam ediyorsa sıkma hakkınız bulunuyor, ben burada bir pd/sd ayrıcalığı göremiyorum.