Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROBATION/13.08.2024] Alberto_Cool - Hile K(air)

Başlatan marazali46, 07 Temmuz 2024, 10:29:28
Okunma sayısı 1553 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı marazali46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alberto Cool Lv.13
Köken: Amerikan
Son giriş: 30 Ağustos 2024, 19:11
Toplam oynama: 11 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
[IN PROBATION/13.08.2024] Alberto_Cool - Hile K(air)
« : 07 Temmuz 2024, 10:29:28 »
Merhabalar, sunucuda airbreak kullandığıma dair bir banlama gerçekleşti. Bu durum dolayısıyla ne kadar ticket açsamda ortak bir karara başvurulmadı ve yasaklanmam gerçekleştirildi. Bu olay dolayısıyla hile olduğumu kabul ediyorum ve sunucunun kurallarına uygun bir şekilde devam edeceğime söz veriyorum, emeklerimin boşa gitmemesi açısından probation başvurumun onaylanmasını rica ediyorum.
Seviye: 13
Yasak No: 24837
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/asxoxyv
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Hile kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Alberto Cool

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Alberto Cool - Hile K.
« Yanıtla #1 : 07 Temmuz 2024, 10:31:06 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı marazali46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alberto Cool Lv.13
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2024, 17:57:57 »
- Airbreak açtığım için haklı olarak yasaklandım ve pişmanım.
- Geçimimi barlarda ve balıkçılık yapıp para kazanarak geçirmeyi düşünüyorum. Amacım belirli bir bütçeye ulaşıp araba ve ev alabilmek. Bunun haricinde ilerleyen dönemlerde araç ticareti gibi işlerle uğraşmayı düşünüyorum. Şehirde tanınan, büyük bir ticaret uzmanı olarak unutulmaz hale gelmek istiyorum.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 11 Temmuz 2024, 00:08:51 »
Merhaba, Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

Rehber & ARGE Bölümü

• Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
  • ARGE bölümünden en beğendiğiniz 10 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.

Instagram & Youtube Bölümü

• Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.

RockstarTR Bölümü

• RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 60 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından  sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
  • RockstarTR forumu üzerinde (http://www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 40 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 5 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 4 gün ertelenebilir.
    Burada size verilen Şablon şablonu kullanıp düzgün bir biçimde doldurunuz.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
    RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI
1

Çevrimdışı marazali46

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Alberto Cool Lv.13
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Alberto_Cool - Hile K(air)
« Yanıtla #4 : 13 Temmuz 2024, 15:42:01 »
    Probation Görevleri Tamamlama Formu

Rehber & ARGE Bölümü

• En Beğendiğim 10 Rehber Konusu:

1. Konu 1 - Neden Beğendim: TS3'e girerken blacklist hatası alanların sorununu çözmüş. Önceden birkaç arkadaşım sebepsiz yere blacklist hatası alıyorlardı. Bu konu TS3'e girerken blacklist alanlar için gayet yararlı bir konu.
        2. Konu 2 - Neden Beğendim: Arkadaş crashsiz temiz bir gtanın nasıl kurulacağına rehberlik etmiş. Şahsen bende önceden crash yiyordum. Arkadaşın dediklerini uyguladım ve modlarımı üzerine kurdum. Hiçbir sorun yaşamadım. Yararlı.
        3. Konu 3 - Neden Beğendim: Giriş yaparken oyunun kendi kendine kapanması, durduk yere crash yemek, güncellemenin indirilmemesi, aldığımız sslerin kaybolması gibi sorunların yaşandığını söylemiş arkadaş. Şahsen birkaç yaşadığım sorunu buradan çözmüştüm. Yararlı.
        4. Konu 4 - Neden Beğendim: /me ve /do terimlerini nasıl daha iyi kullanabiliriz arkadaş açıklamış. Şahsen ara sıra bende /me ve /do 'yu hatalı kullanıyordum. Bu konuyu okuyarak güzel bir şekilde anlayabilirsiniz. Yararlı bir konu.
        5. Konu 5 - Neden Beğendim: Hem yeni başlayanlar için, hemde hala rinada parası olmayanlar için gayet güzel bir rehber olmuş. Arkadaş şirketlerden, ajanslardan, rol yapıp para kazanmaktan, meslek yaparak para kazanmaktan falan hepsinden bahsetmiş. Bütün hepsini detaylandırmış. Yararlı.
        6. Konu 6 - Neden Beğendim: Arkadaş düşük kaliteli modlarla fps nasıl yükseltilir göstermiş. Şahsen benimde ara sıra kalabalık yerlerde oyunum kasıyordu. Bu modları kurduktan sonra kasmayla ilgili bir sorunum kalmadı. Yararlı.
        7. Konu 7 - Neden Beğendim: Avukatlık hakkında güzel bir açıklama, nasıl olunacağını arkadaş detaylı bir şekilde anlatmış ve ben bile nasıl olunacağını bilmiyordum. Bu konuyla beraber öğrendim. Yararlı.
        8. Konu 8 - Neden Beğendim: Tüm araçların hızları, satış fiyatları ve zırh fiyatları bu konuda yer alıyor. Son zamanlarda enflasyondan dolayı tüm araçların fiyatları uçtuğu için hiçbirşeyi bilmiyordum. Yararlı bir konu.
        9. Konu 9 - Neden Beğendim: Serverin kendi indirdiği araç modlarının nasıl silineceğini gösteren güzel bir rehber. Şahsen gözümde hoş olmayan birkaç araç modu var onları sileceğim. Yararlı.
        10. Konu 10 - Neden Beğendim: Tüm araçların mekanik fiyatlarını bir konuda toplamış. Mekanik olan arkadaşlar için baya yararlı bir konu. Oyunda çaldığımız araçların kaç para verdiğini bilmeden çalıyoruz çoğumuz. Bu konuda bütün mekanik fiyatlarına yer vermiş. Yararlı.

• En Beğendiğim 10 ARGE Konusu:

1. Konu 1 - Neden Beğendim: Shotgun silahının hasarının az olduğundan, colt-45 ile bir adamı yaralıya düşürmekle denk olduğunu söylemiş arkadaş. Şahsen yakından shotgunun hasarı ciddi anlamda artmalı. Adı üstünde shotgun bu kadar güçsüz olmamalı. Destekliyorum.
        2. Konu 2 - Neden Beğendim: Jailden çıkınca eğer afk kalmaya devam edersek jail -lere düşüyor ve siz oyuna dönene kadar maaşlardan, paydaylardan yararlanamıyorsunuz. Bu sorun düzeltilmediği sürece zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Destekliyorum.
        3. Konu 3 - Neden Beğendim: Buffalo modunun değiştirilmesi için güzel bir buffalo modu paylaşmış. Şuan ki buffalo modundan daha güzel olduğunu düşünüyorum ve diğer oyuncularda desteklerse değiştirilmesini istiyorum. Destekliyorum.
        4. Konu 4 - Neden Beğendim: Bir oyuncudan özel model satın alımı yapılırken dolandırılmayacağımızın garantisi yok. Bu yüzden özel model satın alım esnasında kişiye gönderilecek para yazılmalı ve aktarım onaylandığında alan kişiye özel modeli gelebilir.
        5. Konu 5 - Neden Beğendim: Yeni gelen maplerden dolayı fps drop yaşadığını söylemiş. Ayrıca sadece fps drop değil objeleri yüklemek için 10 dakika boş boş gezmesi gerektiğini söylemiş. Şahsen benimde oyuna ilk girişimde objelerin dibine girdiğimde yüklenmesi sinirimi bozuyor. Yeni gelen maplerin olduğu yerlerde drop sorunları yaşıyorum. Arkadaşı destekliyorum.
        6. Konu 6 - Neden Beğendim: Arkadaş bilardo sisteminin gelmesini ve geldiğinde daha güzel roller döneceğini söylemiş. Şahsen bilardoyu seviyorum ve oynaması insanlarla zevkli olacağını düşünüyorum. Gelmemesi sonucunda birşey kaybetmem ama gelirse güzel roller dönebilir. Destekliyorum.
        7. Konu 7 - Neden Beğendim: İkinci dillerimizi fısıldarken veya bağırırken kullanamadığımızı söylemiş arkadaş. Şahsen fısıldarken ve bağırırkende ikinci dillerimizi kullanabilmeliyiz. Böylece bazı rollerde avantajları olacaktır.
        8. Konu 8 - Neden Beğendim: Sunucuda gokartların fazlalaştığını ve troll, kazalara yol açtığından bahsetmiş arkadaş. Şahsen araç sürerken çok önüme çıkıyorlar ve kaza yaşıyorum. Troll için kullanılıyor, gokartlar kaldırılmalı. Arkadaşı destekliyorum.
        9. Konu 9 - Neden Beğendim: Not defteri sisteminin gelmesini istemiş. Şahsen oyunda önemli anlarımızda not tutmak için gayet güzel olur. Arkadaşı destekliyorum.
        10. Konu 10 - Neden Beğendim: Bisikletin üzerine kaykak modu yüklenmesini istemiş. Şahsen bisiklet için güzel bir mod olacağını ve değişikliklerin yapılmasını istiyorum bende. Arkadaşı destekliyorum.

Instagram & Youtube Bölümü

Rina Roleplay Resmi Instagram Sayfası Takip Edildi mi? (Evet/Hayır): Evet
    Rina Roleplay Resmi Youtube Kanalına Abone Olundu mu? (Evet/Hayır): Evet
    Screenshot:
    Spoiler:
    Screenshot:
    Spoiler:

RockstarTR Bölümü

• Rina Roleplay Tanıtımı Üzerine Eliştiri Yapıldı mı? (Evet/Hayır): Evet
    • Yapılan Eleştirinin Ekran Görüntüsü:
      Spoiler:

• Rina Roleplay Sunucusu Oylandı mı? (Evet/Hayır): Evet
    • Oy Verilen Ekran Görüntüsü:
      Spoiler:

• RockstarTR Forum Üyeliği Var mı? (Evet/Hayır): Evet
    • 40 Konuya İleti Atıldı mı? (Evet/Hayır): Evet

• 5 Yararlı Konu Oluşturuldu mu? (Evet/Hayır): Evet
          - Oluşturulan Konular:
              1. Konu 1 Başlığı
              2. Konu 2 Başlığı
              3. Konu 3 Başlığı
              4. Konu 4 Başlığı
              5. Konu 5 Başlığı

• Profil Linki: Profiliniz

Çevrimdışı noro

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #5 : 17 Temmuz 2024, 16:16:28 »
    Rehber & ARGE Bölümü için yazdıklarınızı detaylandırmanız gerek.
    1

Çevrimdışı marazali46

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    Alberto Cool Lv.13
    « Yanıtla #6 : 18 Temmuz 2024, 08:37:05 »
    Rehber & ARGE bölümünü daha fazla detaylandırdım.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
    Instagram:
    Discord:
    RockstarTR:
    Facebook:
    Youtube:
    Twitter:
    Twitch:
    Spotify:
    « Yanıtla #7 : 29 Temmuz 2024, 12:44:57 »

Probation süreciniz an itibari ile başlatılmıştır.
    Probation süreciniz boyunca sadece probationa giren hesabınız ile oynayabilirsiniz. Probation sürecince başka bir hesaba giriş yaptığınız veya başka bir hesapta oynadığınız tespit edilirse probation sürecinde olan hesabınız ve girdiğiniz diğer hesap sınırsız olarak yasaklanabilir.

Probation sürecinde oynayabileceğiniz hesap: https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?action=profile;u=45423

Probation süreniz: 15 gün

• Probation, şartlı tahliye anlamına gelmektedir.
    • Probation süreniz boyunca herhangi bir ihlal dolayısıyla jail veya ban cezası aldığınız taktirde probation süreciniz iptal edilecek ve karakteriniz tekrar yasaklanacaktır.
    • Probation sürecinde sadecec belirtilen hesap ile oynayabilirsiniz. Başka bir hesaba giriş yapmanız veya başka bir hesapta oynamanız durumunda hem probationa giren hesabınız hem de girdiğiniz hesap yasaklanabilir.
    • Probation'u ihlal etmeniz durumunda hiçbir şekilde probation talebinde bulunamayacaksınız.
    • İhlaliniz durumunda hiç bir itirazınız dikkate alınmayacak olup, platformdan sonsuza dek mahrum kalabilirsiniz. Bu nedenle aşırı hassas olmanız önerilmektedir.
    • Eğer 2. kez probationa girmişseniz tekrar yasaklanmanız durumunda 3. kez probationa giremeyeceksiniz.

İyi oyunlar dileriz.

RINA RP
    UN-BAN DEPARTMANI