selam. oyun üzerinden 23.06.2024 tarihinde ban yedim sebebi ise esp kullanımı, yaptığım hatalıydı maalesef ve pişmanım. bu yüzden probation talebinde bulunuyorum.
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
sunucu içerisinde birçok kişinin kullandığı espyi kullandım ve bu fark edildi, kullanma sebebim arasında zaten insanların yerini görmek gibi klasik şeyler var bunun haricinde yaptığım pek bir şey yok zaten, sadece esp kullanarak insanların yerine bakıp ona göre davranmak, zaten bu hilenin sunucunu da bulunan insanlara karşı pek bir zararı yok sadece yerini gösteriyor, yinde hile hiledir bu yüzden kullandığım için pişmanım.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.
banım açıldığı taktirde öncelikle daha önce de fazlasıyla yaptığım gibi sade bir karakterde barmaid rolleri yapacağım ancak eskiden bu rolleri yan rol olarak yani oyuncu eksikliği taktirinde yapıyordum bundan sonra ise gerçekten barmaid rolleri yapacağım tam zamanlı gibi bir şey, sadece bu role odaklı olacağım zaten bunun gibi rollerde diğer oyuncularla çok role girişken oluyorsunuz, bu yüzden rol kapsamımı büyülterek daha çok roller yapacağım.
Seviye: 23
Yasak No: 29556
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://hizliresim.com/n4jey27
Yasaklama Türü: Normal Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: hile kullanımı
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Viviana Schmiedeberg<br />Arianna Harris<br />Berenice Impellizzeri<br />Maryvonne Maurice<br />Ralph Holzhausen