Probation Görevleri Tamamlama Formu
Rehber & ARGE Bölümü- En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: TS3'e girerken blacklist hatası alanların sorununu çözmüş. Önceden birkaç arkadaşım sebepsiz yere blacklist hatası alıyorlardı. Bu konu TS3'e girerken blacklist alanlar için gayet yararlı bir konu.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Arkadaş crashsiz temiz bir gtanın nasıl kurulacağına rehberlik etmiş. Şahsen bende önceden crash yiyordum. Arkadaşın dediklerini uyguladım ve modlarımı üzerine kurdum. Hiçbir sorun yaşamadım. Yararlı.
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: Giriş yaparken oyunun kendi kendine kapanması, durduk yere crash yemek, güncellemenin indirilmemesi, aldığımız sslerin kaybolması gibi sorunların yaşandığını söylemiş arkadaş. Şahsen birkaç yaşadığım sorunu buradan çözmüştüm. Yararlı.
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: /me ve /do terimlerini nasıl daha iyi kullanabiliriz arkadaş açıklamış. Şahsen ara sıra bende /me ve /do 'yu hatalı kullanıyordum. Bu konuyu okuyarak güzel bir şekilde anlayabilirsiniz. Yararlı bir konu.
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: Hem yeni başlayanlar için, hemde hala rinada parası olmayanlar için gayet güzel bir rehber olmuş. Arkadaş şirketlerden, ajanslardan, rol yapıp para kazanmaktan, meslek yaparak para kazanmaktan falan hepsinden bahsetmiş. Bütün hepsini detaylandırmış. Yararlı.
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Arkadaş düşük kaliteli modlarla fps nasıl yükseltilir göstermiş. Şahsen benimde ara sıra kalabalık yerlerde oyunum kasıyordu. Bu modları kurduktan sonra kasmayla ilgili bir sorunum kalmadı. Yararlı.
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: Avukatlık hakkında güzel bir açıklama, nasıl olunacağını arkadaş detaylı bir şekilde anlatmış ve ben bile nasıl olunacağını bilmiyordum. Bu konuyla beraber öğrendim. Yararlı.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: Tüm araçların hızları, satış fiyatları ve zırh fiyatları bu konuda yer alıyor. Son zamanlarda enflasyondan dolayı tüm araçların fiyatları uçtuğu için hiçbirşeyi bilmiyordum. Yararlı bir konu.
9.
Konu 9 - Neden Beğendim: Serverin kendi indirdiği araç modlarının nasıl silineceğini gösteren güzel bir rehber. Şahsen gözümde hoş olmayan birkaç araç modu var onları sileceğim. Yararlı.
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: Tüm araçların mekanik fiyatlarını bir konuda toplamış. Mekanik olan arkadaşlar için baya yararlı bir konu. Oyunda çaldığımız araçların kaç para verdiğini bilmeden çalıyoruz çoğumuz. Bu konuda bütün mekanik fiyatlarına yer vermiş. Yararlı.
- En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:
1.
Konu 1 - Neden Beğendim: Shotgun silahının hasarının az olduğundan, colt-45 ile bir adamı yaralıya düşürmekle denk olduğunu söylemiş arkadaş. Şahsen yakından shotgunun hasarı ciddi anlamda artmalı. Adı üstünde shotgun bu kadar güçsüz olmamalı. Destekliyorum.
2.
Konu 2 - Neden Beğendim: Jailden çıkınca eğer afk kalmaya devam edersek jail -lere düşüyor ve siz oyuna dönene kadar maaşlardan, paydaylardan yararlanamıyorsunuz. Bu sorun düzeltilmediği sürece zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Destekliyorum.
3.
Konu 3 - Neden Beğendim: Buffalo modunun değiştirilmesi için güzel bir buffalo modu paylaşmış. Şuan ki buffalo modundan daha güzel olduğunu düşünüyorum ve diğer oyuncularda desteklerse değiştirilmesini istiyorum. Destekliyorum.
4.
Konu 4 - Neden Beğendim: Bir oyuncudan özel model satın alımı yapılırken dolandırılmayacağımızın garantisi yok. Bu yüzden özel model satın alım esnasında kişiye gönderilecek para yazılmalı ve aktarım onaylandığında alan kişiye özel modeli gelebilir.
5.
Konu 5 - Neden Beğendim: Yeni gelen maplerden dolayı fps drop yaşadığını söylemiş. Ayrıca sadece fps drop değil objeleri yüklemek için 10 dakika boş boş gezmesi gerektiğini söylemiş. Şahsen benimde oyuna ilk girişimde objelerin dibine girdiğimde yüklenmesi sinirimi bozuyor. Yeni gelen maplerin olduğu yerlerde drop sorunları yaşıyorum. Arkadaşı destekliyorum.
6.
Konu 6 - Neden Beğendim: Arkadaş bilardo sisteminin gelmesini ve geldiğinde daha güzel roller döneceğini söylemiş. Şahsen bilardoyu seviyorum ve oynaması insanlarla zevkli olacağını düşünüyorum. Gelmemesi sonucunda birşey kaybetmem ama gelirse güzel roller dönebilir. Destekliyorum.
7.
Konu 7 - Neden Beğendim: İkinci dillerimizi fısıldarken veya bağırırken kullanamadığımızı söylemiş arkadaş. Şahsen fısıldarken ve bağırırkende ikinci dillerimizi kullanabilmeliyiz. Böylece bazı rollerde avantajları olacaktır.
8.
Konu 8 - Neden Beğendim: Sunucuda gokartların fazlalaştığını ve troll, kazalara yol açtığından bahsetmiş arkadaş. Şahsen araç sürerken çok önüme çıkıyorlar ve kaza yaşıyorum. Troll için kullanılıyor, gokartlar kaldırılmalı. Arkadaşı destekliyorum.
9.
Konu 9 - Neden Beğendim: Not defteri sisteminin gelmesini istemiş. Şahsen oyunda önemli anlarımızda not tutmak için gayet güzel olur. Arkadaşı destekliyorum.
10.
Konu 10 - Neden Beğendim: Bisikletin üzerine kaykak modu yüklenmesini istemiş. Şahsen bisiklet için güzel bir mod olacağını ve değişikliklerin yapılmasını istiyorum bende. Arkadaşı destekliyorum.
Instagram & Youtube BölümüRina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır):
EvetRina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır):
EvetScreenshot:
Screenshot:
RockstarTR Bölümü- Rina Roleplay Tanıtımı Üzerine Eliştiri Yapıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
- Yapılan Eleştirinin Ekran Görüntüsü:
- Rina Roleplay Sunucusu Oylandı mı? (Evet/Hayır): Evet
- Oy Verilen Ekran Görüntüsü:
- RockstarTR Forum Üyeliği Var mı? (Evet/Hayır): Evet
- 40 Konuya İleti Atıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
- 5 Yararlı Konu Oluşturuldu mu? (Evet/Hayır): Evet
- Oluşturulan Konular:
1. Konu 1 Başlığı
2. Konu 2 Başlığı
3. Konu 3 Başlığı
4. Konu 4 Başlığı
5. Konu 5 Başlığı